Magnētisko vētru grafiks 2019. gada aprīlī

Aprīlī mūs sagaida vairāki magnētiskies traucējumi. Lai mēnesis nesamazinās ar bezmiegu, apātiju un galvassāpēm, pārbaudiet magnētisko vētru grafiku un iepriekš sagatavojieties sarežģītiem periodiem.

Zinātnieki ir noteikuši šo principu, balstoties uz gariem Saules darbības novērojumiem. Izrādās, ka Saules uzliesmojumi, kas pāraug magnētiskajās vētrās, notiek noteiktos intervālos, un 2019. gada aprīlis nav izņēmums. Iepazīstoties ar magnētisko vētru grafiku, varat iepriekš sagatavoties sapringtajām dienām un pasargāt sevi no negatīvas Saules iedarbības.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

Vidējie magnētiskie traucējumi 2. un 3. aprīlī

Pusdienlaikā nelielas magnetosfēras svārstības radīs neērtības meteosensitīviem cilvēkiem. Spilgtākie simptomi ir viļņveida garastāvoklis, apātija, nogurums, īsas galvassāpes. Šajā laikā eksperti iesaka uzraudzīt savu emocionālo stāvokli un izvairīties no stresa situācijām.

Vāja magnētiskā vētra 12. aprīlī

Saskaņā ar meteorologu prognozēm 12. aprīlī gaidāma vāja vētra. Augstākais sprieguma punkts ir sagaidāms ne ātrāk kā 13:00. Negatīvā ietekme ir īpaši aktuāla cilvēkiem ar vājinātu imūnsistēmu. Šajā dienā vēlams atlikt aktīvo darbu.

Magnētiskā vētra 29. un 30. aprīlī

Galīgās magnētiskās vētras aprīlī izraisīs uzbudināmību, miega problēmas, pašapziņas trūkumu un spēku zudumu. Sli**bas izjutīs no rīta un līdz 14:00. Šajās dienās nav ieteicams nervozēt, izvairīties no negatīvas komunikācijas un jebkādiem konfliktiem.

LASI ARĪ: Senā samuraju pārbaude atklās jūsu patieso identitāti!

Kā pasargāt sevi no magnētisko vētru sekām

Lai saglabātu labu garastāvokli un labklājību ģeomagnētisko traucējumu periodos, ir jāsagatavojas iepriekš. Gūs labumu no atkarību noraidīšanas, sabalansēta uztura, sporta un pastaigas svaigā gaisā.

Saskaroties ar meteoatkarības simptomiem, kas ietver hronisku slimību paasinājumu, vispārēju spēku kritumu, nervozitāti, aizkaitināmību, bezmiegu, augstu As**sspiedienu, imunitātes pasliktināšanos, vispārēju vājumu, apātiju, nekavējoties jāveic pasākumi, lai uzlabotu ķermeņa vispārējo stāvokli. Neaudziniet sevi ar smagu darbu. Šajā laikā vajadzētu atpūsties pēc iespējas vairāk.

Ja iespējams, mēģiniet atbrīvot savu grafiku, dodieties gulēt laikā, novērsiet neveselīgas pārtikas lietošanu uzturā un atteiktsakieties no kafijas un enerģijas dzērienu lietošanas. Ja jums ir iespēja doties no darba uz mājām ar kājām, varat to izmantot. Pastaiga nodrošinās labu garastāvokli, un svaigs gaiss ir noderīgs visos apstākļos.

Nomierināt nervus un uzlabot savu labsajūtu, palīdzēs nomierinošie augu maisījumi uz piparmētras, melisas, kumelītes vai raudenes bāzes.

avots: dailyhoro

Leave a Comment