Māte dod 5 iemeslus, kādēļ nevienai NEVAJADZĒTU tikties ar viņas dēliem!

Keilija bija stāvoklī 3 reizes un katru reizi viņa lūdzās, lai tas būtu puisītis. Tas arī izdevās. Viņa būtu laimīga arī par meitenīti, bet audzināt meitenītes ir daudz grūtāk, tā uzskata Keilija.

Viņā stāsta, ka viņas dēli ir patiešām izskatīgi- 21 gadu vecs kareivis, 18 gadīgs stalts students un 7 gadīgai mazais modelis. Divi vecākie dēli iet pāri meiteņu sirdīm, ilgi neprātojot, tāpēc viņa ir pieķērusi sevi atvainojoties meitenēm un viņu vecākiem. Tam reiz ir jāliek punkts!

dēli2

  1. Ja Tu satiec kādu no viņiem klubā …

… un jūs abi esat mazliet lietojuši alkoholu. Tu nonāc viņa mājoklī, jūs atbrīvojaties no drēbēm un ļaujaties karstajai “pērtiķu dejai”, bet neceri uz neko vairāk. Viņš varbūt tev piezvanīs vai aizsūtīs ziņu nākamajā nedēļas nogalē ap 12:00 vakarā, JA viņš nebūs atradis jau kādu citu drostaliņu. Pie tam, par jūsu nakti visos sīkumus, visticamāk uzzinās visi viņa draugi, paziņas un iespējams kolēģi.

low five

  1. Viņš ir smaržojošs, elegants un kopts, kā tikko izvilkts caur Hugo Boss salonu …

… bet, esot randiņā, viņš nepiedāvājas samaksāt par neko citu kā vien saviem pirkumiem un tēriņiem. Tas, protams, nav nekas slikts. Ja viņš ir izskatīgs un jauks, tad kāda starpība vai viņš tev izmaksā, ja tev ir nauda? Tieši viņa koptais izskats ir iemesls, kādēļ viņam nav liekas naudas.

hugo boss

  1. Ja Tu viņam seko sociālajos tīklos un liela daļa foto ir viņa presīte, bicepsi, mugura …

… viņš ir radījis savu tēlu un viņš apzināti izvēlas tāda tipa bildes, lai parādītu savu labo augumu. Tad negaidi, ka pēkšņi, esot ar tevi kopā, viņš sāks ievietot bildes, kurās jūs esat redzami kopā mīlinoties vai darot ko līdzīgu. Tas nav viņa tēls un viņš vēlas saglabāt savu vietu “apritē”, jo viņš jūsu “attiecības” uzskata par īslaicīgu izklaidi.

gym rat

  1. Ja tev patīk mūzika, literatūra, dzeja …

… nemāni ne sevi, ne otru. Tu vēlies būt saprasta un, lai jūs abi varētu dalīties ar kopīgām interesēm, bet tādam brašulim- kareivim, kuram interesē muskuļi, spēks un ātrums- tās lietas nav gluži aizraujošas. Nemeklē aktierī, Vinā Dīzelā, dziedātāju, Edu Šīranu.

vins + eds

  1. Ja viņš liek savai mammai celties 6:00 no rīta, lai gludinātu viņa kreklu …

… tad, kad viņš pats ir pilnīgi spējīgs izdarīt, BET viņa to izdara sava dēliņa vietā, viņš to gaidīs vēlāk savā dzīvē no savas sievietes. Tāpēc mātēm ir laicīgi jāpārstāj apčubināt savus dēlus, lai viņi paši spēj paveikt ikdienišķas lietas, nesūkstoties par to.

iron

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment