Ļoti nopietni: maija otrā pusē šīs trīs zodiaka zīmes saskarsies ar problēmām

 

 

2. Lauva

Lauva ir par sevi pārliecināta un reizēm dominējoša būtne. Šīs zīmes pārstāvji mīl būt uzmanības centrā, un mīl būt to cilvēku ieskauti, kas uz viņiem skatās kā nesatricināmības piemēru.

Ja viņiem līdzās ir tikpat spēcīga personība, viņi iezīmēs savu teritoriju, bet tajā pašā laikā negribēs ar kādu konfliktēt. Maija otrā pusē Lauvas gaida īpaši pārbaudījumi, kuri var šīs zīmes pārstāvjus nolikt neapskaužamā situācijā.

Šīs uguns zīmes pārstāvji mēdz iemīlēties līdz ausīm, bet, diemžēl, šī mīlestība būs vienpusēja. Lauvas, kas parasti sevi spēj tik labi kontrolēt, pilnībā izies ārpus savas ierastās uzvedības rāmjiem, un viņi šoreiz nezinās kā rīkoties.

Bet, arī šī situācija paies, un no šīs pieredzes Lauvas kļūs vēl veiksmīgākas dzīvē!

 

3. Auns

Auns ir pilns kaislību un pozitīvās enerģijas. Tomēr viņš mīl kaitināt un provocēt apkārtējos. Šī zodiaka zīme vienkārši nevar iztikt bez apkārt notiekošā komentēšanas. Auns ir ļoti vērīgs un apķērīgs.

Tomēr tagad viņa spējas argumentēt būs trūkums, un maijā viņš sastapsies ar problēmām, jo pēdējā laikā ar savu runas manieri viņš ir atbaidījis noteiktus cilvēkus.

Diemžēl līdzās tam Auns ir arī ļoti lepns un neredz jēgu atvainoties kāda priekšā. Tiesa, tagad viņam nāksies pārlēkt pāri savai ēnai. Sākumā viņš kādu laiku spītēsies, bet pēc tam, par laimi, sapratīs, ka nepieciešams piekāpties.

Un tas parādīs, ka Auns ir dāsns cilvēks, lai gan uz pirmo acu uzmetienu tā nemaz nešķiet. No šī brīža labāk padomā un tikai tad runāt!

COMMENTS

Leave a Comment