Maksa par vēlēšanos: kur mest monētu

Kur radās tradīcija mest monētas strūklakās? Naudai vienmēr ir piešķirts īpašs burvju spēks. Tā nav tikai bagātības pazīme, bet gan rīks, kas ļauj strādāt ar elementu enerģiju. Tiek uzskatīts, ka metāls un ūdens ir tieši tie elementi, kuru enerģija, saņemot informāciju, kļūst par “darba programmām”.

Arī monēta tiek uzskatīta par maksājumu “citiem pasaulīgiem spēkiem” par “pakalpojumu”. Tiesa, to vairāk izmanto burvji, kas maksā par palīdzību melnās maģijas rituālos. Mums būs pietiekami zināt, kādos gadījumos, kur un kā mest monētas, lai izpildītu vēlmi.

Kādas monētas ir piemērotas?

Monētas der jebkuras, no jebkuras valsts, kurā jūs dzīvojat. Galvenais ir tas, ka tā ir reāla, aktuāla un metālisks. Nu, ja monētas, kuras gatavojaties mest, pabūtu jūsu mājā vismaz nedēļu.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada novembrim – būs nopietni jādomā par problēmām personīgajā dzīvē!

Vislabāk par vēlēšanos maksāt ar monētām, kas saņemtas kā atlikums, pērkot pienu, maizi vai sāli. Tā pat ezotēriķi iesaka izmantot atrastās monētas. Bet šajā gadījumā jums ir jābūt uzmanīgiem – ne katru monētu var pacelt. Jo kāds jau izmantojis to, lai norēķinātos ar Visuma spēkiem. Piemēram, šādas monētas var atrast krustojumos, kur burvji visbiežāk tās met. Un jūs nevarat ņemt monētas no ūdenstilpnēm, ieskaitot pilsētas strūklakas, kur cilvēki tās met, ievēloties vēlēšanos.

Daži ezoteriķi iesaka izmantot citas personas monētas, ja vēlēšanās saistīta ar to personu. Bet jebkurā gadījumā, attiecībā uz otru, nevar vēlēties negatīvu. Elementi pieņems vēlmes, kas ir vērstas tikai pret izaugsmi un radīšanu.

Kā mest monētas?

Ja atverat maku, izvēlieties mazākas vērtības monētu, ātri iemetat un dodaties prom – efekta nebūs. Monēta jāsagatavo iepriekš. Un nevajag žēlot naudu – labākajā gadījumā rituāls vienkārši nedarbosies, un sliktākajā gadījumā pat tas var kaitēt.

Lasi arī: Sieviešu horoskops 2018. gada novembrim – būs iespēja mainīt savu dzīvi!

Ja jūs plānojat iemest ūdenī, tad jums jāpatur monēta jūsu rokā, garīgi skaidri izrunājiet savu vēlmi, it kā rakstiet to uz monētas, mēģiniet sajust siltumu, durošu sajūtu vai citas sajūtas, norādot, ka tā “atdzīvojās”. Tad iemetiet monētu. Pēc tam pastāviet dažas minūtes, ejiet prom, neatgriezties šajā vietā trīs, bet vēl labāk septiņas dienas.

Ja monēta netiek mesta ūdenī, tad jums nekavējoties jāatstāj. Bet pirms tam vairāk laika vajadzētu iztērēt, lai koncentrētu, formulētu un reģistrētu jūsu vēlmi uz monētas.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment