Dmitrijs Volhovs: kā pareizi pakārt pakavu, lai gūtu panākumus

Pakavs ir vispopulārākais veiksmes talismans. Tas ir atrodams gandrīz katrā mājā, taču ne visi zina, kā to pareizi izmantot, lai piesaistītu mājām veiksmi un labklājību. “Ekstrasensu cīņas” dalībnieks Dmitrijs Volhovs savā vietnē runāja par to, kā pareizi pakārt pakavu.

Kā pakarināt pakavu

Pēc ekstrasensa Dmitrija Volhova domām, visas ģimenes labklājība ir atkarīga no tā, kā tieši pakavs karājas mājā. Ļoti bieži cilvēki pakarina pakaviņu mājās, lai gūtu panākumus, bet tas viņiem laimi nenes. Viss tāpēc, ka tas ir nepareizi piekārts.

Pakavs ir pakārts tikai virs ārdurvīm. Durvis tiek uzskatītas par īpašu vietu mājā. Caur to iziet visas ārējās enerģijas, tāpēc virs durvīm parasti tiek pakārti visi spēcīgākie amuleti un talismani.

Ja pakavu karināt no ielas puses , tad tas jānovieto ar ragiem uz leju. Šajā amatā viņa pasargās māju no negatīvas enerģijas un ļauniem cilvēkiem. Pakavs, kas piekārts ar ragiem uz leju, simbolizē apgrieztu bļodu, kas neielaiž mājā tumšos spēkus. Tādējādi šis amulets aptver visu slikto, ko lūdz ienest istabā.

Lasi arī: Kas jums jāzina par sengrieķu patroniem, kuru aizgādnībā jūs esat

Lasi arī: Tuvojas šī gada spēcīgākais spoguļa datums, izmantojiet tā spēku maksimāli

Ja jūs karājat pakavu virs durvīm mājā, tad tas ir jākar ar ragiem uz augšu. Šī talismana pozīcija simbolizē pārpilnību un bagātību.

Dmitrijs Volhovs iesaka pakarināt pakavu uz viena naga. Mājas īpašniekam tas jāietver.

Pirms pakarināt pakavu veiksmei, varat apburt. Lai to izdarītu, visiem ģimenes locekļiem tas ir jāsatver un jāsaka vārdi: “Laimei, labklājībai, veiksmei, visas mūsu ģimenes mīlestībai un veselībai!”

Pakarinot pakavu, ir svarīgi pārliecināties, ka tas nav sasniedzams. Neļaujiet svešiniekiem pieskarties jūsu pakavam, pretējā gadījumā veiksme tiks zaudēta.

Ja pakavs pēkšņi nokrīt, tā ir ļoti slikta zīme. Šajā gadījumā Dmitrijs Volhovs iesaka to apglabāt prom no mājām, jo ​​tajā ir uzkrājies liels daudzums negatīvās enerģijas. Vecā pakava vietā varat pienaglot jaunu.

Slāvu talismana pakavs var dot laimi un pārpilnību katrā mājā. Lai to izdarītu, vienkārši pakariet to saskaņā ar visām tradīcijām un paražām.

Leave a Comment