Lietas, kurām nevajadzētu būt svarīgām, ja tev kāds ļoti patīk

1. Tu domā, ka viņš tev ir pārāk labs

Varbūt tā šķiet pārāk augsta latiņa, bet neviens nav iedalījis cilvēkus iedomātās klasēs un noteicis, ar kuru tu vari satikties un ar kuru nē.

2. “Stilīguma” pakāpe

Varbūt viņš sēž pie “stilīgo” galda, bet tu esi pavisam otrā pusē – pie teātra pulciņa. Tam nav nozīmes, jo attiecībās tas nav šķērslis.

3. Jums ir ievērojama augumu atšķirība

Nav svarīgi, ja esi daudz garāka vai lielāka par viņu, jūs tik un tā varat tikties.

4. Izskats

Protams, ir jābūt savstarpējai pievilcībai, bet tur arī ir jānovelk robeža. Nav nozīmes, vai tavām draudzenēm viņš šķiet pievilcīgs, jo tu taču ar viņu satiecies, nevis tavas draudzenes. Ja kāda tavu draugu nosauc par neglītu, tad ir pienācis laiks atrast citas draudzenes, kas tevi atbalstītu.

5. Rase, etniskā piederība vai reliģija

Ir taču 21. gadsimts, un mīlestībai nav šķēršļu.

6. Dzimums

Ja līdz šim sevi esi uzskatījusi par heteroseksuāli, tas nenozīmē, ka nevar parādīties jūtas arī pret citu meiteni. Seksualitāte ir daudzveidīga, un tev nav obligāti jādefinē savi uzskati par to.

7. Vecums

Šoreiz nav runa par ļoti  lielu vecuma atšķirību. Ja viņš ir vienu gadu vecāks vai jaunāks, tai nevajadzētu būt problēmai, lai satiktos. Tam ir arī pozitīvā puse. Ja paliekat kopā, varat iet uz izlaiduma balli divus gadus pēc kārtas.

8. Dzīvesvieta

Ja tavi vecāki uzskata, ka puisis  dzīvo “nepareizajā” pilsētas daļā, tas viņu nepadara par sliktāku cilvēku.

9. Viņš mācās tavā skolā

Varbūt sākumā ir mazliet neērti, kad iepazīstini jauno draugu ar skolas biedriem vai pati iepazīsties ar viņa draugiem. Ja jūsu starpā ir patiesas jūtas, tad neveiklā iepazīstināšana nevar būt šķērslis attiecībām.

10. Viņš neprot lietot Instagram

Ja viņš pie katra vārda liek haštagu jeb tēmturi vai arī viņam ir tikai 10 sekotāju, ieskaitot viņa māti, tas būtu diezgan muļķīgs iemesls, lai atmestu ar roku savai simpātijai. Daži cilvēki vienkārši neseko līdzi interneta tendencēm, un tas nav nekas traks.

11. Viņš nemāk rakstīt īsziņas

Nepareizi vai saīsināti vārdi īsziņas tekstā var būt kaitinoši, taču tas nenozīmē, ka viņš nav labs cilvēks. Varbūt viņš neraksta tāpat kā runā, bet to var pieciest.

12. Viņš valkā vienus apavus visa gada garumā

Tie var būt arī šorti ziemas laikā vai pārāk liela izmēra krekli. Tas vien, ka viņam vajadzētu stilista padomus, nenozīmē, ka viņš nevar kļūt par tavu draugu.

13. Viņš ir dīvains

Katram ir savas īpatnības, un tas nav nekas traks. Varbūt pēc 10 gadiem puiša interese par videospēlēm tev pat patiks. Daži ieradumi nemainās visas dzīves garumā, un tas ir labi, jo, piemēram, muļķīgas vārdu spēles var veidot daļu no cilvēka personības.

Leave a Comment