Lūk, ko par jums pasaka tas, kādā pozā guļat – #4 ir interesanti!

Protams, ir arī tādas lietas, kas par neko neliecina. Piemēram, ja tu visu mūžu pa miegam spārdies, nevari vainot savu partneri, ka viņš guļ tālāk no tevis. Bet, ja tava un tava partnera ierastā gulēšanas poza pēkšņi mainās, izmanto šos kodus, lai atkostu, ko tas nozīmē:

1

Tu esi “mazā karote”

Šādā pozīcijā partneris tevi apņem tā, lai tu vienlaikus justos droši un arī intīmi. Šī poza iekļauj ļoti nopietnu kontaktu: “Tā ir ļoti jutīga poza, kas ir seksuāla, bet tajā pašā laikā pasaka: “Es tev uzticos!”.”

2

Tu esi “lielā karote”

Tas nozīmē, ka tu savu partneri ļoti aizsargā, bet, iespējams, esi pat pārāk privātīpašnieciska.

3

Jūs guļat kā karotes ar dažu centimetru atstarpi

Jaunākajiem pāriem ir raksturīgs visciešākais fiziskais kontakts gultā, tomēr, kad attiecības jau ir kļuvušas ļoti pierastas, pāris sāk meklēt tādu pozu, kas reizē ir arī ērtāka un ļauj labi izgulēties. Dažkārt tas nozīmē, ka pāris veido karotītes ar dažu centimetru atstarpi. Tas ir tā, it kā lielā karote teiktu: “Vari paļauties uz mani, es tevi sargāju!”, tomēr tas nav tik seksuāli kā tad, ja jūsu karotītes ir ciešākas.

4

Lasi vēl: Tas ir domāts tev: izveidota gulēšanas fitnesa nodarbība, kuras laikā arī tiek dedzinātas kalorijas

Tava galva atrodas uz partnera krūtīm

Gulēšanas poza ar seju uz augšu norāda uz uzticību un pārliecību. Kad tavs partneris guļ uz muguras, turot tavu galvu sev pie krūtīm, viņš tev pasaka: “Man ir spēks un es to izmantoju, lai tevi aizsargātu!”. Ja tu šādi spēj gulēt uz sava partnera pie tam ieritinoties pie viņa embrija pozā, tas nozīmē, ka tu viņam uzticies. Bet, ja tava galva atrodas uz partnera krūtīm, bet pārējais ķermenis ir garšļaukus, tad tas nozīmē, ka lēmumus vēlies pieņemt pati.

5

Jūs guļat ar seju viens pret otru

Ja jūs guļat viens pret otru ar sejām, tad jūs neapzināti vēlaties skatīties viens uz otru visu cauru nakti. Ja tavs partneris sāk pavērst savu seju pret tevi, tas nozīmē, ka viņš jūtas pārāk distancējies un vēlas vairāk tuvības un intimitātes.

6

Abi guļat uz vēderiem

Tamdēļ, ka ar gulēšanu uz vēdera tu aizsargā savu ķermeņa priekšdaļu, tā var būt nemiera, neaizsargātības un seksualitātes trūkuma pazīme. Protams, atskaitot gadījumus, ja kādam no jums ir kakla vai muguras problēmas. Ja tavs parneris sāk gulēt uz vēdera, tu vari darīt kaut ko lietas labā, cenšoties viņam piekļūt tuvāk un pasargājot.

7

Jūs guļat katrs savā gultas pusē

Šis nozīmē to, ka esat neatkarīgi un katrs pats par sevi. Ja vienmēr esat gulējuši apķērušies, tad šī varētu būt sarkanā karoga pazīme, kas var arī liecināt par stresu darbā vai arī nestāstītiem noslēpumiem. Tomēr ir arī vērts piebilst, ka vairāki pāri pārstāj daudz uztraukties par apķeršanos nakts laikā, jo katram individuāli ir vieglāk izgulēties, kas uzlabo nākamās dienas kvalitāti.

8

Jūs guļat ar sejām katrs pret citu pusi, jūsu sēžamvietām saskaroties

Tas nozīmē, ka esat pašpārliecināts pāris, kas novērtē katrs savu vietu. Novēršanās vienam no otra simbolizē spēju novērtēt otra cilvēka neatkarību, kamēr sēžamvietu saskaršanās liecina par to, ka vēl aizvien vēlaties būt seksuāli savienoti.

Avots: www.womansday.com

Leave a Comment