Horoskops 2023. gada 12. maijam

Auns

Partneris, tuvi draugi var attālināties, ja nepievēršat viņiem uzmanību. Jūs atdodat daudz enerģijas darbam, aizmirstot par piedalīšanos to cilvēku lietās, kurus mīlat. Jums ir jāizrāda sava interese. Attiecības tiks atjaunotas, ja plānojat kopīgu braucienu, dosieties makšķerēt, uz mežu vai uz ezeru.

Vērsis

Diena būs darbīga. Lietas iet labi vai slikti. Garastāvoklis arī nestabils. Šodien Vērsim nevajadzētu riskēt, slēgt darījumus un veikt pirkumus. Vēršu meitenēm 2023. gada 12. maijā var būt slepens pielūdzējs. Daudzi saņems dāvanas, uzmanības zīmes.

Lasi arī: Mans dēls apprecēja sievieti ar diviem bērniem un gribēja viņus atvest uz manu dzīvokli, bet es atteicos

Dvīņi

Jūs gaida parasta diena darbā. Horoskops brīdina nemeklēt piedzīvojumus. Nav nepieciešams radikāli mainīt izskatu, plānot pārvietošanos. Būs labi tikties ar radiem. Dvīņi var saņemt ilgi gaidītās ziņas, ziņas no tālienes.

Vēzis

Nedēļas laikā esi paspējis paveikt daudz, un esi gatavs iekarot jaunas virsotnes. Bet Vese***a var izgāzties, ja nesamazina aktivitāti. Ir pienācis laiks rūpēties par savu ķermeni. Koncentrējieties uz veselīgu uzturu. Noderēs masāža, peldēšana, vannas vai saunas apmeklēšana.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment