Lūk, ar kādu vīrieti tev ir lemts būt kopā, balstoties uz tavu Zodiaka zīmi!

Tu noteikti jau zini, ar kādām Zodiaka zīmēm tev sader vislabāk, tomēr nekas nav akmenī kalts – mēs iesakām vairāk skatīties uz vīrieša izteiktākajām īpašībām, lai sapratu, vai viņš ir tas, ar ko tev kopā būtu jāpavada visa dzīve.

Šeit esam aprakstījuši, kāds vīrietis tev ir piemērotākais un arī to, no kādiem vīriešiem tev labāk būtu izvairīties. Tici mums!

AUNS

Jā, katram pienāk dienas, kad to tik vien gribas darīt kā nedarīt neko, tomēr tev vismazāk derēs partneris, kurš katras brīvdienas uzskata par slinkošanas dienām, jo tu esi cilvēks, kuram ir vajadzīga darbība, darbība un vēlreiz darbība. Tādēļ tad, kad vēlies aiziet uz kino un pēc tam notiesāt veselu šķīvi ar suši, bet tavs partneris vēlas vakaru labāk pavadīt mājās, tad vari ticēt, ka viņš nav domāts tev.

Tev ir vajadzīgs kāds, kuram ir tādi paši enerģijas līmeņi kā tev, kāds, kurš ir tikpat atvērts spontānām idejām, kā tu. Tas vienkārši tā ir, un tu to pats labi zini.

VĒRSIS

Tev ļoti patīk tās visas mīlestības lietiņas, mazie apliecinājumi un čubināšanās, tādēļ tev ir nepieciešams tas, lai tavs partneris būtu tāds pats.

Tu neiebilsti būt kopā ar kādu, kurš ir lepns par to, kā viņš izskatās, tomēr tad, ja viņš nobučo savu spoguļattēlu pirms došanās ārā no mājas tā vietā, lai nobučotu tevi, tad tu zini – kaut kas nav labi, un tas “kaut kas” nebūs uz ilgu laiku.

Un nav tā, ka tev vairāk nepatiktu tas, ka viņš interesējas par sevi – tevi vairāk uztrauc tas, ka viņš sevi nostāda augstāk par tevi. Tev ir jābūt kopā ar kādu, kurš tevi nostādīs pirmajā vietā un nekad neliks tev justies nemīlētai.

DVĪŅI 

Tev patīk visu vadīt, visu zināt un kontrolēt, tādēļ tavs ideālais partneris ir tieši tāds pats kā tu – tādā veidā jūs izveidosiet spēcīgu pāri, kurš var tikt pāri visam un tikt ar visu galā.

Pēdējais cilvēks pasaulē, ar kuru tev vajadzētu veidot attiecības, ir kautrīgs puisītis, kurš šķiet interesants, jo viņš ir mistisks – kaut kas viņā ir jāatklāj. Tas būs interesanti tikai uz kādu laiku, pēc tam tev kļūs garlaicīgi.

VĒZIS

Pat pirms biji piedzimusi tu jau domāji par to, kādas būs tavas kāzas, tādēļ tev ir vajadzīgs partneris, par kuru skaidri apzinies, ka ar viņu varētu nodibināt ko nopietnu. Sliktākais variants ir izvēlēties vīrieti, kurš to tik vien vēlas kā seksu un citādu fizisku kontaktu, bet kurš neinteresējas par tavām garīgajām vērtībām. Ja arī šāds vīrietis tavā dzīvē uzradīsies, nepaies ilgs laiks, kamēr tu sapratīsi, ka tev ir vajadzīgs kāds dvēseliskāks cilvēks. Un necenties sevi apmuļķot – tu labi zini, ka man ir taisnība.

LAUVA

Tu esi tāda tipa sieviete, kura vēlas sev visu uzmanību – tu vēlies nepārtrauktus uzmanības apliecinājumus un mazas dāvaniņas, kas atgādina, ka tava otra pusīte par tevi domā un rūpējas.

Tev nekādā gadījumā nederēs pārāk “vīrišķīgs” vīrietis, kurš visu savu brīvo laiku pavada sporta zālē un nepārtraukti apbrīno savus lielos muskuļus. Ja vīrietis ir pārāk pārņemts ar sevi, tu šādas attiecības ilgi nepacietīsi, tev vajag būt pirmajā vietā.

JAUNAVA

Tā kā tev uz pleciem ir ļoti gudra galva, tad mīlestībā tu parasti pieņem diezgan pareizus lēmumus. Tu parasti zini, kāds cilvēks tev ir vajadzīgs, tomēr, ja sanāk iemīlēties nepareizajā, dažkārt tev no viņa tikt vaļā ir ļoti grūti, jo ieskaidrot sev to, ka attiecības neizdosies, ir sarežģīts uzdevums. Tu zini, ka saticīgas attiecības prasa laiku, tādēļ bezcerīgs romantiķis ir sliktākā izvēle.

Šāds cilvēks tev neatvēlēs laiku, lai tu padomātu par to, kādu lēmumu pieņemt, viņš tevi steidzinās. Galu galā šādas attiecības nenovedīs pie nekā laba.

Tev ir vajadzīgs vīrietis, kurš tev dod laiku un ļauj tev būt sev pašai. Kāds, kurš respektēs to, ka attiecībām ir nepieciešams laiks un kārtīga pārdomāšana – spontanitāte mīlas piedzīvojumos nav domāta tev.

SVARI

Kad tu meklē mīlestību, tu meklē kādu, ar kuru vari izrunāties. Tu skaidri apzinies, ka nekad neizdosies labas attiecības ar kādu, ar kuru tu nevari izrunāt visu, kas ir sakrājies.

Tāpat neizdosies nodibināt laimīgu savienību, ja būsi kopā ar vīrieti, kurš vairāk ir darītājs nekā domātājs. Tev nederēs vīrietis, kurš mēģinās nomaskēt problēmas, kurš izliksies, ka tādu nav – dažkārt ir nepieciešams pabļaustīties mazliet skaļāk, lai saprastu, ka mīlestība vēl joprojām starp jums ir.

Lasi vēl: Kādu grēku ir spējīga pastrādāt katra Zodiaka zīme?

SKORPIONS

Tu esi sieviete, kura vēlas būt noslēpumaina un grūti pieejama, tomēr šāda tipa vīrietis nav domāts tev. Sākotnēji tā var šķist kā seksīga “kaķa un peles” spēle, tomēr ar laiku tu sapratīsi, ka tas nestrādā, jo tu nevarēsi “atkost”, ko viņš domā – vai viņš tiešām vēlas būt ar tevi kopā vai arī šī spēle bija vienīgais, kas jūs saistīja.

Tev ir nepieciešams atklāts vīrietis, kurš savas jūtas noliek kā uz paplātes, lai tev nav jāmēģina uzminēt, ko viņš varētu domāt. Tici man, šādas attiecības tev būs daudz piemērotākas.

STRĒLNIEKS 

Tev blakus ir vajadzīgs vīrietis, kurš tev vienmēr dos telpu būt tev pašai. Ja tev pie sāniem būs kāds, kurš liks justies nekomfortabli, kurš tevi ierobežos un norādīs, kas tev jādara, attiecībām būs beigas.

Tāpat tev ir vajadzīgs vīrietis, kurš ir tikpat aizrautīgs un jautrs, cik tu. Jums kopā ir jābūt interesanti, attiecībām jābūt aizraujošām, nevis tādām, kas no tevis izsūc visu pozitīvo enerģiju, tomēr tev nav ļoti par to jāuztraucas, jo gluži kā haizivs, kas ūdeni sajūt As**is, tu ātri vien spēj saredzēt to, ka cilvēks nav tava laika vērts.

MEŽĀZIS

Tu jau skaidri apzinies, ko vēlies no attiecībām, atliek tikai atrast cilvēku, kurš ir tāds pats. Un vīrietis, kurš tev tiešām nav vajadzīgs, ir tāds, kurš skaidri nezina, ko viņš dara ar savu dzīvi.

Jebkurš “brīvais gars” nav tava laika vērts, jo ar šādu cilvēku neko nopietnu nespēsi izveidot. Tiecies pie vīrieša, kurš zina, ko vēlas, kurš smagi strādā, lai sasniegtu savus un jūsu kopīgos mērķus – tad tu spēsi justies patiesi laimīga.

ŪDENSVĪRS

Tev blakus ir vajadzīgs kāds, kurš ir gatavs tevi atbalstīt visos tavos lēmumos. Tu vēlies no dzīves saņemt daudz, tādēļ bieži vien izdomā kādu jaunu veidu, kā sevi apliecināt pavisam citādākā manierē – ja tavs partneris tevi tajā atbalstīs, tu būsi atradusi īsto.

Attiecībām ir jābūt brīvām, tu nekad nevēlēsies būt atkarīga no kāda cita, tādēļ arī tu sagaidi no otra cilvēka to, ka viņam ir pašam savi mērķi, aizraušanās un hobiji.

Tev nekad neizdosies attiecības ar kādu, kurš nezina, ko vēlas no dzīves, kurš pa to vienkārši “plūst”. Vienmēr šo atceries!

ZIVIS

Tev ļoti patīk izpalīdzēt cilvēkiem, tādēļ tu jūties labi, ja savam partnerim esi noderīga. Dažkārt šāda attiecību pieeja nozīmē to, ka esi gatava otra vēlmes nostādīt pār savējām, tādēļ vīrietim ir jābūt tādam, kurš to būs spējīgs attiecīgi novērtēt – ne visi ir tādi supervaroņi kā tu!

Tev ir jāizvairās no vīriešiem, kuriem neinteresē tavas dziļākās jūtas, kuri vēlas tikai dažkārt labi pavadīt laiku kopā ar tevi. Sākumā šī nenoteiktība varbūt šķitīs interesanta, bet ilgtermiņā tur nekas nesanāks. Es to tev garantēju!

Avots: yourtango.com

Leave a Comment