Matu griešanas Mēness kalendārs 2023. gada augustam: palīdzēs matiem augt un uzlabot finansiālo stāvokli!

Matu griešana sagādās daudz prieka un palīdzēs atrisināt daudzas problēmas, ja klausīsities Mēness kalendārā atspoguļotos zvaigžņu ekspertu ieteikumus. Pateicoties laicīgiem padomiem, būs vieglāk izvēlēties enerģiju saudzējošās augusta dienas un atsvaidzināt savu tēlu, neriskējot iegūt sliktu rezultātu un sabojāt cirtas.

Pēdējais vasaras mēnesis ir lielisks laiks, lai mainītu savu tēlu. Jauni spilgti attēli kļūs par pazīmi un palīdzēs pārvarēt šaubas un kautrību. Speciālisti iesaka jau laikus noskaidrot, kuras augusta dienas ir piemērotas matu griešanai, un kurā laikā ir vērts pievērst uzmanību kopjošām procedūrām un rūpēties par labsajūtu.

1., 2. augusts: augusta pirmajās dienās Mēness nebūs tajā labākajā noskaņojumā. 1. dienā būs Pilnmēness Ūdensvīra zvaigznājā, un šī savienība nav labākais laiks matu griešanai. Jaunais attēls piesaistīs nepatikšanas un finansiālas grūtības, un attēla maiņa 2. datumā neatstās vislabāko ietekmi uz atmiņu.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada augustam: daudziem labāk sastādīt plānu mērķu sasniegšanai, pretējā gadījumā cietīsiet zaudējumus!

Lasi arī: Patiesa mīlestība numeroloģijā: kā aprēķināt ideālās attiecības

3., 4. augusts: Mēness dilst Zivju zvaigznājā. Matu griezums 3. dienā atgriezīs labu garastāvokli un palīdzēs atbrīvoties no kompleksiem. Tiem, kas vēlas pārliecību, zvaigžņu eksperti iesaka 4. augustā pierakstīties pie stilista. Piemērotas būs arī  kopšanas procedūras matu stiprināšanai .

5., 6. augusts: Mēness Aunā ir īsta dāvana tiem, kas vēlas mainīt savu dzīvi uz labo pusi, bet neriskē ar savu reputāciju. Matu griešana piesaistīs veiksmi un kļūs par iedvesmas avotu. Zvaigžņu eksperti iesaka nogriezt cirtas no rīta, lai labs garastāvoklis nepamestu.

7., 8. un 9. augusts: Mēness pāriet Vērša zvaigznājā, turpinot novecošanu. Pirmā diena ir 7. augusts, piemērota matu griezumam. Jauna frizūra palīdzēs ienest pozitīvus notikumus tavā dzīvē. 8. un 9. datumā Mēness enerģija būs nelabvēlīga attēla maiņai, un matu griezums ātri zaudēs formu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment