Marsa retrograda kustības sākums 2018. gada 27. jūnijā

Marsa retrograde kustība ir gandrīz vissvarīgākais notikums astroloģiskajā pasaulē. Šī perioda sākums ir saistīts ar daudzām pārmaiņām un izmaiņām.

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, 2018.gadā reversai Marsa kustībai nebūs negatīva ietekme uz cilvēku dzīvi. Gluži pretēji, tā pavērs jaunas iespējas attīstībai.

Lasi arī: Sieviešu un vīriešu atšķirības, dodoties dušā. Liks ne tikai pasmaidīt

Marsa ieiešana atpakaļgaitas kustībā dos ne tikai veiksmi visiem, bet arī daudz enerģijas – mēs būsim pilni ar spēku un ambīcijām, apņēmību, satraukumu un brīvību. Lai nezaudētu šo potenciālu, tieši tagad formulē skaidrus mērķus un koncentrējas uz tiem. Astrologi tev pastāstīs par iespējām un problēmām, ko kara planētas atpakaļgaitas kustība var dot.

Marsa reversā kustība 2018. gadā

Marsa enerģija var iznīcināt daudzu cilvēku dzīves, ja vien tam nav pieejas. Planētas reversās kustības laikā iznīcināšana un karmu ierobežojumi var kļūt daudzkārt lielāki. Esiet modri šajos divos mēnešos, jo, kā saka astrologi, Marss 27. jūnijā dosies reversā kustībā un paliks tur līdz 26. augustam ieskaitot. Jau kādu laiku ir jāaizmirst izmērītā un klusā dzīve.

Marss kļūst reverss, ik pēc pāris gadiem un virzās pretējā virzienā apmēram divus mēnešus. 2018. gadā reversais Marss veiks cilpu Ūdensvīra un Mežāža zvaigznājā. Ir nepieciešams kontrolēt savas emocijas un uzlabot veselību: lai tiktu galā ar apstākļiem šajā periodā, nepieciešamību iegūt un labklājību.

Kā retrograda Marss ietekmē zodiaka zīmes?

Apgrieztās kustības Marss ietekmē lielāko daļu cilvēku, dzimušo zem Auna, Lauva, Jaunavas, Skorpiona, Strēlnieka, Mežāža un Zivis zīmēm. Fakts ir tāds, ka šīs horoskopa zīmes ir Marsa kontrolē. Marsa reversās kustības laikā pārstāvji no šiem zvaigznājiem ir vairāk draudzīgi un pacietīgi, tie var parādīt pasivitāti un neizlēmību, kas bieži vien nav savdabīga. Kairinājums un neapmierinātība ar sevi var sabojāt viņu garastāvokli. Astrologi ziņo, ka šo zīmju pārstāvjiem būs jāmaina cīņa ar apātiju, tad ar iniciatīvas trūkumu. Lai atkal sāktu dzīvot parastajā veidā, viņiem būs jāgaida Marsa retrograda beigas.

Lasi arī: Remontē gudri! Ekspertu padomi iekštelpu krāsošanai

Attiecībā uz visām pārējām Zodiaka zīmēm ilgstošais Marsa retrograda periods ietekmēs mazliet savādāk, dodot viņiem iniciatīvu, apņēmību un vēlmi iekarot jaunus redzeslokus. Viņi kļūs impulsīvāki, nepacietīgāki. Daudzi ir gatavi pat uzņemties risku, lai tikai sasniegtu savu. Tomēr dienas eksperti atgādina, ka tas nav labākais veids, kā rīkoties.

Faktiski, Marss pāriet no Ūdensvīra uz Mežāzis 13. augustā,  šo zvaigznāju pārstāvji cietīs vairāk nekā citi, uzņemot gandrīz visu pretējā virziena Marsa ietekmi. Šoreiz Mežāzis un Ūdensvīrs kļūs ļoti uzbudināms un agresīvs. Zem negatīvu emociju un neapmierinātības ar apkārtējo pasauli daudzi sāks izdarīt pārsteidzīgus secinājumus un rīkoties nepamatoti, atbrīvojot dusmas un dusmas, nevis pacietību un racionālas pārmaiņas.

Marsā, kas atrodas atpakaļgaitā, ir haosu enerģija un tā ir destruktīva. Astrologi atceras, ka ir labāk izmantot šo enerģiju, nevis ieviest jaunu, lai stiprinātu pozīcijas un uzlabot noteiktus dzīves aspektus.

Laika periodā no reversā Marsa ietekmes idejām un plāniem, mērķiem un uzdevumiem, netiks realizētas dzīvē tik ātri kā parasti, tāpēc astrologi iesaka atsaukties uz iepriekš esošo biznesu. Tas ir iespējams, ka jums būs iespēja pārdomāt tos un rast jaunus risinājumus no strupceļa, kas palielinātu izredzes gūt panākumus. Tomēr, ja jūs kaut ko plānojāt ilgu laiku, bet joprojām neuzdrošinājāties, varat izmantot iespēju. Galvenais ir tas, ka visi riski ir pamatoti un nerada problēmas nākotnē.

Lasi arī: Tereško par vīgriezi: Īsts ātrās palīdzības augs!

Periods no 27. jūnija līdz 26. augustam – darba laiks sev un tavai dzīvei. Būs iespējams labot situāciju, mainīt likteni, kļūt stiprākiem un labākiem. Garīgās prakses un smags darbs novirzīs jūs no pašpraktikām un samazinās kairinājumu. Tomēr, pat kontrolējot emocijas, jūs neesat pārāk gatavs konstruktīvam dialogam, tādēļ, ja jums ir svarīgas tikšanās, mēģiniet sagatavoties tām jau iepriekš. Jūs varat atrast pieeju jebkurai personai, ja jūs zināt veiksmīgas saziņas noslēpumu ar dažādām Zodiaka zīmēm. Izmantojot šo tehniku, jūs varēsiet noskaņot cilvēkus uz sevi.

Marss, kas ir gatavs pārvietoties atpakaļgaitā, var izraisīt asas garastāvokļa svārstības. Mēģiniet vienlaikus veikt divus šķietami savstarpēji izslēdzošus noteikumus: rūpīgi klausieties sevī un izvairieties no impulsīvām darbībām. Veiciet pēc iespējas vairāk sev, bet tajā pašā laikā mēģiniet rūpēties par citiem – viņu ievainojums, skumjas vai greizsirdība var kaitēt jums šajos divos mēnešos. Turklāt nesteidzieties uzticēties savai intuīcijai – ir pilnīgi iespējams, ka Marss radīs nepatiesas sajūtas, kuras viegli var sajaukt ar prognozēm. Mēģiniet domāt pozitīvi, būt laimīgāki un jocīgāki – tas palīdzēs jums tikt galā ar nepatīkamām emocijām.

Avots

Leave a Comment