Lielais janvāra horoskops sievietēm – veiksme būs ar Jums!

 

landscape-1450444047-2015-09-11-monsoon-xmas15-shot20-1059

AUNS

Jums šajā mēnesī vajadzētu pacensties izvairīties no intrigām mīlas sfērā, tāpēc nodarbojieties ar materiālām lietām – pirmajā mēneša pusē vairāk dodieties iepirkties, atpūtieties, bet otrajā – nodarbojieties ar problēmu risināšanu mājās un darbā, kā arī sāciet kalt nākotnes plānus. 2017. gadu uzsāciet ļoti viegli – atcerieties, ka esat sievietes, nevis roboti. Jums ir vajadzīga apstākļu maiņa.

 

VĒRSIS

Romantisko attiecību jomā veiksies tikai tām šīs zīmes sievietēm, kas dos saviem partneriem iespēju pabūt vienatnē. Mājas un darba jautājumus Jums pašām arī būtu labāk risināt vienām. Kolektīvais darbs šajā mēnesī nav ieteicams, Jums jābūt patstāvīgām un pašpietiekamām.

 

DVĪŅI

Jums janvārī vajadzētu nodarboties ar tām lietām, kas prasa kaut kādu fizisku piepūli. Astrologi Jums šajā periodā iesaka izvairīties no bezdarbības, jo tas jebkurā dzīves sfērā var novest pie veiksmes pazaudēšanas uz visnotaļ ilgu laiku. Jo vairāk Jūs aktīvi rīkosieties, jo labāk Jums klāsies, tāpēc sāciet veidot savu nākotni jau tagad.

 

VĒZIS

Zvaigznes Jūs šajā mēnesī brīdina par to, ka Jums vajadzētu izvairīties no liekas patstāvības. Ļoti daudzi cilvēki tieši janvārī spēs ienest Jūsu dzīvē veiksmi un pozitīvu enerģiju. Ieklausieties savu tuvinieku, draugu un otrās pusītes padomos. Nepaļaujieties tikai uz veiksmi, jo tā ir efektīva kritiskās situācijās, bet ne ikdienā. Jūsu sievietes dabai janvārī būs vajadzīga palīdzība no malas, tāpēc esiet tai atvērtas.

 

LAUVA

Jums šī gada pirmajā mēnesī nevajadzētu tiekties būt līderēm, jo astrologi brīdina, ka Lauvenēm janvārī nevajadzētu censties it visā būt pirmajām. Pieņemiet pasauli tādu, kāda tā ir, un racionāli izrēķiniet savus spēkus, ja vien Jūs nevēlaties, lai veiksme šajā Ugunīgā Gaiļa gadā Jums iet secen. Jūsu laimīgais talismans šajā periodā un arī nākotnē būs Jūsu veselais saprāts.

 

Lasi vēl: Janvāra mēneša horoskops – uzzini savas veiksmīgās dienas!

JAUNAVA

Jums šajā mēnesī vajadzētu pilnībā atklāties tiem cilvēkiem, kas Jums dārgi. Nebaidieties izrādīt savu vājumu, taču reizi pa reizei izrādiet arī savu spēku. Šī mēneša prognoze Jums ir visnotaļ pozitīva, taču zvaigznes Jūs brīdina par to, ka nav vērts izjust negatīvas emocijas pret saviem tuviniekiem. Visu neapmierinātību izsakiet ļoti diplomātiskā veidā.

 

SVARI

Ir pienācis laiks visai pasaulei parādīt savu sieviešu raksturu, jo 2017. janvāris ir tas laiks, kad Jūs varat iegūt to, ko vēlaties. Tas attiecas ne tikai uz naudu, bet arī cieņu un, protams, vīriešiem. Ja Jūs vēlaties saistīt savu dzīvi ar kādu, kurš Jums patīk, nekautrējieties izrādīt savas jūtas. Janvārī var tikt sagrauti ļoti daudzi stereotipi un šabloni, pie kā Jūs esat pieradušas.

 

SKORPIONS

Veiksmi romantiskajās attiecībās Jums šajā mēnesī var atnest aktīva rīcība. Atbrīvoties no aizspriedumiem, nedrošības un depresijas Jums palīdzēs tikai un vienīgi optimisms. Ņemot vērā, ka šajā mēnesī būs ļoti augsta zvaigžņu aktivitāte, ir pienācis globālu pārmaiņu laiks. Sagatavojieties tam, piestrādājot pie sava ārējā izskata.

 

STRĒLNIEKS

Jums šajā mēnesī vajadzētu uztvert visus komplimentus un labos vārdus savā virzienā kā vislabākās dāvanas. Zvaigznes paredz, ka cilvēki, kuri Jums dāvās pozitīvismu un dvēseles siltumu, būs spējīgi Jums piesaistīt arī veiksmi. 2017. gada janvārī viņi kļūs par Jūsu laimīgajiem talismaniem, tāpēc pacentieties viņus neaizskart un neuztvert viņu darbības kā pašsaprotamas.

 

MEŽĀZIS

Jums šajā mēnesī nedaudz vajadzētu ierobežot savu “karsto” temperamentu. Jūsu sievišķība var Jums atnest veiksmi, tāpēc parādiet visai pasaulei savu labāko pusi. Atļaujieties būt stipras un neatkarīgas iekšēji, nevienam to īpaši neizrādot ārēji. Neturiet aizvainojumu sevī, taču tajā pat laikā neizgāziet savas dusmas pār citiem. Janvārī visas problēmas atrisināt Jums palīdzēs veselais saprāts un diplomātija.

 

ŪDENSVĪRS

Zvaigznes paredz to, ka šajā mēnesī Jūsu enerģētiku daudz labāk uztvers tieši stiprā dzimum pārstāvji. Vīrieši daudz labāk spēs sajust Jūsu emocijas, tāpēc neļaujiet sev iekrist depresijā. Ja Jūs atrodaties savas ideālās otrās pusītes meklējumos, tad šobrīd ir vispiemērotākais laiks izdarīt liktenīgo izvēli, jo attiecībām, kas tiks uzsāktas janvārī, būs ļoti ilgs mūžs.

 

ZIVIS

Jums šajā mēnesī vislabāk būtu plūst pa straumi, pilnīgi noteikti aizmirstot par airiem. Lai liktenis Jūs aizved uz to krastu, kurā, pēc tā domām, Jums būs vislabāk. Noteikti neaizmirstiet par to, ka dzīve jebkurā brīdī var Jūs aizvest pie laimes. Ticiet tam, ka janvāris Jums būs ļoti veiksmīgs mēnesis, tad arī Jums būs garantēts labs garastāvoklis un veiksme.

 

Leave a Comment