Marta robeža: ko ir svarīgi izdarīt katrai Zodiaka zīmei līdz 31. martam

Vēzis

Marta robeža prasa taisnīgumu un atsaucību no Vēža. Tava dzīve pēc robežas būs piepildīta ar mīlestību un siltumu, ja jūs to iemācīsieties. Izslēdziet no savas sirds cietsirdību, atverot to mīļajiem cilvēkiem.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – bīstamas izmaiņas nedēļas vidū!

Lauva

Lauvām ir jāpārvar bezdarbība. Ja vēlaties zaudēt svaru, tad sāciet nodarboties ar sportu; ja nevarat atrast darbu, dariet visu iespējamo, lai to atrastu. Svarīgs nav rezultāts, bet paši centieni un godīgums pret sevi.

Jaunava

Pieņemiet pasauli tādu, kāda tā ir. Daudz nevar mainīt, tāpēc vienkārši iemācīties līdzās pastāvēt ar cilvēkiem un parādībām, kuras jūs novērojat. Līdz marta beigām jums ir nepieciešams atrast mieru un līdzsvaru.

Svari

Pārskatiet savas prioritātes vai apstipriniet tās. Centieties novērtēt visu, kas notiek jums apkārt – skaidri plānots ceļš ļaus jums sasniegt maksimālos rezultātus aprīlī un maijā.

LASI ARĪ: Mīlestības horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – ne visus sagaida panākumi!

Skorpions

Skorpioniem no sirds ir jāizslēdz tādas jūtas kā dusmas un liekulība. Tikai šādā veidā būs iespējams ieiet jaunajā Zodiaka gadā, saņemot zvaigžņu un Mēness svētību.

Strēlnieks

Strēlniekam horoskops iesaka darboties mājās. Ir pienācis laiks veikt vispārēju tīrīšanu, atbrīvoties no vecām lietām, veikt permutāciju – vārdu, tīrīt un atjaunot enerģiju.

Mežāzis

Atbrīvojieties no visa nevajadzīga līdz aprīļa sākumam, kad sākas jaunais zvaigžņu gads. Tas attiecas ne tikai uz lietām, bet arī uz domām, kas neļauj jums attīstīties un dot tikai labu pasaulei.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – trūks koncentrācijas un enerģijas!

Ūdensvīrs

Pabeidziet visus svarīgos uzdevumus līdz 31. martam, lai palielinātu izredzes gūt panākumus jaunos dzīves uzdevumos, bet marta beigās nesāciet neko jaunu. Tas negatīvi ietekmēs visas jūsu lietas.

Zivis

Astrologi iesaka Zivīm atrast spēku, lai beidzot atrisinātu svarīgākās problēmas. Pretējā gadījumā tās tevi pavadīs visu gadu, ņemot vērā tavu veiksmi.

avots: dailyhoro

Leave a Comment