Lietas, kuras sapratīs TIKAI sievietes, kuras ar modi ir uz “Jūs”

Tu esi sieviete, kura jūtas ērti savā ādā un izmanto apģērbu, kas ir lielākoties ērts un, kas pietiekami daudz apsedz kailo ķermeni. Ja tev ir vēsas attiecības ar modi, tad visticamāk, tālāk minētais, tev pilnībā atbilst!

  1. Lielākoties tev ir 3 matu sakārtojumi: zirgaste, cope vai brīvi krītoši mati.
  2. Tev ir viens kurpju pāris, kuru tu velc 95% no visiem dzīves gadījumiem.
  3. Lielākā daļa tavu tērpu ir t-kreklu kombinācija ar džinsu biksēm.
  4. Sagatavošanās iziešanai no mājas ir viegla un ātra. Uzvelc pirmos džinsus, kurus atrodi, uzvelc t-kreklu un, iepriekšminētos apavus. Boom! Tu esi gatava!
  5. Vieglās vasaras kleitiņas ir ideālas, jo liek tev izskatīties tā, ka tu būtu pielikusi lielākas pūles pie tā kā tu izskaties. Bet patiesībā tas ir vēl vieglāk, nekā uzvilkt t-kreklu un džinsus.
  6. Dekoratīvā kosmētika tev šķiet mazliet biedējoša. Tu saproti pašus pamatus un reizēm lieto skropstu tušu, bet, kad tu noskaties kādu YouTube pamācību, tad saproti, ka tas ir viss ko tu zini un māki.
  7. Tu mazliet apskaud vīriešus, kuri kaut kādā veidā skaitās zolīdi, kad nēsā convers kedas kopā ar uzvalku. Bet tev ir jānēsā “ērtās” augstpapēžu kurpes ar kleitu uz lencītēm.
  8. Kad tu dodies izklaidēties, tas ko tu velc, ir labākie džinsi un stilīgākais t-krekls, kāds tev ir. 5 minūtes un tu jau atkal esi gatava doties!

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment