Maija mēneša horoskops visām zodiaka zīmēm

AUNS

Auniem maijā būs iespēja uzlabot savu finansiālo stāvokli uz to izdevīgo sakaru rēķina, kurus viņi līdz šim nebija izmantojuši. Liela iespējamība, ka kāda nejauša saruna novedīs pie kāda izdevīga piedāvājuma, kura akcepts Jums ļaus tikt pie jauna ienākumu avota, bet galvenais – nebaidīties uzņemties papildus pienākumus. Vēl Jums, iespējams, būs rūpīgi jāgatavojas kādam svarīgam notikumam vai pasākumam. Tas aizņems ne mazums laika, taču rezultātā Jūs iegūsiet tieši to, uz ko jau pašā sākumā cerējāt, nav izslēgts, ka tas būs saistīts ar kaut kādām pārmaiņām. Mēneša sākumā Jums būs jārisina kaut kādi nekustamā īpašuma jautājumi, bet maija vidū Jūs gaida peļņas palielināšanās, kā arī nāksies pieņemt kaut kādus bezkompromisa lēmumus. Mēneša beigās Jūs gaida aktīva dažādu veidu darbību kombinācija, ar kuru Jūs, bez šaubām, lieliski tiksiet galā!

Labvēlīgās dienas: 3., 4., 5., 31.

Nelabvēlīgās dienas: 6., 13., 14., 20., 21., 28.

VĒRSIS

Vēršus maijā gaida sākums kaut kam ļoti svarīgam – visticamāk, Jums ir lemts iniciēt kaut ko, kas ietekmēs Jūsu būtību uz diezgan ilgu laiku. Tas var būt gan kāds biznesa projekts, gan pāriešana uz citu darbavietu, gan investīcijas, kuras kļūs par Jūsu primāro ienākumu avotu. Ir gaidāma arī pilnīga spēka un enerģijas atjaunošanās, Jūs būsiet entuziasma pilns, Jums izdosies viss, ko uzsāksiet, bet Jūsu enerģētika piesaistīs Jums ļoti vērtīgus cilvēkus. Jūsu sociālais loks paplašināsies tik ļoti, ka Jūs vēl ilgi varēsiet savas problēmas risināt ar jauno paziņu starpniecību. Mēneša sākumā Jūs gaida kaut kas tāds, kas ļaus Jums nokļūt jaunā garīgās attīstības līmenī. Maija vidū ir gaidāmas papildus finanses, bet mēneša beigas sola sakārtot jaunās attiecības – gan lietišķās, gan draudzīgās.

Labvēlīgās dienas: 2., 5., 7., 16., 30.

Nelabvēlīgās dienas: 3., 10., 17., 31.

DVĪŅI

Dvīņiem maijā kaut kādā brīdī nāksies izbaudīt dažas neērtības, tomēr tās Jums nāks tikai par labu, jo atklās kaut kādas Jūsu spējas, par kurām Jūs līdz šim pat nenojautāt. Visa  šī situācija kopumā lieliski ietekmēs Jūsu dzīves kvalitāti un padarīs to daudz veiksmīgāku un finansiāli stabilāku. Ievērojami paplašināsies arī Jūsu interešu klāsts, jo Jums var uzrasties jauni hobiji vai arī Jūsu profesionālā darbība pieprasīs kādas jaunas papildus zināšanas, kuru apgūšanas process Jūs aizraus tik ļoti, ka tas viss Jums būs tīrā bauda. Mēneša sākumā Jums nāksies meklēt kopīgu valodu ar cilvēkiem, kuri būtiski spētu uzlabot Jūsu finansiālo stāvokli. Maija vidū uzmanību prasīs radinieki, un Jums nāksies pieņemt kaut kādus nestandarta risinājumus, bet mēneša beigās kāds Jums var izteikt ļoti iespaidīgu biznesa piedāvājumu.

Labvēlīgās dienas: 7., 8., 9., 18.

Nelabvēlīgās dienas: 19., 26.

VĒZIS

Vēžus maijā gaida darba spēju un biznesa aktivitātes pieaugums. Jūs jutīsiet, ka esat “zirgā”, tāpēc izdarīsiet daudz vairāk nekā bijāt plānojuši, kas atkal ļoti pozitīvi atsauksies uz Jūsu finansiālo stāvokli un karjeru. Nav izslēgts, ka iegūsiet paaugstinājumu amatā vai arī kādu jaunu projektu, kas ievedīs Jūs pilnīgi citā sociālajā līmenī. Pastāv liela iespējamība, ka Jūs iegādāsieties kaut ko ļoti lielu – izlemsiet nopirkt dzīvokli, auto vai vienkārši nomainīt mēbeles. Ir gaidāma arī kādas noderīgas informācijas iegūšana, kura palīdzēs Jums tikt skaidrībā ar kādām sen atliktām problēmām. Mēneša sākumā kāds negaidīts telefona zvans vai privāta saruna izmainīs Jūsu plānus. Maija vidū par Jūsu prieka avotu kļūs kaut kādi pirkumi, bet mēneša beigās Jūs, acīmredzot, atradīsiet jaunu veidu, kā aizdzīt prom nogurumu.

Labvēlīgās dienas: 2., 5., 9., 11., 12., 16., 26., 30.

Nelabvēlīgās dienas: 3., 7., 17., 21., 31.

LAUVA

Lauvām maijā nāksies iztērēt ne mazums laiks projektiem, kuru izstrāde kaut kādu iemeslu dēļ nebija iekļāvusies attiecīgajā termiņā vai arī vienkārši ir atsākušies pēc diezgan ilga pārtraukuma. Jūs gaida arī papildus izdevumi, no kuriem Jums diez vai izdosies izvairīties, jo tie būs saistīti ar kādiem Jums ļoti tuviem cilvēkiem. Pastāv arī iespēja, ka atsāksies kāds sens konflikts, kas atnesīs Jums jaunu pieredzi komunikācijā un rezultātā ievedīs Jūs pilnīgi citā dvēseles garīguma līmenī. Vēl Jūs šajā mēnesī uzzināsiet to, kurš no visiem tiem, kas sevi sauc par Jūsu draugiem, patiešām tāds arī ir. Mēneša sākumā kaut kāds notikums var izmainīt Jūsu ikdienišķās dzīves ritējumu, bet maija vidū Jums nāksies nodarboties ar to, kam ļoti ilgi neveltījāt pietiekamu uzmanību. Mēneša beigās kaut kas uzlabos Jūsu noskaņojumu un dos Jums cerību par to, ka drīz vien ar Jums notiks kādas ļoti pozitīvas pārmaiņas.

Labvēlīgās dienas: 1., 12.

Nelabvēlīgās dienas: 7., 14., 21., 28.

JAUNAVA

Jaunavām maijā sāks nokārtoties attiecības ar tiem cilvēkiem, ar kuriem līdz šim nebija rasta vajadzīgā sapratne. Tas pakāpeniski labvēlīgā veidā ietekmēs Jūsu finansiālo stāvokli  un palīdzēs Jums ieņemt to vietu, kuru Jūs patiesībā jau uzskatāt par savu, galvenais – mācīties no pagātnes kļūdām. Jūs gaida pašaizliedzīgs darbs, turklāt ne tikai profesionālajā ziņā. Nav izslēgts, ka Jums tiks uzticēts izdarīt kaut ko ļoti svarīgu un Jūs darīsiet visu, kas Jūsu spēkos, lai attaisnotu uz Jums liktās cerības. Tas viss ir brīnišķīgi, tomēr nevajadzētu aizmirst arī par savlaicīgu atpūtu. Mēneša sākumā atrisināsies kaut kāds jautājums, kas tieši vai netieši būs saistīts ar dzīvesvietu vai kaut kādiem remontdarbiem. Maija vidū Jūs, iespējams, dosieties atvaļinājumā vai kādā nozīmīgā braucienā, bet mēneša beigās Jūs darbā, iespējams, varēsiet izmantot kaut kādas iespējas, kuras agrāk bijāt palaidis garām.

Labvēlīgās dienas: 4., 14., 15., 16., 18., 25.

Nelabvēlīgās dienas: 6., 13., 19., 26.

SVARI

Svarus maijā gaida kaut kādi pārpratumi lietišķajā sfērā. Nav izslēgts, ka tie būs pagātnes kļūdu izprovocēti, taču tie dos Jums iespēju iziet no kaut kādas sarežģītas situācijas, taču tas Jums prasīs papildus finansu līdzekļus un nestandarta risinājumus. Šajā periodā Jums būs iespēja atgūt to, ko Jūs uzskatījāt par zaudētu – kaut kādu īpašumu, neefektīvi ieguldītu naudu vai attiecības, kas bija izjukušas kaut kāda konflikta dēļ. Nāksies gan, protams, pacensties un pieņemt dažus Jums neierastus soļus. Mēneša sākumā daudz kas būs atkarīgs no tā, uz ko tad Jūs īsti būsiet gatavs, lai sasniegtu karjeras virsotnes un materiālu labklājību. Maija vidū, kontaktējoties ar kaut kādiem Jums nozīmīgiem cilvēkiem, ir iespējama diskomforta sajūta, bet mēneša beigās ir gaidāmas krasas garastāvokļa svārstības, kuras radīsies kaut kādas pretrunīgas informācijas sakarā.

Labvēlīgās dienas: 7., 14., 16., 18., 21., 27., 28.

Nelabvēlīgās dienas: 1., 3., 10., 22., 29., 31.

SKORPIONS

Skorpioni maijā centīsies atgūt to, ko nekādi nespēj uztvert kā kaut ko pazaudētu – kādu augstākstāvošu personu uzticību, materiālās vērtības vai psiholoģisko komfortu, un labvēlīgu apstākļu sakritības dēļ Jums tas arī izdosies. Jums atvērsies jauni horizonti. Pastāv iespējamība, ka kāds, ar kuru jau iepriekš būsiet sadarbojies un atstājis labu iespaidu, izteiks Jums kādu izdevīgu piedāvājumu. Nav izslēgts, ka Jūsu pretestība kaut kādai situācijai atnesīs Jums pelņu vai vismaz morālu gandarījumu. Mēneša sākumā nav vērts veikt lielus un dārgus pirkumus, bet mēneša vidū Jums parādīsies kaut kādi jauni plāni, kuru realizācija prasīs nopietnu finansu ieguldījumu. Maija beigās ir gaidāma kāda ļoti patīkama saruna ar kādu, kuru Jūs ļoti sen neesat saticis.

Labvēlīgās dienas: 10., 19., 21.

Nelabvēlīgās dienas: 2., 6., 13., 16., 23., 27., 30.

STRĒLNIEKS

Strēlniekus maijā gaida kaut kādi pārbaudījumi. Nav izslēgts, ka Jums nāksies pierādīt savas spējas profesionālajā ziņā vai arī atstāt kaut kādu savu teritoriju. Liela iespējamība, ka par notiekošā iemeslu kļūs kāda cilvēka rīcība, kurš uz Jums ir apvainojies un dusmojas. Šajā mēnesī Jums ir vērts atgriezties pie projektiem, kurus Jūs bijāt atstājis novārtā, jo Jums nācās pievērsties kam daudz aktuālākam, tāpēc nevelciet garumā, bet rīkojieties, lai dabūtu no šīs cenšanās kaut kādu labumu vai atrisinātu kādu sarežģītu situāciju. Mēneša sākumā ir gaidāmi kaut kādi papildus izdevumi, kas, iespējams, būs saistīti ar kaut kādiem centieniem izlabot pagātnes kļūdas. Maija vidū kāda cita cilvēka stūrgalvība var nostādīt Jūs ļoti neveiklā situācijā, bet maija beigās centieties neiesaistīties avantūrās, jo tās kaitēs gan Jūsu lietu ritējumam, gan reputācijai.

Labvēlīgās dienas: 12., 23.

Nelabvēlīgās dienas: 11., 25.

MEŽĀZIS

Mežāžus maijā gaida ievērojams ienākumu pieaugums. Liela iespējamība, ka daļa ienākumu būs no projektiem, ar kuriem Jūs saskārāties pagātnē. Nav izslēgta arī jauna darba iespējamība. Diez vai tas būs augstāks par iepriekšējo, taču tas Jums atvērs vairāk iespēju. Šajā periodā Jums ir ieteicams nodarboties ar fiziskā komforta uzlabošanu. Jūs varat uztaisīt remontu, iegādāties lietas, kas padara Jūsu mitekli daudz mājīgāku vai vienkārši pilnībā nomainīt garderobi. Visticamāk, ka Jums vienkārši sagribēsies pārmaiņas privātajā dzīvē, kuras Jūs tad arī centīsieties ieviest. Mēneša sākumā Jums parādīsies jauni plāni vēlmes, kuru rašanos, iespējams, izprovocēs kāds no Jums tuvajiem cilvēkiem. Maija vidū Jums nāksies kaut ko upurēt, lai pēc tam dabūtu kaut ko vairāk, bet mēneša beigās Jums nāksies meklēt kaut kādu informāciju vai vērsties pie kāda speciālista uz konsultāciju.

Labvēlīgās dienas: 3., 7., 14., 24., 25., 28.

Nelabvēlīgās dienas: 2., 9., 12., 19., 23., 26., 30.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem maijā nāksies samierināties ar kaut kādām pārmaiņām lietišķajā sfērā. Nav izslēgts, ka kaut kādu apstākļu ietekmē Jūs būsiet spiests atgriezties pie kaut kā, kas Jums bija kādu laiku atpakaļ un ne visai apmierināja. Ir arī iespējamība, ka Jūs piespiedīs sadarboties ar ar kaut kādiem problemātiskiem klientiem. Šis periods, visticamāk, būs pilns ar nekonstruktīvām sarunām – daudzas lietišķās un privātās tikšanās nedos tādu rezultātu, kādu Jūs būsiet vēlējušies, taču pēc 19. maija viss mainīsies uz labo pusi – Jūs varēsiet iegūt visu, ko vēlaties. Mēneša sākumā var nākties pieņemt kādu vajadzību un pacensties no šīs situācijas iegūt vismaz kaut kādu izdevīgumu. Maija vidū ir gaidāmi izdevumi, par kuriem Jums kādam nāksies atskaitīties, bet mēneša beigās Jūs gaida kāds priecīgs notikums.

Labvēlīgās dienas: 4., 11., 18., 26., 27., 28.

Nelabvēlīgās dienas: 1., 15., 22., 29.

ZIVIS

Zivis maijā gaida aktīvs darbs, kurš rezultātā atnesīs ne tikai daudz naudas, bet arī arī palīdzēs atbrīvoties no tā, kas Jums ir kļuvis par smagu, piemēram, kaut kādas sadarbības. Nav arī izslēgts, ka Jūs nodarbosieties ar dzīvokļa pārplānošanu vai kaut kā citas lietas pārveidošanu. Šīs varētu būt sarežģīts periods saistībā ar kaut kādiem braucieniem, Jums, iespējams, vairs nebūs jādodas turp, kur Jūs pēdējā laikā tik bieži braucāt, vai arī Jūsu pienākumi kļūs daudz vieglāki, konstruktīvāki un patīkamāki. Mēneša sākumā kaut kādā sarežģītā lietā būs vērojama pozitīva dinamika, kā arī ir gaidāmi lieli finansu darījumi. Maija vidū palielināsies psiholoģiskais un fiziskais komforts, bet mēneša beigās būs vērojamas grūtības komunikācijā, taču tas Jums savā ziņā palīdzēs atbrīvoties no kaut kādas problēmas.

Labvēlīgās dienas: 1., 2., 3., 9., 12., 30.

Nelabvēlīgās dienas: 4., 18., 25.

 

Leave a Comment