Mana tēva recepte – kādu vīrieti man vajadzētu apprecēt

Tēva recepte īstajam vīrietim.

Viens laimīgas dzīves noslēpums: atrast vīrieti, ar kuru var satikties un beigās arī apprecēt – tas nav viegls uzdevums. Tieši tādēļ šādam lēmumam noder labi padomi, un kas gan var būt labāks par padomu no gādīga tēva.

Satiecies ar viņu, ja viņš tevi dara laimīgu, bet appreci tad, ja viņš tev liek smieties

Var satikties ar vīrieti, kurš dara laimīgu, bet svarīgākais – ka viņš tev liek smieties tik ļoti, ka ribas sāp. Pasaule nav laba vieta, tajā ir daudz sāpju un problēmu, tev ir jābūt kopā ar kādu, kurš to visu padara “panesamu”.

Pārliecinies, ka uz viņa plaukstām ir rētas

Tā ir laba zīme, ka vīrietis ir cīnījies vai veidojis kaut ko – šādas rētas liecina par to, ka vīrietis ir spējīgs sevi aizstāvēt. Neviena sieviete nedrīkst atdot savu sirdi kādam, kurš ne ar ko neaizraujas. Cietas plaukstas ir labākas par mīkstām, tās liecina par to, ka vīrietis dzīvo un nebaidās no izaicinājumiem.

Pirms saki jāvārdu, sadusmo viņu. Ieraugi viņu nobijušos, ieraugi viņu gribošu, noraizējušos. Stress maina cilvēku.

Uzzini, vai viņš dzer – ja atbilde ir jā, piedzirdi viņu – tu daudz ko iemācīsies par viņa domām. Iepazīsti viņa atkarības. Pārbaudi, vai viņš tevi var nolikt pirms tām. Izmainīt cilvēku nav iespējams, lai arī cik ļoti pārliecināta tu būtu par pretējo. Ja tu šobrīd ienīsti kaut ko viņā, tu to ienīdīsi daudz vairāk pēc 8 kopdzīves gadiem.

Uzticies instinktiem.

Ja viņš kādreiz liek tev justies nepārliecinātai par attiecībām, nemēģini atrast attaisnojumus, vienkārši piecelies un ej prom. Labāk ir būt drošai, nekā vēlāk nožēlot.

Ja nauda viņam ir svarīgāka par tevi, ar laiku tu tiksi “nospiesta” vēl zemāk, līdz būsi pēdējā prioritāte.

Tā ir pavisam cita lieta, ja viņš nespēj atļauties kaut ko, ko tu vēlies – ja viņam ir nauda, bet viņš to nekad netērē tev, tur ir, par ko uztraukties. Mīlestība un nauda ir ienaidnieki – 62% laulību beidzas naudas dēļ. Atceries to!

Lasi vēl: Ko viņš vēlas – mīlestību vai tikai seksu? Noskaidro to pēc viņa Zodiaka zīmes!

Tas, kā viņš izturas pret dzīvniekiem, ir labs indikators tam, kā viņš izturēsies pret bērniem.

Ja redzi, kā viņš paceļ roku pret suni, kravā mantas un bēdz. Dzīvnieki uz pusi nav tik kaitinoši kā bērni. Pacietība ir reta parādība, bet nepieciešama, tādēļ laicīgi centies to saskatīt!

Ja viņš tevi nedievina, viņš nav tevis cienīgs.

Tu esi kāda “mazā meitiņa” – tu piedzimi perfekta. Ja viņš to nespēj saskatīt, tas ir viņa zaudējums. Pasaulē ir kāds, kurš spēj paciest tavus mīnusus, jo tu viņam esi daudz svarīgāka par tiem. Esi stipra. Ja viņš grib, lai tu mainītos, esi kā akmens, nepakļaujies tam. Tu esi brīnišķīga tieši tāda, kāda esi!

Avots: thelovewhisperer.me

Leave a Comment