Ļoti viegli salāti kaloriju ziņā, kas ir ideāli piemēroti cilvēkiem, kuri rūpīgi seko līdzi savai figūrai
Patiess ēdienu pazinēju un cienītāju ēdiens. Augļu kombinācija piešķirs salātiem patīkamu skābumu, bet vārītas vai ceptas vistas gaļas bāze padarīs tos garšīgus un sātīgus. Populārs ēdiens, kas bieži tiek pasniegts kā uzkoda vai piedeva. Tie parasti sastāv no vārītiem dārzeņiem, marinētām sastāvdaļām un bieži tiek sajaukti ar majonēzi.
Franču salāti tiek gatavoti, pievienojot dažādus augļus. Šie salāti var būt gan saldi, gan saldskābi, atkarībā no izmantotajiem augļiem un citiem sastāvdaļām. Šie salāti ir lieliski piemēroti svētku galdam vai kā viegla piedeva jebkurā maltītē. Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.
Pagatavošana:
Siers jāsagriež nelielos kubiņos, to var sarīvēt uz rupjas rīves, bet es vienmēr griezu kubiņos, jo tā garša ir izteiktāka Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos. Lieto jebkuras vīnogas, bet labāk ņemt vīnogas bez sēklām, lai nebūtu jātērē laiks to izņemšanai. Visas ogas sagriež uz pusēm.
Sagrieziet konservētus ananāsus mazos kubiņos un ielieciet tos salātu bļodā. Tajā pašā vietā liek visas pārējās sastāvdaļas, izspiež pāris ķiploka daiviņas un pievieno majonēzi vai salātu jogurtu. Tad visu kārtīgi samaisa.
Lasi vēl: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sastāvdaļas:
vārīta vistas krūtiņa – 350 g
Čedaras siers – 200 g
vīnogas – 350 g
Konservēti ananāsi – 250 g
ķiploki – 2 daiviņas
majonēze vai jogurts salātiem – 2 ēd.k.
Salāti ir gatavi, tie nav jāatstāj ievilkties, un tos var pasniegt uzreiz. Lai labi garšo!