Lustras guļamistabā saskaņā ar fen šui

Saskaņā ar fen šui guļamistabā, kā arī citās telpās lustra ieņem vienu no goda vietām interjerā. Tā iemieso varenību, labklājību un greznību.

Ir vērts paturēt prātā, ka tās izvēlei jāpievērš nopietna uzmanība un jāvelta šim procesam pietiekami daudz laika. Lustra atrodas jebkuras telpas centrā un, protams, uzreiz piesaista uzmanību.

Ja griestu lampa harmoniski iekļaujas interjerā, kā arī sader ar citiem priekšmetiem un atbilst stilam un krāsai – to var uzskatīt par labu fen šui teorijas zīmi.

Saskaņā ar šo seno doktrīnu guļamistabai cilvēka dzīvē ir dubulta nozīme. No vienas puses, fen šui iesaka padarīt šo telpu par atpūtas zonu, no otras – guļamistabai jāatbalsta izteiksmīgas mīlestības attiecības. Kā apvienot šos divus virzienus?

Lai to izdarītu, guļamistaba jāiekārto austrumnieciskā stilā. Vispiemērotākās šeit būs lustras no Ķīnas. Kristāli, kas izkliedē gaismu, ir lielisks guļamistabas papildinājums un dekors. Tie spēlēsies arī mākslīgajā gaismā.

Ir labi, ja lustra būs izgatavota šādā stilā no kristāliem, jo, pēc fen šui ekspertu domām, tas var pat palīdzēt pārim tikt pie bērniņa. Starp citu, pilnīgai harmonijai interjerā var katrā gultas pusē novietot nelielas galda naktslampiņas līdzīgā stilā.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment