Ļoti interesanta piparkūku karstā šokolāde; Šis dzēriens bērniem ļoti patiks

Pagatavojiet šo svētku karstās šokolādes versiju ar smaržīgu apelsīnu, ingveru, krustnagliņām un kanēli. Lai padarītu to īpaši īpašu, papildiniet ar putukrējumu.

Nepieciešamie produkti:

150 ml piena
50ml dubultā krējuma
¼-½ tējkarotes tumši brūna mīksta cukura
½ apelsīns ar miziņu
šķipsniņa malta ingvera
šķipsniņa malta kanēļa
1 krustnagliņa
2 pilieni vaniļas ekstrakta
50 g tumšā šokolāde – sasmalcināta

Dekorēšanai (pēc izvēles)
putukrējums
1 mini piparkūka

Pirmais pagatavošanas solis:

Katliņā sajauc pienu, krējumu, cukuru, apelsīna miziņu un garšvielas, tad uz lēnas uguns uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Noņem no uguns un caur sietu pārlej krūzē, noņemot krustnagliņas un apelsīna miziņu. Ielej silto pienu atpakaļ katliņā un iemaisi vaniļu un šokolādi, līdz šokolāde ir izkususi un kļuvusi gluda.

Lasi vēl: Mazās atomelektrostacijas Eiropā: Čehijas uzņēmums CEZ un Rolls-Royce SMR paraksta līgumu

Otrais pagatavošanas solis:

Ja nepieciešams, pannu uzliec uz lēnas uguns, lai uzsildītu, un pārlej karstumizturīgā krūzē. Ja vēlies, dzērienu papildini ar putukrējumu un sasmalcinātiem piparkūku cepumiem, pēc tam pasniedziet ģimenes locekļiem šo gardo dzērienu.

Lai labi garšo!

 

Leave a Comment