Lietu enerģija: kas pievelk nelaimi un kas nes veiksmi

Ir zināms, ka apkārtējie objekti laika gaitā uzkrāj savu enerģiju un kļūst spējīgi ietekmēt cilvēka enerģētisko lauku, stiprināt vai vājināt to. Zinot, kuras lietas var stiprināt jūsu biolauku un kuras, gluži pretēji, var iznīcināt, jūs varat izvairīties no nepatikšanām un būtiski uzlabot savu dzīvi.

Ne velti bioenerģētiķi un ezoteriķi savās praksēs lielu nozīmi piešķir spēka objektiem, amuletiem un talismaniem. Ar viņu palīdzību ikviens cilvēks var viegli atbrīvoties no slimībām, paaugstināt savu enerģijas līmeni vai piesaistīt veiksmi un veiksmi . Izcili ezotērikas meistari min trīs visspēcīgākos pozitīvos un negatīvos objektus, kas var radikāli mainīt jebkura cilvēka dzīvi gan pozitīvi, gan negatīvi.

Lietas, kas vājina enerģiju

“ Vampīru lietu ” reitingā vecas saplēstas drēbes ieņem trešo vietu . Veselīga biolauka likums saka: pat tavs mīļākais džemperis var izvilkt no tevis lielu vitalitāti, ja tu to valkā pat pēc tam, kad tas ir nolietojies, kļuvis tev par mazu vai, gluži pretēji, izstiepies. pārāk daudz.

Otra bīstamākā lieta, kas vājina tā īpašnieka enerģētisko lauku, ir saplīsuši trauki . Ne velti mūsu senči sekoja tautas māņticībām un ikdienā nelietoja šķeldotus vai saplaisājušos traukus: smalkā līmenī no šāda trauka uzreiz “pamet” viss labums.

Lasi arī: Kas jums jāzina par sengrieķu patroniem, kuru aizgādnībā jūs esat

Lasi arī: Tuvojas šī gada spēcīgākais spoguļa datums, izmantojiet tā spēku maksimāli

Pirmo vietu kaitīgo lietu sarakstā ar vampīrisko enerģiju pamatoti ieņem vecs, netīrs vai saplaisājis spogulis . Ja kāda iemesla dēļ jūsu mājās ir līdzīga spoguļa virsma, tā pēc iespējas ātrāk ir jāiznīcina.

Lietas un objekti, kas uzlabo cilvēka enerģētisko lauku

Trīs pozitīvāko un spēcīgāko priekšmetu sarakstu noslēdz jauns un neskarts māla trauks . Atrodoties mājā, māla krūze, katls vai tējkanna uzkrāj dziedinošo enerģiju un dāsni nodod to savam saimniekam. Lai saglabātu šo ārkārtīgi noderīgo māla trauku īpašību, tās jālieto tikai labā noskaņojumā.

Otrajā vietā to lietu sarakstā, kas stiprina enerģētisko lauku, ir dabīgs audums : kokvilnas aizkari, lina galdauts vai adīts gultas pārklājs var pasargāt tā īpašnieku no ļaundaru un ienaidnieku mahinācijām.

Pirmo vietu enerģētikai noderīgo lietu sarakstā vienmēr ieņem kāda tuva cilvēka ar mīlestību dāvātās rotas. Gredzens, kulons, ķēde vai auskari var ne tikai ievērojami paaugstināt personīgās un dzīvības enerģijas līmeni, bet arī  pasargāt tā īpašnieku no bojājumiem, ļaunas acs vai lāsta .

Efektīvā meditācija “Saulainā diena” palīdzēs atbrīvoties no negatīvisma un nostiprinās enerģijas plūsmas . Mēs vēlam jums veiksmi visos jūsu centienos.

Leave a Comment