Maksa par vēlēšanos: kur mest monētu

Kādās ūdenstilpnēs mest monētas?

Monētas tiek mestas avotā, ja vēlme ir saistīta ar personīgo dzīvi. Piemēram, ja jūs vēlaties atrast mīlestību, atgrieziet vecās attiecības vai samierināties ar savu mīļoto.

Monētu vajadzētu iemest upē, ja jūsu dzīvē ir melna svītra, un jūs nevarat atbrīvoties no problēmām, šķiet, ka neveiksmes rodas kādā, pat vismazākajā jautājumā. Ievēlieties vēlēšanos par pārmaiņām uz labo pusi. Ļoti labi, ja upe ir vētraina un spēcīga.

Lasi arī: Astroprognoze 2018. gada novembrim – labas iespējas pavadīt šo mēnesi veiksmīgi!

Jūs varat iemest monētas ūdenskritumā ar gandrīz visām vēlmēm attiecībā uz savu personīgo dzīvi, bagātību, darbu un karjeru. Tiek uzskatīts, ka strauji krītošais ūdens spēj nodrošināt visātrāko rezultātu.

Jūrā monētas tiek izmestas kopā ar lūgšanām mīļotā atveseļošanai. Šajā gadījumā noteikti izrunājiet viņa vārdu.

Ir vērts iemest monētu dīķī tikai vienā gadījumā – ja vēlaties, lai kaut kas tiktu ātri aizmirsts vai arī dažu jūsu darbību rezultātā nebūtu seku.

Kur vēl var mest monētas?

Var iemest monētas lietavu izskalotās gravās, vecās upju gultnēs un aizās, kad vēlas atbrīvoties no depresijas vai lūdz atveseļot radinieku , kas cieš no garīgās Sli**bas. Līdzīga mērķa sasniegšanai depresijas gadījumā var mest monētas strūklakā, bet vēlmei jābūt personīgi par sevi un jāsaka šādi: “Es gribu palikt labā garastāvoklī, iegūt pozitīvu enerģiju un emocionālu uzlādi”.

Lasi arī: Kā saprast vīrieša jūtas, saskaņā ar viņa Zodiaka zīmi

Mest monētu pār kreiso plecu (jebkurā vietā) ieteicams, ja domājat, ka esat bijis ļaunas acs vai cita negatīva ietekmē. Tajā pašā laikā, atkarībā no gadījuma, izmanto dažādas teorijas, piemēram: “Viss slikts, kas nāk pie manis, nav ne auksts, ne karsts, viss ir pār pleciem.” Tajā pašā nolūkā var mest monētu krustcelēs ar vārdiem: “Samaksāts!”.

No kalna met monētu, ievēloties gandrīz jebkuru vēlēšanos. Tajā pašā laikā izmanto tādus pašus rituālos noteikumus kā metot monētas ūdenī.

Bagāta cilvēka pagalmā met monētas, ja viņi vēlas finansiālu labklājību. Tā pat rīkojas, ja vēlas strādāt noteiktā vietā – met monētu iekšpagalmā, bet pat labāk – tieši pie durvīm.

Sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

Leave a Comment