Māmiņu Klubs 2.jūnijā rīko vērienīgu labdarības festivālu ģimenēm

Māmiņu Kluba Labdarības Fonds un STV Pirmā raidījums “Māmiņu Klubs” jau ceturto gadu pēc kārtas rīko vērienīgu brīvdabas festivālu ģimenēm ar bērniem, kas norisināsies 2. jūnijā, visas dienas garumā, kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā.
Vecākus ar bērniem priecēs vairāk nekā 50 dažādas aktivitātes, noderīgas zināšanas no vadošajiem Latvijas speciālistiem mātes un bērna Vese***as jomā un tikšanās ar vairākiem tūkstošiem ģimeņu vienuviet.
Māmiņu Kluba Vasaras Festivāls tradicionāli rīko Lielāko Latvijas Ratiņu parādi, kas būs krāšņs karnevāls ar mazuļiem izrotātos ratiņos. Šogad Ratiņu parādei pieteikušies jau vairāk nekā 200 dalībnieku, solot iespaidīgu gājienu. Ratiņu parādei pieteikt var ne tikai mazuli ratos, bet arī visu ģimeni un lielākus bērnus ar leļļu ratiem un skrejriteņiem. Parādes gājiena sākums – plkst.13:00.
Šogad Māmiņu Klubs atklājis arī savu Labdarības fondu, kas palīdzēs māmiņām krīzes situācijās. Festivālā uz brīvdabas skatuves “Ziemeļblāzmas” parkā norisināsies lielais Labdarības koncerts ar bērnu vokālajām popgrupām un deju ansambļiem. Pasākuma laikā būs iespējams ziedot Māmiņu Kluba Labdarības fonda atbalsta programmai māmiņām un ģimenēm krīzes situācijās.
Vēl Festivālā norisināsies mazuļu rāpošanas sacensības, Mājsaimnie
u Olimpiāde, lielais ģimeņu pikniks, Lattelecom bērnu multfilmu stūrītis, terapija ar suņiem, būs sastopami Avārijas Brigādes dinozauri, piepūšamās atrakcijas un daudzas citas aktivitātes. Vecāki arī varēs iegūt noderīgu informāciju no dažādiem mātes un bērna Vese***as ekspertiem. Individuālas konsultācijas sniegs arī Mobilais Vese***as centrs. Vienuviet būs iespējams iegūt visplašāko informāciju par veselīgu bērnu uzturu un mutes veselību, piedalīties dažādās meistarklasēs un degustācijās.
Topošās un jaunās māmiņas varēs iepazīties ar Dzemdību deju, aromaterapiju, jogu un iegūt speciālistu konsultācijas par sievietes un bērnu veselību.
“Māmiņu Kluba Vasaras Festivāls jau ir kļuvis par tradīciju, kas ģimenēm ar bērniem ieskandē vasaru. Šogad pasākums ir kļuvis vēl plašāks, vienuviet pulcējot nozares ekspertus, māmiņu organizācijas un uzņēmumus, solot ļoti krāšņu programmu. Māmiņu Kluba Vasaras Festivāla lielā misija ir atklāt Labdarības Fondu, kas turpmāk palīdzēs daudzām jo daudzām māmiņām atgūties no krīzes situācijām. Lai gan visas Festivāla aktivitātes ir bez maksas, pasākuma laikā aicinām atbalstīt mūsu Fonda izvēlētās māmiņas, ziedojot.”, Sandija Salaka, Māmiņu Kluba vadītāja Baltijas valstīs.
Jau šobrīd atbalstīt māmiņas krīzes situācijās var zvanot uz ziedojumu tālruni 90067000 (Maksa par zvanu 1.42eiro) vai ziedojot Māmiņu kluba Labdarības fona ziedojumu kontā:
MĀMIŅU KLUBA LABDARĪBAS FONDS
Reģ.Nr. 40008273324
Konta nr: LV27UNLA0055000548342
Pasākuma sākums – plkst. 12. Ieeja – bez maksas.

Leave a Comment