Mana mamma negrib sēdēt ar mazbērniem, bet man vajag barot ģimeni; Kā es rīkojos

 

Sveiki! Man ir trīs bērni. Diemžēl dzīve izveidojās tā, ka vīrs aizgāja bojā, kad jaunākajam bija tikai 6 mēneši. Mums palika savs dzīvoklis, bet uz pabalstiem īsti izdzīvot nevar, jā, un arī par dzīvokli ir jāmaksā.

Paldies brālim, pirmo pusgadu viņš mūs ļoti atbalstīja, bet viņam arī pašam savu ģimeni jābaro.

Lasi arī: Septiņi zodiaka zīmju pāri, kuriem gaidāma mūžīga mīlestība!

Mamma ar vecāko dēlu Aļjošu

Nācās iet strādāt. Naudu saņemu nelielu, strādāt nākas daudz. Lai vismaz kaut kā ieekonomētu, domāju, ka varētu atteikties no bērnudārza, vēl jo vairāk tāpēc, ka mana mamma jau sen ir pensijā, viņai ir laiks, lai pasēdētu ar mazbērniem.

Bet te es saskaros ar pretestību no viņas puses! Izrādās, viņa negrib tērēt tik daudz laika mazbērniem. Saka, ka Vese***a neļauj un, ka viņai nav pienākums to darīt – savus bērnus izaudzināja, tālāk, lai paši audzina savus. Man bija tik sāpīgi, vai tiešām tagad vairs nav pieņemts sēdēt ar pašu mazbērniem?

Uz katru manu lūgumu māte atbildēja, ka no bērnu radītā trokšņa viņai paceļas As**sspiediens un, ka viņai vajag strādāt vasarnīcā, lai būtu nodrošināta ar pārtiku. Pēc tam nometa klausuli. Varbūt arī es lūdzu par daudz, bet es arī strādāju un gribu vismaz kaut nedaudz atpūsties!

Izglāba tikai vīramāte, viņa sēdēja ar bērniem pāris reizes nedēļā, kamēr mana māte labākajā gadījumā vien reizi mēnesī un arī tad ne ilgi. Vecākie bērni pierada pie vīramātes, viņiem patīk viņu apciemot un tur spēlēties, bet pret manu māti viņi sāka izturēties atturīgi. Viņa pat sāka uztraukties – kāpēc gan mazbērni nav priecīgi par viņas atnākšanu.

Reiz es runāju ar savu māti pa telefonu, viņa uzaicināja mūs ciemos, par ko es paziņoju bērniem. Viņi gandrīz vai telefona klausulē sacīja: “Nē, mēs negribām. Pie viņas ir garlaicīgi. Varbūt labāk brauksim pie otras vecmāmiņas?”

Lasi arī: Lūk, cik bieži ir jāmaina gultas veļa, dvieļi, pidžamas, u.c. lai izvairītos no slimībām

Manai mātei pat nebija ko atbildēt, un viņa izlikās, ka nav dzirdējusi. Bet kopš tā laika viņa sāka biežāk komunicēt ar mazbērniem un dāvināt viņiem dāvanas. Pašlaik man ir iespēja sūtīt bērnus uz bērnudārzu, bet, ja man nepieciešams brīvs laiks, mamma ar prieku pasēž ar bērniem un viņa pati ir kļuvusi labsirdīgāka. Viņa tagad pat saka, ka mazbērni viņu glābj no vientulības!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zigis</cite>

    Pilnīgs sviests

  • <cite class="fn">nislandet</cite>

    Labdien, mēs piešķiram aizdevumus jebkurai fiziskai vai juridiskai personai, kas var izpildīt savas saistības. Mūsu kredīta piedāvājums svārstās no 3000 līdz 900 000 eiro, un nominālā procentu likme ir 3% neatkarīgi no summas.
    Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums pa e-pastu: [email protected] vai whatsapp: +33754002010

Leave a Comment