Finanšu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – trūks koncentrācijas un enerģijas!

Saskaņā ar astrologiem nākamā nedēļa, iespējams, nav visstabilākā naudas izteiksmē. Tomēr, iknedēļas horoskops, var palīdzēt jums izvēlēties pareizo dzīves virzienu.

Marts ir miegainības, avitaminozes, lejupslīdes un motivācijas trūkuma laiks. Lai tiktu galā ar apātisko stāvokli, astrologu padoms palīdzēs katrai Zodiaka zīmei. Urāna pāreja 6. martā šonedēļ ir ļoti noderīga – tas palīdzēs atrast otro elpu pavasara sākumā. Attiecībā uz pārējo, jums nevajadzētu būt pārsteigtam, ja jums būs grūti koncentrēties uz darbu un sasniegt savus mērķus: laiku no 4. marta līdz 10. martam, astrologi ir nosaukuši par visgrūtāko uzņēmējdarbības dzīvē. Un ir tikai divi iemesli – hormonālais uzliesmojums un reversais Merkurs.

Auns

Marta sākumā lietas, par kurām Auns gandrīz aizmirsis, atgādinās par sevi ar jaunu spēku. Iespējams, jums būs jāatgriežas pie dažām neatrisinātām problēmām vai jārisina jutīgi jautājumi. Astrologi iesaka neienirt darbā ar visu galvu. Tagad otrreizējā pārstrāde var būt mīnusā. Aunam, kas nodarbojas ar vērienīgu mērķu sasniegšanu, būs iespēja gūt panākumus ceturtdien un svētdien. Pozitīvas izmaiņas dos līdzi Marsa aspektu ietekme ar Merkuru un Neptūnu.

LASI ARĪ: Sieviešu horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – būs ļoti interesanti!

Vērsis

Saskaņā ar astro prognozi 2019. gada martam Vēršus gaida lielisks laiks biznesa komunikācijām, ienākumiem, publiskai runai, pārejai uz jaunu amatu vai darbu. Pat darbietilpīga lieta tiks vainagota ar panākumiem. Tajā pašā laikā Vērsim jābūt gatavam gatavoties tam, ka labklājība, kas uz tiem ir samazinājusies, drīz izzudīs, tāpēc labāk ir reāli novērtēt riskus. Ir svarīgi vērsties pie svarīgiem jautājumiem līdz trešdienai: pēc tam, kad Urāns nonāks Vērša zīmē, kas radīs psiholoģisku diskomfortu, kas pastāvīgi sajauks un palēninās procesus.

Dvīņi

Vieglprātīga attieksme pret naudu var izspēlēt nāvējošu joku ar Dvīņiem marta sākumā. Astrologi iesaka sākt nedēļu ar stratēģisko plānošanu. Ieteicams arī pārbaudīt ienākošo informāciju, nebaidīties no jauna jautāt, pievērst lielāku uzmanību ienākumiem un organizētākai uzņēmējdarbībai, un tad ir diezgan iespējams, ka spēsiet neitralizēt Merkura negatīvo ietekmi. Svarīgs punkts: patrona pāreja 5. martā uz retro-fāzi var radīt ievērojamu atšķirību personīgajā budžetā, tāpēc piesardzība neskādēs.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment