Nostradams paredzēja, ka 2 zodiaka zīmes līdz 2030. gadam piedzīvos septiņgades veiksmi un augstāko spēku palīdzību

Nostradams paziņoja, ka divām zodiaka zīmēm veiksies septiņus gadus, tas ir, līdz par 2030. gadam. Viņiem palīdzēs pats visums. Viņu priekšā atvērsies septiņgades veiksmes koridors. Panākumi un veiksme sekos šo zodiaka zīmju pārstāvjiem jau sākot ar 2022. gada beigām.

Auns

Nostradams norādīja uz impulsīviem, neatkarīgiem, drosmīgiem, par sevi pārliecinātiem, spītīgiem un mērķtiecīgiem cilvēkiem. Šīs kategorijas cilvēki ir pamanāmi ar savu ambiciozitāti. Nav grūti uzminēt, ka runa ir tieši par šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Nostradms apgalvoja, ka nākamie 7 gadi priekš viņiem būs īsts zelta posms. Tāpat Nostradams norādīja uz viņu panākumu detaļām. Veiksmes perioda pirmā puse nebūs pārāk viegla.

Ne visas uzsāktas lietas uzreiz izdosies ar pirmo mēģinājumu. 2023. un 2024. gadā daļu panākumu Auni neiegūs saviem spēkiem. Liela daļa veiksmes būs atkarīga no Augstākajiem spēkiem, un viņu vadībā Auni panāks savu. Pat, ja kāds gads būs grūts, neradīsies vēlme padoties, un Nostradams brīdināja, ko to arī nekad nevajag darīt.

Lasi vēl: Diemžēl mūžībā devies atpazīstams reperis: ”Uz brīdi likās, ka viss beigsies labi, taču tomēr..”

Tāpēc kopumā teju visās lietās veiksmes gaidīs Aunus atplestām rokām. Tieši 2025. gads būs tas, kurā veiksies praktiski visās jaunās lietās. Daudzi no jums sāks domāt, ka pasaule ir zem viņu kājām, tāpēc nevajag pazaudēt galvu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment