Lielais mīlestības horoskops maijam

AUNS

Brīvajiem Auniem maijā ir visas iespējas sakārtot savu privāto dzīvi, ja viņi pieņems tā cilvēka uzmanību, kas cenšas kaut kādā veidā sakārtot viņu būtību. Liela iespējamība, ka blakus parādīsies tas cilvēks, kas spēlēs ļoti lielu lomu visās jomās, ne tikai kā mīlestība, bet tikai tad, ja Jūs ļausiet viņam nedaudz pakomandēt. Ja esat precējušies, tad Jums nāksies atbilst kaut kādām otrās pusītes vēlmēm un pacensties padarīt apstākļus daudz komfortablākus – gan fiziski, gan psiholoģiski. Trešajā dekādē Jūs, iespējams, izlemsiet dažādot savas seksuālās attiecības ar laulāto partneri. Kaut kāda mērķa sasniegšanai, mēneša sākumā Jums nāksies iziet no komforta zonas, bet maija vidū kāds kompromiss var palīdzēt uzlabot attiecības ar kādu, kas Jums ir ļoti dārgs. Mēneša beigās pastiprināsies seksuālā aktivitāte – nesastrādājiet muļķības!

VĒRSIS

Brīvajiem Vēršiem maijā parādīsies reāla iespēja atrast savu otro pusīti. Liela iespējamība, ka liktenis Jūs savedīs kopā ar kādu, kas pilnībā atbildīs Jūsu priekšstatam par ideālo partneri un dzīves pavadoni. Nav izslēgts, ka šī tikšanās notiks kādā visnotaļ garlaicīgā vietā. Ja esat jau precējušies, tad šis ir laiks, kad Jums ir visas iespējams tikt pie bērniņa, turklāt Jūs, visticamāk, aktīvi nodarbosieties ar ģimenes ligzdiņas labiekārtošanu, bet Jūsu otrā pusīte atbalstīs Jūsu iniciatīvu un ar prieku Jums palīdzēs. Ja gadījumā dažiem Vēršiem attiecībās iet ne visai labi un Jūs jau kādu laiku domājat, vai tās turpināt, tad šis ir īstais laiks, kad pielikt tām punktu un sākt visu no baltas lapas. Mēneša sākumā ir gaidāms, kāds svarīgs notikums, kas kaut kādā veidā mainīs Jūsu dzīves virzienu, bet mēneša vidū Jums nāksies pieņemt kādu lēmumu, orientējoties tikai uz savām interesēm. Mēneša beigās būtiski palielināsies Jūsu pielūdzēju skaits.

DVĪŅI

Brīvajiem Dvīņiem maijā zvaigznes sola iepazīšanos, kas, iespējams, pāraugs kādā vētrainā romānā. Liela iespējamība, ka Jūs savu nākamo otro pusīti satiksiet nodarbojoties ar kaut kādām ģimenes lietām, risinot kādas sadzīviskas problēmas vai arī kāds no radiem Jūs iepazīstinās ar cilvēku, kurā Jūs no pirmā acu skatiena iemīlēsieties. Ja jau esat precējušies, tad pacentieties iztikt bez strīdiem, jo jau trešajā dekādē Jūs sapratīsiet, ka viss, ko darāt, ir Jūsu abu attiecību labā, līdz ar to Jūs savu otro pusīti arī sāksiet aktīvi novērtēt. Mēneša sākumā nav vērts pretoties kāda cita iniciatīvai, jo tā visnotaļ labvēlīgi ietekmēs Jūsu privāto dzīvi. Maija vidū Jums var uzplaukt dziļas jūtas un palielināties mīlestība pret jau esošo partneri, bet mēneša beigās gaidāms kāds ļoti svarīgs notikums mīlas frontē.

VĒZIS

Brīvie Vēži maijā var satikt to cilvēku, ar kuru viņiem būtu visas iespējas nodzīvot ilgu un laimīgu dzīvi. Liela iespējamība, ka Jūs ar šo cilvēku saistīs un apvienos līdzvērtīga attieksme pret ģimeniskajām vērtībām, bērniem, ģimenes ligzdiņu un Jūs abi sapratīsiet, ka esat radīti viens otram. Ja esat precējušies, tad Jums ar Jūsu otro pusīti pēc Jūsu iniciatīvas vajadzēs pārkārtot kādu Jums svarīgu telpu, kas Jums vēl vairāk palīdzēs vienam otru iepazīt. Trešajā dekādē gan ir iespējami visnotaļ impulsīvi strīdi, tāpēc sarīkojiet laulātajam partnerim kādu oriģinālu pārsteigumu un konflikts atrisināsies pats no sevis. Mēneša sākumā piepildīsies tas, par ko jau sen esat sapņojuši un gaidījuši, kad tas notiks, bet maija vidū praktiska pieeja kaut kam, kas saistīts ar Jūsu privāto dzīvi, palīdzēs Jums iegūt to, uz ko Jūs esat mērķēts. Mēneša beigās, visticamāk, nāksies likt lietā savu fantāziju.

LAUVA

Brīvajām Lauvām savu privāto dzīvi izdosies nokārtot tikai maija trešajā dekādē. Nav izslēgta tikšanās ar kādu, kas Jūs izklaidēs un tādā veidā arī piesaistīs Jūsu pastiprinātu uzmanību. Līdz tam, visticamāk, ka visi pretējā dzimuma pārstāvji Jums liksies visnotaļ garlaicīgi un neinteresanti indivīdi. Ja esat aizņemti, tad pastāv liela iespējamība, ka starp Jums un Jūsu otro pusīti izvērtīsies kāds pārejošs konflikts, kuru Jūs pats ar savu pastāvīgo piekasīšanos arī izprovocēsiet. Pēc 23. maija viss mainīsies, jo Jūs sāksiet uzvesties daudz mierīgāk un centīsieties nogludināt savu vainu mīļotā cilvēka acīs. Maija sākumā un beigās Jūs būsiet viegli nokaitināms, kas nedaudz apgrūtinās savstarpējās attiecības ar pretējo dzimumu, taču mēneša beigās Jūs gaida spilgta emociju un jūtu uguņošana.

JAUNAVA

Brīvās Jaunavas maijā, visticamāk, iegūs uzticamu partneri. Liela iespējamība, ka liktenis Jūs savedīs kopā ar cilvēku, kas praktiski visā atbilst Jūsu prasībām un nav izslēgts, ka Jūs diezgan ātri ar šo cilvēku sāksiet dzīvot kopā un veidot ģimeni. Ja esat precējušies, tad Jums ar Jūsu otro pusīti parādīsies jaunas intereses, kas nedaudz izvedīs Jūsu kopdzīvi ārpus ierastās rutīnas. Trešajā maija dekādē, iespējams, principiāli nāksies atrisināt kādu jautājumu, kas būs saistīts ar Jūsu laulāto partneri un noteikti nekādu prieku Jums abiem neatnesīs, lai gan Jūs abi apzināsieties, ka tas ir nepieciešams Jūsu nākotnei. Mēneša sākumā kaut kādas sadzīviskās likstas apvienos Jūs ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri, bet mēneša vidū Jums nāksies izjust kādas jaunas sajūtas. Maija beigās daudz kas būs atkarīgs no Jūsu izlēmības.

SVARI

Brīvie Svari maijā var uzsākt romānu ar kādu, kuru jau patiesībā sen pazīst. Liela iespējamība, ka tas būs cilvēks, kurš ir ienācis Jūsu dzīvē kā draugs vai kāds vērtīgs padomdevējs. Nav izslēgts, ka Jūs beidzot pēc nopelniem novērtēsiet, ko viņš Jūsu labā dara, un atdosiet viņam savu sirdi, turklāt tas būs abpusēji. Ja esat aizņemti, tad Jums ar savu otro pusīti nāksies risināt kādu senu problēmu. Tas var būt gan kāds sadzīviskas dabas jautājums, gan arī kādas problēmas Jūsu un Jūsu otrās pusītes radinieku starpā. Maija trešajā dekādē viss paliks pagātnē, un Jūs ar savu partneri pilnā mērā izbaudīsiet viens otra klātbūtni. Mēneša sākumā pagātne jauksies nākotnē, un Jums vairs neizdosies to ignorēt, bet maija vidū kaut kādu šaubu dēļ ir iespējams psiholoģisks diskomforts. Mēneša beigās ir gaidāms kāds priecīgs notikums un pozitīvas emocijas.

SKORPIONS

Brīvajiem Skorpioniem maijā būs iespēja nokārtot savu privāto dzīvi tikai tādā gadījumā, ja maija trešajā dekādē viņi atbildēs tā cilvēka jūtām, kas jau sen viņus bezcerīgi mīl. Nav izslēgts, ka šis cilvēks ļoti centīsies piesaistīt Jūsu uzmanību, reizēm ne visai adekvātā veidā. Ja esat precējušies, tad maijs var kļūt par tādu kā lūzuma punktu Jūsu ģimenes dzīvē. Pastāv iespējamība, ka kaut kādas sadzīviskās problēmas izrādīsies nepārvaramas un Jūs aizdomāsieties par šo attiecību izbeigšanu. Nesteidzieties, jo jau pēc 23. maija parādīsies reāla iespēja šo situāciju mainīt vai arī Jūs paši kardināli mainīsiet savu attieksmi, piemēram, tā vienkārši pārtrauks Jūs uztraukt. Mēneša sākumā kaut kādi Jūsu reālā vai potenciālā partnera nodomi var izsaukt Jūsos visnotaļ negatīvas emocijas. Maija vidū centieties izvairīties no kardinālu lēmumu pieņemšanas, bet mēneša beigās Jūs, iespējams, gaida kaut kas tāds, ko Jūs uzskatījāt par neiespējamu.

STRĒLNIEKS

Brīvie Strēlnieki maijā var atgūt kaut kādas iepriekšējās attiecības. Nav izslēgts, ka cilvēks, kuru Jūs kādu laiku atpakaļ atraidījāt, ir mainījies un ļoti vēlas atkal būt kopā ar Jums. Dodiet viņam otru iespēju, jo, visticamāk, Jūs to nenožēlosiet. Ja esat precējušies, tad Jūs noteikti kopā ar savu otro pusīti centīsieties Jūsu savienību padarīt daudz produktīvāku, bet apkārtni – komfortablāku. Pastāv iespējamība, ka šīs darbības greizsirdības vai kādu citu subjektīvu iemeslu dēļ novedīs pie konflikta, tāpēc esiet mazliet piekāpīgāki, ja vien negribat tuvākajā laikā piedzīvot šķiršanos. Mēneša sākumā kaut kāda pagātnes pieredze pamudinās Jūs veikt pārmaiņas privātajā dzīvē, bet maija vidū daudz kas būs atkarīgs no notiekošā adekvātas novērtēšanas. Mēneša beigās pacentieties neiznīcināt to, kas Jums ir ļoti dārgs.

MEŽĀZIS

Brīvajiem Mežāžiem zvaigznes maijā sola abpusējas mīlestības sākumu. Liela iespējamība, ka Jūs satiksiet cilvēku, ar kuru Jums izveidosies ne tikai visnotaļ veiksmīga mīlestības saikne, bet arī biznesa savienība. Starp citu, nav izslēgts, ka, pateicoties šīm attiecībām, Jūs nokļūsiet pavisam citā dvēseliskajā un sociālajā līmenī. Ja esat precējušies, tad Jums ar laulāto partneri var parādīties domas par ģimenes pieaugumu, pie kā tad Jūs arī aktīvi strādāsiet. Pēc 23. maija vajadzētu kļūt nedaudz uzmanīgākiem un pievērst pastiprinātu uzmanību tiem, kas pie Jums ciemojas, jo pastāv iespēja, ka kaut kādi draugi var mēģināt izprovocēt ģimenes strīdus. Mēneša sākumā kaut kāds Jūsu lēmums labvēlīgi ietekmēs Jūsu privāto dzīvi, bet maija vidū Jūsu praktiskums radīs labvēlīgu vidi Jums un Jūsu partnerim. Maija beigās ir gaidāmi kādi pārpratumi.

ŪDENSVĪRS 

Brīvajiem Ūdensvīriem iespēja sakārtot savu privāto dzīvi parādīsies tikai pēc 23. maija. Nav izslēgts romāna sākums ar kādu, ar kuru ir ļoti viegli komunicēt un kurš Jums ir piemērots pēc temperamenta. Līdz tam ir ieteicams izbēgt no jaunām paziņām un intrigām, jo tas viss var kļūt par milzīgu nepatikšanu avotu. Ja esat precējušies, tad periodā no 1. – 23. maijam Jūs varat saskarties ar problēmām, kas skars Jūsu otro pusīti, jo Jūsu partnera lēmums, acīmredzot, prasīs no Jums atteikšanos no kaut kādiem principiem. Trešajā dekādē Jūs tiksiet apbalvoti par savu upuri, bet attiecības ar Jūsu otro pusīti kļūs stiprākas un daudz uzticamākas. Iespējama arī kāda dāvana. Mēneša sākumā daudz kas būs atkarīgs no prasmes pareizi noteikt prioritātes un nerīkoties emociju iespaidā. Mēneša vidū iespējama neliela atsvešināšanās no Jūsu partnera, bet maija beigās ir gaidāmas pozitīvas pārmaiņas privātajā dzīvē.

ZIVIS

Brīvajām Zivīm maijā zvaigznes sola visnotaļ perspektīva romāna sākumu. Liela iespējamība, ka blakus Jums parādīsies cilvēks, kuru Jūs burtiski atdzīvināsiet ar savu siltumu un sirsnību, kā arī izvilksiet no kādas ne visai vieglas situācijas. Šī labais darbs noteikti nepaliks neapbalvots, jo, visticamāk, ka Jūsos iemīlēsies un Jums izveidosies brīnišķīgas attiecības, kurās Jūs saņemsiet atpakaļ tikpat daudz, cik atdevāt šim cilvēkam pirms tam. Ja esat precējušies, tad Jūs ar otro pusīti vēl vairāk apvienos kaut kas tāds, kas Jums abiem ir ļoti svarīgs. Iespējams, ka Jūs tiksiet pie bērniņa, taču pēc 23. maija pastāv iespējamība, ka kāda vieglprātīga Jūsu partnera rīcība izprovocēs strīdu. Viss, ko Jūs savā reālajā vai potenciālajā partnerī ieliksiet mēneša sākumā, labvēlīgi atgriezīsies pie Jums pēc tam. Mēneša vidū kaut kāds notikums, kas saistīts ar šo cilvēku, pārsteigs un iepriecinās Jūs, bet maija beigās esiet labvēlīgāks pret kādu, kas Jums ir ļoti dārgs.

Leave a Comment