Maska, kuru nēsā iemīlējies vīrietis atkarībā no viņa zodiakālās zīmes

Dvīņi

Galvenais Dvīņu ierocis ir daiļrunība. Meitenes priekšā, viņš centīsies izskatīties kā vispievilcīgākais, visasprātīgākais un visoriģinālākais. Šis cilvēks bieži sola vairāk nekā viņš var darīt, un zem viņa verbālā bravado, slēpjas bailes no realitātes un nevēlēšanās uzņemt pasauli tādu, kā tā ir.

Lasīt arī: Vasilisa Volodina: kā dzimšanas diena ietekmē finansiālo stāvokli

Vēzis

Neviens nemaina masku tik bieži kā vīrietis Vēzis. Tik līdz jūs atklājat viņa noslēpumu, tā viņš izvelk no “skapja” jaunu masku. Vakar viņš bija atvērts un nolēma flirtēt? Tātad, šodien jums būs jāredz tas no otras puses – noslēpumains un kluss. Vēzis mēģina uzmanīgi slēpt patiesās jūtas un uzticas tikai personai, kas ir nokārtojusi laika pārbaudi.

Lauva

Šim vīrietim ir ļoti svarīgi saglabātu sirdsmīļa reputāciju. Viņš ir gatavs iekarot meiteni ar patiesu karaļa dāsnumu un manierēm kā aristokrātam. Ar katru dienu viņa sāks sajusties kā īsta karaliene. Tomēr aiz Lauvas plašājiem žestiem bieži tiek slēpta bezvērtīga persona, kas jebkurā situācijā centīsies atrasties labākajā gaismā. Viņam šiks randiņš – veids, kā ne tikai uzvarēt izvēlēto, bet arī vēlreiz apbrīnot sevi.

Jaunava

Ar Jaunavu vienmēr ir jautri. Viņam patīk, ka joki un parodijas padara viņu par vējainu un vieglprātīgu vīrieti. Patiesībā šis cilvēks pēc savas būtības ir kautrīgs un jokos noslēpjas sajukuma sajūta par nākotni. Ja Jaunava saprot, ka viņa izvēlētais var kļūt par daļu no šīs nākotnes, tad no brīnišķīgajiem kolēģiem kļūs par uzticamu pavadoni.

Lasīt arī: Spēka avots katrai zodiaka zīmei

Svari

Viņa maska ir skaists smaids, atbruņojošs šarms un vēlme vienmēr piekāpties. Faktiski Svari vienkārši nezina, kā kādam atteikt, un “upuri” par labu meitenei, kura viņam patīk, nemaz ar tādām grūtībām nedodas. Viņš ir īsts estēts un var skaisti rūpēties par to. Bet esi trauksmes ziņā: estētiskie Svari “zaudē prātu” pie spilgtām sievietēm.

Skorpions

Parasti nav iespējams uzminēt, ka šo cilvēku jūs interesējat. Viņš ir mierīgs, saprātīgs, neuztraucams. Faktiski, izrādās, ka Skorpions ir ļoti neaizsargāts, to ir viegli apvainot. Saskaņā ar miera masku, viņš rūpīgi noslēpj greizsirdīgu raksturu, kas var izpausties visnegaidītākajā veidā un visnevajadzīgākajā brīdī. Tomēr daži tās slepenības aspekti var patīkami pārsteigt jūs, piemēram, Skorpiona neparastā tēlā, aizraujošā daba bieži pazūd.

Strēlnieks

Lai iekarotu izvēlēto, Strēlnieks kļūs par īstu romantiķi: jauks restorānus, nakts laivu brauciens, trokšņainas ballītes, izsmalcinātas dāvanas … Bet aiz burvīgā prinča maskas, bieži slēpjas brunču mednieks, un izredzes tikt ieslēgtam būrī, nemaz viņu nevilina.

Lasīt arī: Janvāra algu aprēķināšana prasīs vairāk laika; 90% iedzīvotāju būs obligāti jānodod deklerācijas

Mežāzis

Kaut arī šis vīrietis centīsies iedzīvoties pārliecināta, maiga un iejūtīga partnera lomā, realitāte ir pavisam savādāka. Tikai laulība viņu pārvērtis par pārliecinātu vīrieti. Bet izteikt maigumu un rūpes viņam vienmēr būs grūti. Mežāzis pats ļoti daudz vēlas būt mīlēts.

Ūdensvīrs

No pirmā acu uzmetiena var likties, ka Ūdensvīrs tevi vispār nevērtē. Viņa uzvedība ir neparedzama. Šodien viņš ir uzmanīgs, un rīt viņš ļauj zināt, ka viņš nicina tevi. Kad Ūdensvīrs satiekas ar to, kas patiešām aizrauj viņu, viņš centīsies to paslēpt visos iespējamos veidos. Tādēļ dažreiz viņa uzvedības asums un pat nežēlība ir maska, kas slēpj dziļas jūtas, kas viņam rodas.

Zivis

Zivis iekaro mīļoto ar plašu perspektīvu un netradicionālu izskatu. Māksla, radošums – viņam ir vienīgais mierinājums nepilnīgā pasaulē, no kura Zivis mēģina noslēpties. Saskaņā ar romantisku intelektuālo rotu, bieži vien ir emocionāli vāja persona, kas, saskaroties ar reālu problēmu, nonāk naidā un melanholijā.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

COMMENTS

Leave a Comment