Māte šokē visus, veļasmašīnā ieliekot ar Dauna slimību sirgstošo dēlu

17

21 gadu vecā Kortnija Stjuarte saka, ka 2 gadus vecais zēns pats ierāpies veļasmašīnā, jo viņam ļoti patīk veļasmašīnas un viņa dalījās ar šo fotogrāfiju, jo tā šķita smieklīga.

16

Tomēr, viņas kaimiņi, kas dzīvo Erskinā, Renfrešīrā, neko smieklīgu šajā bildē nesaskatīja un par notikušo ziņoja Pol***jai.

Stjuarte apgalvo, ka bērns, kas ir viņas apgādībā, ierāpās veļasmašīnas tvertnē un pats smējās, kad tika uzņemtas fotogrāfijas.

„Viņam ļoti patīk veļas mazgājamā mašīna”, viņa pastāstīja avīzei Daily Record, mēs uzņēmām bildi, jo tas izskatījās amizanti.

Viņa teica, ka veļasmašīnas durvis nebija aizvērtas un pati iekārta bija atvienota no strāvas, jo viņa gaidīja jaunas veļasmašīnas piegādi.

Viņa atzīst, ka nezina, kurš par šo fotouzņēmumu ir vērsies policijā un nesaprot, kādēļ kādam tas bija jādara.

Sjuartes kundze pastāstīja, ka saistībā ar šo notikumu, pie viņas ieradušies divi policisti.

Stjuartes kundze izdzēsa fotogrāfiju, tiklīdz par to bija informēta Pol***ja.

Pol***jas pārstāvis informēja: „Pol***ja devās pie bērna mātes uz mājām un pārrunāja ar viņu notikušo. Tika veikta vienkārša pārbaude.”

Stjuartes kundze informēja policiju, ka pie viņas mājas viņai uzbruka kāds svešinieks, kas redzēja šo attēlu.

Cilvēks, kas ziņoja ziņu portāliem par šo bildi, komentēja: „Bija šausmīgi uz to skatīties.Tas ir briesmīgi, ka kāda bērna māte var uzņemt tādu bildi un ievietot to sociālajos tiklos, lai pasmietos.”

Avots: www.dailymail.co.uk

Leave a Comment