Retrograda Marss 2018: 10 astrologu brīdinājumi

Atsevišķas planētas retrograda kustība vienmēr ir svarīgs astroloģisks notikums. Ar reversā Marsa perioda sākumu ir daudz brīdinājumu.

Marsa enerģija ir bīstama lielākajai daļai cilvēku. Planētas reversās kustības laikā briesmas var kļūt vēl lielākas. Marsa retrograda starts no 27. jūnija. Tas ilgs līdz 27. augustam, tas ir, 2 mēnešiem. Daudziem no mums gūtu panākumus, būs ļoti grūti.

Gaidāmo 2 mēnešu pozitīvie aspekti

Jebkura planētas atpakaļgaita ietekmē mūs ne tikai negatīvi, bet arī pozitīvi. Pat dinamiskais Marss šajā laikā var būt noderīgs.

Lasi arī: Auras krāsas nozīme

Tas ļaus jums efektīvāk izmantot jūsu neatlaidību. Ja jūs esat nepārliecinošs, vienmēr virzoties uz savu mērķi ar tiešu Marsa kustību, tad retrograda periods būs jums ļoti produktīvs. Taisnība, labāk ir būt pēc iespējas diplomātiskam un apdomīgam.

Otrs svarīgais sarkanās planētas reversās kustības pluss – tas izraisa cilvēkā veselīgu egoismu. Laikā no 27. jūnija līdz 27. augustam astrologi un speciālisti iesaka domāt biežāk par sevi, nevis par citiem. Nebaidieties pārstāvēt savas ģimenes intereses. Parādiet saviem radiniekiem jūsu aprūpi.

10 galvenie astrologu brīdinājumi

1. Sargieties no motivācijas zaudēšanas. Reversais Marss var atņemt jums vēlmi virzīties uz priekšu, kas ir ļoti bīstami ikvienam, kurš nezina, kā pārvaldīt savu laiku. Jums vienmēr būs jāzina, kur un kāpēc jūs pārvietojaties, kādi ir jūsu mērķi un līdzekļi to sasniegšanai. Vēlme cīnīties par savu laimi mīlestībā, dažos cilvēkos var izzust pavisam.

2. Palielināts nogurums. Mars ir planēta, kas zina cilvēku fiziskās aktivitātes. Kad Marss pārvietojas pretējā virzienā, labāk ir piesargāties no pārmērīga darba. No pirmās dienas būs liela varbūtība, ka parasti gadījumi var izraisīt slimību.

3. Spēka samazinājums. Fiziskais spēks ir ļoti svarīgs rādītājs. Sargieties no svaru pacelšanas. Problēmas var rasties ne tikai starp sportistiem, bet arī tiem, kuri nezina, kā pieskaitīt savu spēku darbā, dārzā, mājās.

4. Atbildības samazināšana. Nav vēlams aizņemties naudu, veikt tukšus solījumus. Marss var dot jums stulbu soli, tāpēc nezaudē savu modrību un uzmanīgi apzinies pasauli, pretējā gadījumā jums būs jālieto jūsu neapdomības augļi.

Lasi arī: Autovadītāju ievērībai: gandrīz 100 valsts autoceļu posmos notiek būvdarbi

5. Samazināta dzimumtieksme. Nejauciet Marsa negatīvo ietekmi, ja jūsu pārī ir mīlestības trūkums. Retrograda planēta var daļēji vai pilnīgi atņemt daudziem cilvēkiem vēlmi izpildīt laulības pienākumus. Romantikai šis periods nav arī vislabvēlīgākais.

6. Apātijas izpausme. No pirmām Marsa retrograde kustību dienām ir vērts rūpēties, lai jums būtu laiks un stimuls iesaistīties jūsu hobijos. Šajā laikā jūs varat tos vienkārši aizmirst, zaudēt dažas prasmes, zaudēt vēlmi meklēt jaunu hobiju vai gūt panākumus jau esošajos hobijos.

7. Mazina imunitāti. No 27. jūnija līdz 27. augustam mēģiniet būt īpaši uzmanīgam ar savu veselību. Ja jums ir slikta pašsajūta, nekavējoties meklējiet medicīnisko palīdzību, jo Marsa ietekmē palielināsies jebkādas Sli**bas.

Lasi arī: 5 horoskopa zīmes, kuras redz tev cauri

8. Saziņa ar nepatīkamiem cilvēkiem. Sargieties no tādas kompānijas, kura tev nepatīk un kuriem nepatīc. Retrograda Marsa laikā cilvēka enerģija ir vājināta, tāpēc nepatīkama saziņa var radīt daudz negatīvas emocijas.

9. Varonīgums. Pārmērīga drosme nākamajos divos mēnešos nav labākā izvēle. Mēģiniet atteikties no nevajadzīga riska un piedzīvojumiem.

10. Nenoslogojiet tehniku. Tas attiecas uz datoriem, automašīnām, telefoniem un visu, kam ir sarežģīta struktūra. Šī metode būs biežāka, tādēļ izvairieties no smagas lietošanas. Atļaujiet savai automašīnai, datoram un citām sarežģītām sistēmām darboties maigā veidā.

2018.gadā reversās planētas ir mazāk bīstamas, jo tās stājas reversās kustības periodā konsekventi. Tas nenozīmē, ka jūs varat atpūsties un iet ar plūsmu. Esi uzmanīgs un atcerieties astrologu brīdinājumus.

Avots

Leave a Comment