Lielais mīlestības horoskops augustam

AUNS

Brīvie Auni šajā mēnesī diez vai gribēs sev pielaist pārāk tuvu kādu pretējā dzimuma pārstāvi, jo pastāv liela iespējamība, ka viņi sapņos par kādu, ar kuru objektīvu iemeslu dēļ nevar būt kopā.

Ja Jūs jau esat attiecībās, tad, visticamāk, pēkšņi atcerēsieties, ka jau sen esat gribējis savu otro pusīti atbrīvot no kaut kādiem trūkumiem vai atturēt no kaut kādiem kaitīgajiem ieradumiem, taču pacentieties neko neuzspiest savam partnerim, jo tas var novest tikai un vienīgi pie nesaskaņām ģimenē.

VĒRSIS

Brīvajiem Vēršiem augustā būs lieliska iespēja atrast pienācīgu otro pusīti, jo pastāv liela iespējamība, ka Jums blakus parādīsies kāds, kurš ir nobriedis attiecībām un laulībām, kā arī atbildīs visām Jūsu prasībām.

Ja Jūs esat attiecībās, tad Jums noteikti vajadzētu atrast veidu, kā padarīt Jūsu savstarpējās attiecības ar otro pusīti vēl produktīvākas. Iespējams, Jūs sagaida kāds brauciens, kurā Jūs varēsiet apvienot romantisko komunikāciju ar kaut kādām praktiskām lietām.

DVĪŅI

Brīvajiem Dvīņiem augustā būs iespēja nokārtot savu personīgo dzīvi, bet tikai tad, ja periodā no 1. -4. un no 30. – 31. augustam viņi pretējam dzimuma demonstrēs, ka ir aktīvos meklējumos un gatavi eksperimentiem. Pārējā laikā kaut kādas izmaiņas privātajā dzīvē diez vai ir gaidāmas, bet, ja arī kaut kas notiks, tad tas atnesīs tikai un vienīgi galvassāpes.

Ja esat attiecībās, tad šajā mēnesī diemžēl ir gaidāmi vairāki ģimenes strīdi, kuru iemesls būs Jūsu otrās pusītes centieni Jūs mainīt, tāpēc, ja vēlaties izvairīties no šiem konfliktiem, neuztveriet sava mīļotā cilvēka izteicienus pārāk asi.

VĒZIS

Brīvajiem Vēršiem zvaigznes augustā sola perspektīva romāna sākumu ar abpusējām jūtām, jo pastāv liela iespējamība, ka Jums blakus parādīsies kāds, kas iegūs Jūsu uzticību un kaut ko Jums iemācīs, bet no Jums tas var prasīt arī kaut kādu drosmīgu rīcību un operatīvus lēmumus.

Ja esat attiecībās, tad Jums, visticamāk, nāksies “pagrūst” savu otro pusīti pretī kaut kādām pārmaiņām, kas priekš Jums var izrādīties visnotaļ labvēlīgas, kā arī šis ir ļoti labvēlīgs laiks bērniņa ieņemšanai.

LAUVA

Brīvās Lauvas augustā var iepazīties ar savu otro pusīti tikai tādā gadījumā, ja periodā no 1. – 4. un no 30. – 31. augustam ņems iniciatīvu savās rokās, bet pārējā laikā piezemēs savu lepnumu, jo pretējā gadījumā – Jūs izdomāsiet sava ideālā partnera tēlu un iemīlēsieties savā fantāzijā.

Ja esat jau attiecībās, tad Jums noteikti būtu vēlams laicīgi pabrīdināt savu otro pusīti, ka šis ir periods, kurā Jūs uz kritiku un kaut kādiem negatīviem komentāriem varat reaģēt pārlieku asi, kas, protams, var novest pie skaļiem skandāliem, tāpēc no tā šajā mēnesī vajadzētu izvairīties.

JAUNAVA

Brīvajām Jaunavām zvaigznes augustā sola liktenīgu tikšanos. Liela iespējamība, ka Jums blakus parādīsies tas cilvēks, kas Jums ir spējīgs dot visu, par ko sapņojat, taču, lai šo cilvēku noturētu, Jums, visticamāk, nāksies ierobežot kaut kādu sava rakstura īpašību izpausmes.

Ja esat attiecībās, tad, acīmredzot, pēc Jūsu pašu iniciatīvas Jūs atvērsiet jaunu lapu Jūsu ģimeniskajās attiecībās. Iespējams, ka Jūs kaut kādā veidā izprovocēsiet situāciju, kas beigu beigās ievedīs Jūsu savienību pavisam citā līmenī.

SVARI

Brīvie Svari augustā var iemīlēties, tikai nav fakts, ka jūtas uzreiz būs abpusējas. Liela iespējamība, ka cilvēks, kurš būs “iekritis” Jūsu sirdī uzreiz nenoticēs Jūsu jūtām, tāpēc Jūs būsiet spiesti pierādīt savu jūtu nopietnību, ja vien, protams, nenolemsiet tāpat vien pasēdēt stūrītī.

Ja esat attiecībās, tad Jums, visticamāk, gandrīz visu mēnesi nāksies demonstrēt savu praktiskumu. Centieties ar to tikt galā, pretējā gadījumā – var izcelties ģimenes ķildas!

SKORPIONS

Brīvie Skorpioni augustā, visticamāk, satiks kādu, kurš uzlādēs viņus ar enerģiju. Liela iespējamība, ka Jūs uzsāksiet romānu ar kādu praktisku cilvēku, kurš darīs visu, lai izceltu Jūsu labākās īpašības.

Ja esat attiecībās, tad Jums šajā mēnesī noteikti vajadzētu izvēlēties kaut kādu Jūsu savstarpējo attiecību aspektu, kas ir jāuzlabo un rūpīgi pie tā jāstrādā, galvenais – pārliecinieties, ka arī Jūsu otrajai pusītei tas ir nepieciešams.

STRĒLNIEKS

Brīvajiem Strēlniekiem augustā var sanākt iemīlēties kādā, kuram jau ir partneris, turklāt pastāv liela iespējamība, ka Jūs aktīvi varētu izmantot arī ne visi ētiskas metodes, lai panāktu to, ka jūtas ir abpusējas. Mīlestība, protams, daudz ko attaisno, taču ir vērts atcerēties, ka uz svešas laimes savējo neuzcelsi.

Ja esat attiecībās, tad esiet gatavi tam, ka Jūsu otrā pusīte Jūs uztvers diezgan skeptiski un Jūs būsiet pakļauti kritikai, taču necentieties uzstāt uz savu, varbūt tomēr ir vērts ieklausīties savā partnerī.

MEŽĀZIS

Brīvajiem Mežāžiem zvaigznes augustā sola iepazīšanos ar kādu, kurš dzīvo citā valstī. Liela iespējamība, ka Jums ar šo cilvēku izveidosies attiecības un Jūs pārcelsieties uz viņa dzīvesvietu, taču jau sākotnēji esiet gatavi tam, ka Jums komunikācijas atšķirību dēļ, iespējams, būs jāpārvar kaut kādas nesaskaņas.

Ja esat attiecībās, tad Jūs kopīgiem spēkiem ar savu otro pusīti centīsieties uzlabot sava mājokļa un arī materiālos apstākļus, kā arī nogludināsiet attiecības ar mīļotā cilvēka vai saviem radiniekiem, taču, ja kādam no Jums ir ieradums slinkot, tad tas varētu kļūt par pacietības pārbaudījumu.

ŪDENSVĪRS

Brīvie Ūdensvīri augustā ķersies klāt pie pretējā dzimuma kritizēšanas, tāpēc Jums iet klāt baidīsies pat tie, kas bija nolēmuši to darīt. Ar saviem skarbajiem izteicieniem Jūs, visticamāk, slēpsiet ilgas pēc kaut kā nepiepildāma.

Ja esat attiecībās, tad Jūs iespējams ķersieties klāt pie savas otrās pusītes audzināšanas, liekot šim cilvēkam darīt to, ko esat lūdzis jau sen. Tas varētu būt saistīts ar kaut kādiem kaitīgajiem ieradumiem.

ZIVIS

Brīvajām Zivīm augustā privātajā dzīvē diez vai kas mainīsies, jo, pat ja arī Jūs kādu satiksiet, Jūs, visticamāk, izvēlēsieties nepanākt abpusējas simpātijas, bet gan gluži otrādi – kavēt šo jūtu attīstību.

Ja esat attiecībās, tad augustā ir iespējama kaut kāda kritiska situācija, kas liks Jums apdomāt Jūsu attiecību nākotni. Nesteidzieties izdarīt secinājumus šajā jautājumā, jo tas var novest pie vēl lielākiem strīdiem, tāpēc vienkārši mēģiniet kopīgiem spēkiem rast izeju no šīs krīzes situācijas.

Leave a Comment