Lūk, ko izdarīja 5 draugi, kad ieraudzīja, ka par kādu zēnu skolēni skolā nemitīgi “ņirgājās” (+foto)

Kad par Džeimsu Vilmertu skolā sāka “ņirgāties”, 5 draugi no klases nolēma aizstāvēt viņu un sekot līdzi tam, lai neviens viņu neaizskartu.

1

Džeimsam bija grūtības ar mācībām, tādēļ tas padarīja viņu par vienkāršu “mērķi” apsmiešanai.

2

Reiz Džeks Pembls un viņa draugs Džeiks Bergess ieraudzīja, ka Džeimsu pamatīgi apsmej rotaļlaukumā. Viņi nolēma iejaukties, neskatoties uz to, ka viņš nemācījās ar viņiem vienā klasē. Vēl trīs draugi – Gas, Tailers un Lendons – uzreiz pievienojās “bandai”.

3

Tagad šie 5 draugi katru dienu aicina Džeimsu pusdienot kopā ar viņiem pie viena galda.

4

 

 

“Viņš vispār nevēlējās iziet ārā svaigā gaisā starpbrīžos. Tā bija viņa ikdienas cīņa”, – stāsta Džeimsa mamma. “Taču tagad viņš ne tikai iet pusdienot, bet arī iziet ārā, lai parotaļātos ar draugiem”. 

5

Zēni uzzināja par to, ka Džeimss bija adoptēts no bērnu nama, bet pirms 6 gadiem nomira viņa tēvs, iekļūstot avārijā, braucot ar velosipēdu. Tā kā Džeimsam nebija tēva, ar ko varētu uzspēlēt bumbu, zēni nolēma uzņemties šo lomu.

“Viņi izmainīja viņu, – stāsta zēna mamma. – Mēs iepriekšējā nedēļā pat nopirkām basketbola grozu, tādēļ, ka tagad viņam patīk spēlēt basketbolu”. 

16874410-R3L8T8D-650-yuv6v-video

Taču tas vēl nav viss. Kad zēni uzzināja, ka viņu jaunajam draugam nav “spēļu konsoles”, viņi kopīgi sametās un pa savu sakrāto naudu nopirka un uzdāvināja viņam PlayStation 3. 

preview-650x390-650-1433505508

Viņu skolotājs nominēja zēnus ar skolas apgabala prēmiju – atlīdzību par drosmes un labsirdības izrādīšanu. 

 

Avots: adme.ru 

 

COMMENTS

Leave a Comment