Lietas, kuras ir jāizdara līdz 30 gadiem, lai 50 gados Tu justos lieliski

 

Sāciet ekonomēt naudu

Šis ir garlaicīgs, apnicīgs un banāls padoms, bet tā ir vistīrākā patiesība. 30 gados praktiski ikvienam cilvēkam ir kāda liekāka nauda, kuru varētu atlikt. Sāciet taupīt jau tagad un līdz 50 gadiem jums būs ievērojams uzkrājums.

Uzturiet, vai arī atjaunojiet labas attiecības ar radiniekiem

Pat, ja jūs uzskatiet, ka jums ir ļoti sliktas attiecības ģimenē un pat, ka tajā valda naids, vajag iemācīties ar tuviniekiem sadzīvot. Ģimenes saites ir ļoti svarīgas. Drīz vien jūs sapratīsiet, ka tā ir patiesa bagātība.

Krājiet atmiņas, nevis mantu

Jūs – tā ir jūsu dzīves pieredze. Ļoti skumji kādu rītu savos 50 gados pamosties un saprast, ka tev nekā, izņemot mantu nav. Atmiņas nevar izmest un tām nekād nekritīsies vērtība.

Iemācieties atdot

Dariet labus darbus. Dodiet citiem to, kas nes viņiem prieku. Bet dariet to ar sirdi un dvēseli. Negaidiet neko pretī. Tad arī jūsu sirds piepildīsies ar mīlestību.

Nodarbojieties ar sportu, tas ir patiešām svarīgi

Dzīvojiet aktīvu dzīves veidu, tad jūs būsiet pietiekoši aktīvi arī 50 gadu vecumā. Nepieļaujiet svara pieaugumu. Vingrojiet. Uzturiet savu organismu un ķermeni tonusā.

Iemācieties priecāties par to, kas jums ir

Laime ir daudz svarīgāka nekā slava vai panākumi. Sūkstīšanās vietā iemācieties priecāties par to, kas jums ir, un jūs jutīsieties, kā patiesi laimīgs cilvēks.

Centieties neatlikt darbus uz vēlāku laiku

Jūs gribat nopirkt māju? Uzrakstīt grāmatu? Iegūt zinātnisko grādu vai otro augstāko izglītību? Mainīt karjeru? Iemācīties spēlēt jaunu mūzikas instrumentu? Uzsākt savu biznesu? Tad sāciet jau šodien! Nesakiet, ka jūs atgriezīsieties pie šī jautājuma citreiz. Gadi tiešām sāk skriet ātrāk pēc 30…

Ievērojiet režīmu. Izgulieties

Guliet pietiekami. Ejiet gulēt un celieties vienā un tajā pašā laikā. Atbrīvojieties no bezmiega.

Rūpējieties par saviem zobiem

Ar gadiem zobu problēmas kļūs arvien nopietnākas. To ārstēšana atņem mums daudz laika un naudas.

Esiet zinātkāri

Izejiet no mājas un izdariet kaut ko neprātīgu. Iesaistieties piedzīvojumos. Bildējiet daudz fotogrāfijas. Šīs atmiņas jūs sildīs vecumdienās.

Pārtrauciet ēst visādus draņķus

 Naudu jūs variet pelnīt cik tik uziet un arī tērēt to variet kā gribiet, bet veselību uzkrāt jums nesanāks. Labāk atsakieties no ātrajām uzkodām un citiem draņķiem jau tagad.

Izlasiet vismaz 10 labas grāmatas katru gadu. Tas liks jūsu smadzenēm attīstīties, tāpēc pārtrauciet savu laiku tērēt televizoram un videospēlēm. Virkne pētījumu pierāda, ka grāmatu lasīšana ir ļoti vērtīga.

Iemācieties meditēt

Tas aizņems ļoti nelieli jūsu laika daļu, bet jūsu dzīve kardināli mainīsies.

Ceļojiet. Pēc iespējas vairāk

Ceļošana mūs izmaina. Tā sniedz daudz atbildes uz mūsu jautājumiem. Tie iedvesmo. Tie liek mums pārstāt baidīties. Ceļošana – lieta, kas mums liek sajusties dzīviem.

Pārstājiet sevi ar kādu salīdzināt

Ticiet, kad jums būs , tad jums būs pilnīgi vienalga, kādu iespaidu jūs atstājiet uz citiem. Ejiet savu ceļu. Kļūstiet stipri.

Rakstiet dienasgrāmatu

Jūs aizmirsīsiet lielu daudzumu notikumu savā dzīvē. Pierakstiet tos un galvenais – taisiet fotogrāfijas.

Sargiet savus draugus

 Turieties pie cilvēkiem, kas palīdz jums justies labāk, kuri jums ir labs piemērs, kuri jums patiešām patīk. Smejieties kopā ar viņiem. Dažreiz dariet muļķības… BET IZBAUDIET SAVU DZĪVI!

dieviete

Leave a Comment