Marss Lauvā no 20. maija līdz 9. jūlijam: sarkanās planētas priekšrocības zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lauva

Lauvas satiek Marsa kustības sākumu savā zīmē, pareizi nosakot prioritātes un plānojot. Haosā nav laimes un veiksmes. Marsam būs jāplāno nedēļas uz priekšu. Sākumā būs iespējama neliela disharmonija saziņā ar radiem un draugiem, kolēģiem un priekšniekiem, taču pēc pāris dienām pēc Marsa pārejas uz Lauvu situācija nostabilizēsies. Šis periods ir ārkārtīgi auglīgs lietišķām un mīlas tikšanām, randiņiem un centieniem atstāt uz cilvēkiem pareizo iespaidu.

Jaunava

Pirmais un vissvarīgākais noteikums laika posmam no 20. maija līdz 9. jūlijam: neradiet jaunus ienaidniekus. Jaunavām jāiemācās pareizi sadalīt savus spēkus, kā arī maigi, bet pārliecinoši reaģēt uz provokācijām. Ir svarīgi atcerēties frāzi “ceļš plešas zem kājām ejošajam”. Ja jaunavas vēlas kļūt veiksmīgākas un sasniegt savu mērķi kādā jomā, tad jums ir jārīkojas. Marss viņiem dos milzīgu enerģijas daudzumu, bet nespēs visu izdarīt pats. Sēdēt un gaidīt veiksmi ir infantilu cilvēku prerogatīva. Jaunavām vajadzētu visu ņemt savās rokās.

Svari

Lai uzlabotu savu dzīvi spēcīgajā Marsa periodā, Svariem ir jāsāk aizsargāt savus īpašumus un jāiemācās novērtēt savu laiku. Apkārtējo cilvēku uzbrukumi būs bieža parādība, tāpēc jums būs jāiemācās nesalauzties zem spiediena. Nospiest gāzi līdz galam arī vēl nav tā vērts, jo Marss var padarīt Svarus nedaudz impulsīvus. Tā ir blakusparādība tās labvēlīgajai ietekmei uz psihi un biolauku. Pirms katra atbildīgā soļa labāk izsvērt plusus un mīnusus un tikai tad sākt rīkoties.

Skorpions

Skorpioni iegūs gribasspēku, veiksmi, enerģiju, bet var nedaudz zaudēt sapratni ar draugiem, dvēseles radiniekiem, tuviem radiniekiem. Sākot ar 20. maiju, Skorpioniem rūpīgi jāatlasa vārdi, jo to neuzmanīga lietošana var izraisīt strīdus un konfliktus. Marss nepalīdzēs rast savstarpēju sapratni, un Merkurs un Venera neglābs jūs no strīdiem. Mums būs jāatceras par piesardzību, laipnību un atvērtību. Runājot par saziņu ar svešiniekiem, šajā gadījumā labāk neatklāt savas kārtis un plānus, pretējā gadījumā tie neizdosies.

Strēlnieks

No 20. maija līdz 9. jūlijam Strēlniekam jāatceras viens teiciens: “Ja laimes nebūtu, nelaime palīdzēja.” Tie ir ļoti svarīgi un piemēroti vārdi, jo panākumi un grūtības būs ļoti cieši saistīti. Viena nelaime var novest pie vairākiem lieliem panākumiem, tāpēc Strēlniekiem nav jāsteidzas pie visa vainot likteni un Visumu. Šobrīd šo cilvēku svarīgākā rakstura īpašība būs pacietība. Ja vēlies mainīt savu dzīvi, tev kaut kas ir jāmaina sevī – tas ir galvenais laimes princips pavasara beigās un vasaras pirmajā mēnesī.

Lasi arī: Mīļākās krāsas: ko tās saka par personību, enerģiju un potenciālu

Mežāzis

Mežāžu dzīvi un raksturu var raksturot tikai divos vārdos: mierīgums un mērenība. Interesanti, ka laika posmā no 20.maija līdz 9.jūlijam Mežāžiem nāksies samierināties ar pastiprināto notikumu dinamiku. Jā, jums būs jāpielāgo savs temps, bet tas ir tā vērts. Marss vēlas redzēt Mežāžos uguni un spēku, kaislību un apņēmību. Šīs planētas spēks būs svaiga gaisa malks Mežāža cilvēkiem. No pārmaiņām nav jābaidās, jo tieši tajās koncentrēsies spēks. Ir pienācis laiks kļūt gudrākam, piedzīvojot noteiktus notikumus.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs nevar sagaidīt brīnumu. Ir svarīgi radīt nepieciešamos apstākļus tā piesaistei. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šiem cilvēkiem ļoti veiksies mīlestībā un biznesā, ja viņi mēģinās uzņemties atbildību par savu nākotni. Piemēram, visiem tiem, kas vēlas atrast savu dvēseles palīgu, jāreģistrējas iepazīšanās lietotnēs, kā arī jāsāk apmeklēt dažādas pārpildītas vietas. Marss palīdzēs Ūdensvīram neitralizēt viņu bailes, nedrošību, izmisumu, kā arī palīdzēs pārvarēt slinkumu. Tas viss kopā dos neticami pozitīvu rezultātu.

Zivis

Daudzos jautājumos un dzīves jomās Zivis sagaida atrāvienu no mirušā centra. Marss dos viņiem spēku un vēlmi virzīties uz priekšu. No otras puses, var būt neliela blakusparādība – Marss dažreiz atgādina cilvēkiem visu, ko viņi vēlas ātri aizmirst. Tas var notikt ar Zivīm, taču viņu pārdzīvojumi un bailes motivāciju pārāk neietekmēs. Kopumā šis periods ir labs ceļošanai, darbam, jaunu ideju attīstīšanai. Tāpat Zivis spēs pamanīt savu neseno lēmumu sekas.

Marss ir spēka, spiediena planēta. Eksperti stingri iesaka no 20. maija līdz 9. jūlijam būt labā formā un nebaidīties no pārmaiņām . Lai jūsu ticība sev nepazūd nekādā gadījumā. Mēs vēlam jums labu, veiksmi, bagātību un visu jūsu sapņu piepildījumu.

COMMENTS

Leave a Comment