Maskas vēderam

Ka iegūt plakanu vēderu un ideālu ādas stāvokļi? Pasākumu kompleksi, kuri iekļauj sevī masāžas, tievēšanas vannas, ietīšanas procedūras un maskas vēderam, palīdzes sievietēm cīņā par šo svarīgo sieviešu ķermeņa daļas ideālo izskatu.

Sviests vēdera apjoma samazināšanai.

 – Sakarsēts saldā krējuma sviests

 – Ēdamkarote sausā rauga

– 2 Ēdamkarotes medus

– Ēteriskā eļļa no Ģerānijas vai Verbena

Samaisiet sviestu ar raugu un medu, un atstājiet ievilkties uz pusstundu. Atkarība no medus konsistences un saldā krējuma sviesta tauku satura iespējams variēt sastāvdaļu attiecības. Masai galla rezultātā jāizskatās pēc ķermeņa kosmētiskā krēma. Pēc pusstundas, pievienojiet mājas kosmētiskajam krēmam Ēteriskās eļļas un uzziediet sev uz vēdera. Šai smērei piemīt spējas mazināt tauku daudzumu.

Nātres uzlējums vēderam.

– 2 Ēdamkarotes izkaltētu nātres lapu

– Pusotra glāzes verdoša ūdens

Aplejiet žāvētas nātru lāpas, tās var nopirkt zāļu veikalā vai aptiekā, ar verdošu ūdeni. Uzlieciet uz gāzes vai elektriskās plīts uz 10 minūtēm vārīties uz lēnas uguns. Novārījumu nedaudz jāatdzesē. Tad saslapiniet marli vai vienkāršu kokvilnas audumu ar nātru lapu novārījumu un uzlieciet uz vēdera. Uzlieciet uz auduma, plēvi un dvieli, un guliet nekustoties pusstundu. Centieties nemazgāt vēderu līdz pašam vakaram vai visu nākti. Tāds novārījums palīdz tievēt.

 

Lasi arī: Kā pareizi lietot dažādus šķidrumus, lai vieglāk notievētu

 

Savelkoša rauga maska

Alus raugs (15-25 g attiecība jānosaka ņemot vērā vēdera izmērus)

Pusglāze 35% saldā krējuma

Pusglāze silta šķidra medus

 

Sajauciet sauso rauga pulveri ar saldo krējumu, kad šī masa kļūs par viendabīga, tad uzlieciet to uz vēdera. Tāda maska labi savelk ādu, kā arī, stimulē visus procesus, kuri palīdz cīņā ar lieko svaru.

 

Kafijas maska ar savelkošu efektu.

Kafijas biezumi pēc izdzertas kafijas (50 gr)

1 Ēdamkarote sāls bez joda

1 Ēdamkarote ķermeņa krēma

 

Sajauciet kafijas biezumus ar sāli un krēmu, un sasmērējiet ar šo masu vēderu. Pastāvīgi masējiet ķermeni, notīriet kafijas – sāls skrubi pēc 15 min. Izmazgājiet masas paliekas ar aukstu ūdeni. Šis skrubis lieliski savelk ādu un palīdz dažu mēnešu laika tikt galā ar nokarenu ādu.

Nesteidzieties slēpt savu vēderiņu! Jaunība ir ātri plūstoša izbaudiet savu ideālo figūru. Lietojiet tautas receptes ķermenim un jūs viegli un bez lieliem tēriņiem kļūsiet par apbrīnas un skaudības objektu.

 

Leave a Comment