Lielais mīlestības horoskops septembrim

AUNS

Brīvajiem Auniem visas iespējas izmainīt kaut ko savā privātajā dzīvē, visticamāk, parādīsies tikai pēc 22. septembra. Pastāv liela iespējamība, ka Jūs negaidīti satiksiet kādu cilvēku, kurš Jūsos izsauks alkas un gandrīz nepārvaramu psiholoģisko un seksuālo atkarību, turklāt, acīmredzot, tas viss būs abpusēji.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 22. septembrim Jums pastāvīgi nāksies sevi ierobežot, lai nepateiktu kaut ko rupju savai otrajai pusītei jo jebkuras Jūsu mīļotā cilvēka pieļautās kļūdas Jums liksies bezgala kaitinošas, tāpat kā Jūsu personīgās telpas pārkāpšana.

Mēneša sākumā noteikti nav vērts apspriest Jūsu partnera pārmērīgo vēlmi par Jums rūpēties, bet mēneša vidū būtu labāk atturēties no dažādiem kopīgiem izbraucieniem. Septembra beigās Jūsu privātā dzīve kļūs dinamiskāka un lielā mērā būs saistīta ar seksu.

VĒRSIS

Brīvie Vērši septembrī savu laimi var atrast ar kādu, kurš par viņiem rūpēsies, centīsies radīt komfortablus apstākļus un padarīs viņu dzīvi bezgala harmonisku. Visticamāk, ka Jūsu jaunais partneris būs kāds, kuru Jūs jau pietiekami ilgi un labi pazīstat.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 22. septembrim Jūs, acīmredzot, nodarbosieties ģimenisko attiecību līdzsvarošanu, cenšoties atbrīvoties no kaut kādām senām problēmām un atrodot kaut kādus jaunus saskares punktus, bet pēc tam gan ir iespējami nopietni konflikti, kas pakļaus Jūsu attiecības riskam, ja vien Jūs laicīgi nesāksiet rīkoties.

Mēneša sākumā privātā dzīve Jums kļūs par komforta teritoriju, bet mēneša vidū Jums nāksies samaksāt par kaut kādu reālā vai potenciālā partnera rīcību. Septembra beigās ir iespējas problēmas intīmajā sfērā, bet manipulēšana ar to, kurš Jums dārgs, var novest pie ilgstošas ķildas.

DVĪŅI

Brīvie Dvīņi septembrī var iemīlēties. Liela iespējamība, ka liktenis Jūs savedīs kopā ar kādu visnotaļ veiksmīgu un harismātisku cilvēku, kuram Jūs pilnīgi noteikti nevarēsiet pretoties. Ir iespējas arī uz romānu, taču tikai tādā gadījumā, ja atbildīsiet sava izredzētā prasībām.

Ja esat attiecībās, tad periods no 1. – 22. septembrim Jūsu savstarpējo attiecību ziņā ar otro pusīti solās būt visnotaļ viegls, jo Jūs gaida kādi patīkami notikumi un Jūs sapratīsieties burtiski no pusvārda, bet pēc tam gan var “uzpeldēt” vecās problēmas, toties vismaz Jūsu komunikācija kļūs daudz kaislīgāka.

Mēneša sākumā Jūsu privātā dzīvē priecēs ar jaunām un spilgtām emocijām, bet mēneša vidū ir iespējams kāds neliels, taču romantisks ceļojums. Septembra beigās Jūsu reālajam vai potenciālajam partnerim var parādīties kādi noslēpumi; necentieties tos atklāt, pretējā gadījumā – Jūs aizskarsiet viņu ar savu neuzticēšanos un saniknosiet ar nevietā izrādītu ziņkāri.

VĒZIS

Brīvie Vēži septembrī, visticamāk, iegūs iespēju labvēlīgi sakārtot savu dzīvi tikai pēc 22. septembra. Liela iespējamība, ka Jūs uzsāksiet attiecības ar kādu, ar kuru saiesiet kopā visnotaļ interesantā veidā. Šis romāns solās būt kaislīgs, lai gan ne visai viegls.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 22. septembrim nav izslēgta šaubīšanās par Jūsu otro pusīti, kā arī konflikti, kas radīsies dažādu atšķirību dēļ. Iespējams, Jums nāksies pieņemt noteikumus, kas Jums patiešām ne visai patīk, toties pēc tam viss būs kārtībā un Jūsu ģimenes dzīve iegūs papildus nokrāsas.

Mēneša sākumā Jums būs nepieciešama pacietība un prasme rast kompromisus, bet mēneša vidū biežāk pasniedziet savam mīļotajam cilvēkam dāvanas, jo tas palīdzēs nogludināt Jūsu attiecību “asos stūrus”. Septembra beigās Jūs gaida visnotaļ pozitīvas pārmaiņas, kas aizskars kaut kādas īpašas Jūsu dvēseles stīgas.

LAUVA

Brīvās Lauvas septembrī var satikt kādu, kurš viņas ne tikai izklaidēs, bet arī rūpēsies, atbalstīs un leposies ar viņām. Liela iespējamība, ka Jūs no sākuma vienkārši ļausiet sevi mīlēt un aprūpēt, uztverot to, kā pašsaprotamu rīcību, bet pēc tam padosieties šīm jūtām un atbildēsiet ar to pašu.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 22. septembrim Jums par savu otro pusīti nāksies uzzināt ko tādu, kas atjauninās Jūsu jūtas un padarīs Jūsu attiecības daudz harmoniskākas, bet pēc tam nav izslēgti strīdi, taču arī tajos būs savs labums, jo tie pievienos mazliet kaisles Jūsu attiecībām.

Mēneša sākumā kaut kas radikāli mainīs Jūsu privāto dzīvi, sniedzot veselu lērumu pozitīvu emociju, bet mēneša vidū kaut kāds notikums ļaus Jums izveido visnotaļ  dzīvotspējīgu ilgtermiņa plānu. Septembra beigās iespējams neliels disbalanss starp Jūsu vēlmēm un iespējām.

JAUNAVA

Brīvās Jaunavas septembrī gaida iepazīšanās, kas, visticamāk, pāraugs nopietnās attiecībās. Liela iespējamība, ka Jūs savu potenciālo otro pusīti satiksiet  kaut kādā publiskā pasākumā. Iespējams, ka Jūs pie šī cilvēka pievilks tās viņa rakstura īpašības, kas nepiemīt Jums pašiem, taču Jūs tās apbrīnojat.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 22. septembrim Jums bieži vien nāksies piekāpties savai otrajai pusītei un radīt iespaidu, ka Jūs viss apmierina. Acīmredzot, Jūs šo taktiku izvēlēsieties ne tik daudz tāpēc, lai izvairītos no konfliktiem, bet gan tāpēc, lai iegūtu no šī cilvēka kaut ko tādu, ko Jūs vēlaties jau ļoti ilgu laiku, turklāt pēc tam taču Jūs atkal varēsiet uzvesties saskaņā ar savu dabu.

Mēneša sākumā Jums noderēs zināšanas par cilvēka dabu un novērošanas spējas, bet mēneša vidū Jūsu reālais vai potenciālais partneris Jūs kaut kādā veidā pārsteigs. Septembra beigās, pateicoties savai mīlas dzīvei, Jūs atklāsiet kaut kādas jaunas sava rakstura šķautnes.

SVARI

Brīvie Svari septembrī var gaidīt liktenīgo tikšanos. Liela iespējamība, ka blakus Jums uzradīsies cilvēks, ar kuru Jūs izveidosiet harmoniskas attiecības vai arī kļūsiet labi draugi, turklāt viņš Jums palīdzēs apmierināt arī kaut kādas Jūsu ambīcijas.

Ja esat attiecībās, tad Jūs, visticamāk, iniciēsiet kaut kādu svarīgu notikumu, kas ienesīs Jūsu ģimenes dzīvi pavisam citā līmenī. Nav izslēgts arī kāds ceļojums, kas uz Jums un Jūsu otro pusīti atstās ļoti lielu ietekmi. Pēc 22. septembra Jūsu mīļotais cilvēks no Jums var gaidīt kādus varoņdarbus guļamistabā, taču Jums tie liksies neērti un nepieņemami.

Mēneša sakumā ir gaidāms kāds skaists žests no reālā vai potenciālā partnera puses, bet mēneša vidū šis cilvēks kaut kā Jums palīdzēs. Septembra beigās daudz kas būs atkarīgs no tā, cik atbrīvotu Jūs būsiet.

SKORPIONS

Brīvajiem Skorpioniem zvaigznes septembrī sola iepazīšanos, kas ātri vien pāraugs vētrainā romānā. Liela iespējamība, ka Jūs satiksiet kādu, kurš pilnībā atbildīs Jūsu ideālam un nodemonstrēs gatavību realitātē īstenot ļoti daudzas Jūsu erotiskās fantāzijas, tāpēc Jūs darīsiet visu, lai uzreiz un uz ilgu laiku viņu saistītu pie sevis.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 23. septembrim pacentieties atstāt visus apvainojumus, konfliktus un pārpratumus pagātnē. Pēc tam Jūs ieiesiet jaunā ģimenisko attiecību fāzē, kas būs vienkārši apburoša.

Mēneša sākumā ļoti daudz kas būs atkarīgs no tā, kādu Jūs redzēsiet savu nākotni, bet mēneša vidū kaut kāda Jūsu aktīvā rīcība uzsāks kaut ko tādu, kas paliks ar Jums vēl vismaz gadu. Septembra beigās ir iespējams kāds notikums, kurā Jūs ar visiem dalīsieties kādā noslēpumā.

STRĒLNIEKS

Brīvie Strēlnieki septembrī, visticamāk, satiks kādu, kuru gribēsies apbrīnot, jo pastāv liela iespējamība, ka liktenis Jūs savedīs kopā ar kādu ļoti talantīgu cilvēku, kurš plašākam vai šaurākam sabiedrības lokam ir ļoti labi zināms. Protams, ka Jūs viņu vēlēsieties sev, tāpēc atbalstīsiet viņu un dosiet viņam savu mīlestību, kas gala rezultātā, iespējams, novedīs pie kaislīga romāna sākuma.

Ja esat attiecībās, tad Jums, acīmredzot, nāksies izdomāt kādu jaunu mīlas spēli, kas varētu padarīt Jūsu attiecības mazliet pikantākas. Ir gaidāms arī kāds ne visai ilgs, bet interesants ceļojums.

Mēneša sākumā spilgtās emocijas, ko izraisīs Jūsu reālais vai potenciālais partneris, pamudinās Jūs uz kādu neparastu rīcību, bet mēneša vidū ir gaidāmas dāsnuma un rūpju lēkmes. Septembra beigās par atskaites punktu Jūsu privātajā dzīvē kļūs seksuālās vēlmes un negaidīta to realizācija.

MEŽĀZIS

Brīvajiem Mežāžiem septembrī visas iespējas sakārtot savu privāto dzīvi parādīsies tikai pēc 22. datuma. Nav izslēgts, ka uzsāksiet attiecības ar kādu, kuru Jums būs vēlēšanās atšķetināt, pieradināt un iegūt uzticību, bet līdz tam pretējā dzimuma pārstāvji Jūsos izraisīs ļoti kaitinošas sajūtas.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 22. septembrim ir iespējami strīdi ar Jūsu otro pusīti, taču pēc tam kaut kādi notikumi parādīs, cik šis cilvēks Jums ir dārgs, un Jūsu savstarpējās attiecības nokārtosies.

Mēneša sākumā neliedziet savai otrajai pusītei izvēles brīvību, pretējā gadījumā – izprovocēsiet konfliktu, bet mēneša vidū Jums var nākties meklēt izeju no kaut kādas situācijas, kas saistīs arī Jūsu otro pusīti. Septembra beigās Jūs gaida kāda atklājums, kas tā vai citādi būs saistīts ar Jūsu reālo vai potenciālo partneri.

ŪDENSVĪRS

Brīvajiem Ūdensvīriem zvaigznes septembrī sola tikšanos ar kādu, kurš patiesi spēs viņus novērtēt un liks lietā ļoti daudz pūļu, lai iegūtu šī cilvēka simpātijas, turklāt nav izslēgts, ka šis cilvēks izrādīsies publiska persona, tāpēc iekarot šo cilvēku nebūs visnotaļ viegli.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 22. septembrim Jūs savu otro pusīti uztversiet dziļi intuitīvā līmenī, bet pēc 22. datuma ir gaidāmi strīdi, turklāt gan ar iemeslu, gan bez, tāpēc esiet diskrētāki.

Mēneša sākumā Jūsu privāto dzīvi pozitīvi ietekmēs kaut kādas atmiņas, bet mēneša vidū Jums ar partneri, visticamāk, nāksies piedalīties kādā publiskā pasākumā. Septembra beigās nebaidieties no savām jaunajām un mazliet dīvainajām vēlmēm, kā arī nevainojiet tajās kādu, kurš Jums dārgs.

ZIVIS

Brīvajām Zivīm septembrī ir visas iespējas uzsākt attiecības ar kādu, kurš viņām patīk jau diezgan ilgu laiku. Liela iespējamība, ka Jums beidzot būs drosme atklāt viņam savas jūtas, turklāt Jums noteikti atbildēs ar to pašu. Vai arī viņš pirmais šo visu uzsāks, un, kā izrādās, šis romāns būs balstīts uz pilnīgu psiholoģisko un seksuālo saderību.

Ja esat attiecībās, tad periodā no 1. – 22. septembrim apņēmīgi atbrīvojaties no tiem faktoriem, kas negatīvi ietekmē Jūsu savstarpējās attiecībās, un panāciet, ja ne pilnīgu mieru un sapratni, tad vismaz kaut kādu līdzsvaru, toties pēc 22. datuma noteikti ir vērts izrādīt savu seksuālo pievilcību, jo tas palīdzēs nostiprināt Jūsu sasniegumus.

Mēneša sākumā kaut kas, kas Jūs šķīra no mīļotā cilvēka, tiks atstāts pagātnē, bet mēneša vidū pacenties retāk atraidīt citu cilvēku iniciatīvu. Septembra beigās svarīgu lomu Jūsu attiecībās spēlēs intīmā sfēra un Jūsu gatavība pilnībā atvērties un uzticēties.

Leave a Comment