Horoskops nedēļai no 4. līdz 10. martam – bīstamas izmaiņas nedēļas vidū!

Horoskopi palīdz mums atrast veidus, kā izkļūt no grūtākajām situācijām, piesaistīt veiksmi visnelabvēlīgākajos laika periodos. Šonedēļ būs dažas izmaiņas planētu noskaņojumā, tāpēc astrologu padoms būs ļoti svarīgs.

Kāds šajās septiņās dienās spēs ātri piepildīt vēlmes un sapņus. Zvaigznes labvēlīgi ietekmēs daudzu cilvēku dzīvi, bet dažiem būs jātiek galā ar mīlestības un lietu problēmām. Visbīstamākās izmaiņas var notikt nedēļas vidū.

Auns

Nekas neapdraud Aunu šonedēļ, bet jums nevajadzētu paļauties uz planētu palīdzību: viņu līdzdalība labvēlīgu apstākļu radīšanā būs minimāla. Aunam var būt jauni un skaudīgi ienaidnieki. Astrologi konsultē Aunus, aizsargāt sevi no negatīvisma: tas palīdzēs viņiem pārvarēt visas savas dzīves ceļojuma problēmas.

Speciālisti arī atzīmē, ka 5., 7. un 9. martā planētu enerģija strauji pieaugs un kritīsies, kas radīs nopietnas disonanses un neparedzētas izmaiņas visās dzīves jomās. Pat no mīļo puses var būt nodevība vai strauja pašvērtējuma samazināšanās.

LASI ARĪ: Venēras tranzīts Ūdensvīrā no 1. līdz 26.martam: atklāts, radošs un māksliniecisks periods

Vērsis

Vērsis, iespējams, būs laimīgs no 5. līdz 7. martam un svētdien. Šajās dienās planētas būs pēc iespējas aktīvākas un radošākas. Kopumā nedēļa būs pozitīva visiem, kas to veltīs mīlestībai, saziņai, otrās puses meklējumiem un mēģinājumiem atrisināt vissarežģītākās problēmas.

Bieži vien jādodas uz ielas, dodieties ceļojumā, jāmaina situācija ap sevi. Astrologi saka, ka pirkumi un dāvanas pašiem būs noderīgi. Vērsim jākoncentrējas uz sevi un personiskajām problēmām. Pārējie tagad ir nenozīmīgi. No 5. marta līdz 7. martam un 10. martā ir vērts būt uzmanīgiem ar negatīvām jūtām.

Dvīņi

Dvīņiem ir svarīgi  atpazīt likteni, jo šonedēļ Visums centīsies dot Dvīņiem pareizo ceļu uz uzvaru jebkurā sfērā un jebkurā virzienā. Šīs zīmes pārstāvjiem būs jāiemācās redzēt pasauli no atšķirīga leņķa, sākot ar 5. martu. Planētas mainīs savu enerģiju, kas novedīs pie nopietnām pārmaiņām šo cilvēku prātos.

5. un 7. marts ir visdinamiskākās nedēļas dienas. Astrologi šīs divas dienas sauc par likteni, jo 5. un 7. martā spēcīgas un neatgriezeniskas izmaiņas ir diezgan iespējams. Visu labo un visu slikto, Dvīņiem ir jāuzskata par Visuma vēlmi virzīt tos uz pareizo ceļu. Nekas nav nejaušs, un nekas nenotiek tāpat bez iemesla.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment