Mīlestības horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – ne visus sagaida panākumi!

Agrs pavasaris ir hormonu pieplūduma, atjaunotas enerģijas un mīlestības periods. Iknedēļas mīlestības horoskops palīdzēs jums būt veiksmīgākiem mīlestības lietās.

Marta sākums ir bagāts ar visdažādākajām zvaigžņu kombinācijām, un ne visiem Zodiaka apļa pārstāvjiem, šīs kombinācijas sola panākumus. No 6. marta Urāns ieradīsies Vērša zīmē, kas izraisīs psiholoģisku diskomfortu un palēninās daudzus procesus. Atbildīgā par mīlestību, Venēra Ūdensvīrā veicinās uz neapdomātu rīcību. Un Saule, kas kontrolē mūsu apziņu, tiks apzīmēta, atrodoties Zivīs, padarot mūs sentimentālus un vējainus.

Auns

Aunu gaida nemierīga, bet labvēlīga nedēļa. Sekojošie Saules aspekti otrdien, ceturtdien un sestdien, radīs pārmaiņas, bet tā kā patrons bieži mainīs aspektus, jums nevajadzētu akli uzticēties apstākļiem un iet kopā ar plūsmu. Krāpšanas un nodevības risks palielināsies vairākas reizes, tāpēc Aunam jādomā par to, kā uzlabot savas attiecības.

LASI ARĪ: Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – bīstamas izmaiņas nedēļas vidū!

Vērsis

Pašreizējā nedēļa, kā arī visa marta kopumā, ir vislabāk piemērota saikņu stiprināšanai ar jūsu mīļoto. Šeit ir tikai vairākas problēmas, kas var veicināt Urāna pāreju. Astrologi iesaka no 6. marta līdz 10. martam nepadoties planētas provokācijām un  uzraudzīt viņu emocionālo stāvokli, citādi notiks skandāls.

Dvīņi

Šonedēļ Dvīņiem būs jāieprogrammē sevi, lai gūtu panākumus mīlestībā, jo, ja jūs skatāties uz pasauli caur negatīvisma prizmu, notikumi jūsu personīgajā dzīvē arī var radīties negatīvā nokrāsā. Venēras un Jupitera aspekts piektdien var izjaukt romantiskus plānus: palielināsies iekšējo pretrunu un viltus šaubu risks.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment