Lūk ko nozīmē, ja vīrietis grib tikai seksu no tevis… Pārdomas, kuras daudzus pārsteigs!

 

Daudzas sievietes apvaino puišus bezjūtībā, tādēļ, ka viņi tā arī uzvedas. Meitenes uzskata, ja vīrietis izvēlas seksu, seksa dēļ, viņš nav spējīgs nosacījuma mīlestībai. Protams, ir indivīdi, kurus praktiski vienmēr patiešām interesē tikai miesas gandarījums. Tomēr neskatoties uz sabiedrības pieņemto lēmumu, tādu patiesībā ir mazākā daļa. Bet lielākā daļa vīriešu guļ ar tām, kuras mīl. Vai nu guļ ar kādām ,lai aizmirstu par kādām, kuras mīl. Tādēļ, ja puisis piedāvājis tikai seksu, vari būt pārliecināta, ka viņš ir iemīlējies. Bet, diemžēl, nepavisam ne tevī. Lai cik skumji būtu atzīt, tu neesi puisim tā vienīga un neatkārtojamā.  Vienkārši tu viņu piesaisti kā sieviete un iespējams, simpātiska, kā cilvēks un draugs. Bet ne vairāk. Ja meitene puisī izsauktu romantiskas emocijas , viņš tiešām nebalstītu attiecības tikai uz seksa. Neskatoties uz to, ka valda uzskats, ka romantiķi ir pazuduši, patiesībā tā nav. Vienkārši daudzi kautrējas rādīt šo savas būtības pusi. Bet, kā zināms, mīlestība ar visiem veic brīnumus. Tieši tādēļ var ar pilnu pārliecību apgalvot  to, ka puisis, kurš iemīlējies meitenē, seksu liks otrajā vietā.

Protams, tas nepārstās būt par svarīgu vīrietim, tomēr sākumā, vīrietis pacentīsies apmierināt gan tavas, gan savas garīgās vēlmes. Ja tas nenotiek un jūs saista tikai gulta,  tātad nepieciešams izlemt, ko tu vēlies no tādām attiecībām. Ja tu pati vienkārši atslābinies, tad nav vērts pārdzīvot un var turpināt abpusēji izdevīgo ”partnerīgumu”. Bet tajā gadījumā, kad tu sāc aizdomāties par perspektīvu, kurā šis jaunais cilvēks kļūs par tavu puisi vai pat vīru, tad tev nepieciešams aizdomāties.  Lieta tajā, ka eksistē pavisam niecīga iespēja tam, ka puisis tevi patiesi iemīlēs. Protams, nevajag noliegt, ka mēdz gadīties visādi. Bet vairumā gadījumu, šādas attiecības tiešām aprobežojas tikai ar seksu. Tādēļ, ja tu saproti, ka iemīlies, labāk uzreiz visu izbeigt. Jā, tev būs samērā grūti no sākuma. Taču tici, šādas attiecības labāk iznīcināt jau sākumā. Ļoti sāpīgi un bail apzināties, ka mīli cilvēku, kurš tevī redz tikai seksa rotaļlietu, objektu un neko vairāk.  Dabiski, katrs pats izvēlas savu likteni, bet tomēr tas nav pats labākais variants. Tomēr, vairākumā gadījumu, sekss ir mīlestības turpinājums, nevis otrādāk. Atceries to, kad galvā lien romantiskas domas par to, ka viss mainīsies un viņš tevi iemīlēs. Jā, nestrīdos, ja sieviete ir laba seksā, tas vīrietim ir svarīgi. Tomēr šis faktors nav būtisks. Mīļoto cilvēku var iemācīt, bet pieredzējušu ne vienmēr iemīlēt. Tādēļ cenšoties iepatikties puisim, nekad nebalsties tikai uz seksu kā galveno.  Tomēr vīrieši vēl vērtē intelektu, erudīciju, humora izjūtu un daudzas citas īpašības ar kurām apveltītas interesantas meitenes. 

Gudri un pieredzējuši cilvēki runā par to, ka attiecības nekad nav balstījušās tikai uz seksa, pat vislabākā. Ja jūtas izsīkst un par pamatu kļūst tikai gulta, drīzumā šādi pāri un laulības izjuks. Lai arī vīrieši liek seksu kā pirmo savās prioritātes, tomēr viņiem tāpat gribas siltumu, abpusēju saprašanos, atbalstu un uzmanību.

Jā, puiši patiešām vēlas mīlestību, pat ja cītīgi no tā atsakās un smejas par tamlīdzīgām jūtām. Patiesībā viņi vienkārši grib viens otram pierādīt savu spēku un noslēpt patiesās emocijas. Tomēr ar mīļoto meiteni, puisis atmet savas maskas. Viņš var vienkārši to apskaut, jau jūtoties neizsakāmi laimīgs.

Ja vīrietis vēlas tikai seksu, viņš ir iemīlējies pavisam citā sievietē. Tas ir jāatzīst pašai sev un jāsamierinās. Savādāk sekas var būt diezgan bēdīgas. Vienkārši sievietes netic, ka sekss nevar izsaukt kaut kādas romantiskas jūtas. Bet vīrieši lieliski prot vienkārši nodarboties ar seksu, ne par ko neaizdomājoties  un cenšoties aizmirst pārdzīvojumus. Tieši tādēļ, nevajag nekad sevi mierināt ar cerībām, ka seksa partneris kļūs par dzīves pavadoni. Labāk atrast citu kandidātu, kurš spēs tev dāvāt ne tikai miesīgu baudu, bet arī romantisku mīlestību.

Avots: allwomens.ru

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ainārs</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/3OxSEu Veiksmi!

Leave a Comment