Mamma ir neārstējami slima, tomēr tas, ko viņa dara, lai meita viņu atcerētos, salauž sirdi…

Hetere Makmanamija, 35, saņēma ziņas par savu slimību – neārstējamu krūts vēzi. Māte ir parūpējusies par to, lai meita sajustu mātes rūpes par katru dzīves klupšanas akmeni, sarūpējot viņai daudz dažādu kartiņu.

“Es izveidoju visdažādākās kartiņas gadījumiem, kad viņa būs gan jaunāka, gan vecāka – sliktām dienām, labām dienām, tiesību iegūšanas dienai, pat par pirmo salauzto sirdi,” saka Hetere.

Tā kā viņai nav dotas lielas cerības būt turpmākajā savas ģimenes nākotnē, viņa rūpējas, lai vismaz šādā veidā viņa kaut kā spētu iesaistīties tajā.

Kamēr viņa cer, ka spēs uzveikt vēzi, jau pēc ceturtās ķīmijterapijas vēzis ir izplatījies uz aknām, kauliem un galvaskausu.

“Es darīšu pilnīgi visu, lai palīdzētu savai meitai un vīram,” saka Hetere. “Ir ļoti sāpīgi zināt, ka viņi būs bēdīgi, un es nebūšu tur, lai viņus mierinātu.”

Jau vairākus mēnešus Hetere raksta mīļas kartiņas savai meitai – tās iekļauj Brianas (meitas) dzimšanas dienas, skolu absolvēšanas, kāzas, pirmo bērniņu, kā arī tādas īsas kartiņas kā : “Man žēl, ka tev šodien ir tik slikta diena”. Hetere saka, ka šobrīd ir sagatavotas kartiņas līdz pat Brianas 30-tajai dzimšanas dienai.

cancer-mom2

Tāpat viņa ir sagatavojusi video, kurus meita varēs skatīties tad, kad būs vecāka.

“Man ir vienalga, ko viņa darīs savā dzīvē,” viņa saka. “Es vienkārši vēlos, lai viņa atrod savu laimi. Dzīve ir īsa. Ja viņa būs patiesa pret sevi, viss būs kārtībā.”

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment