Matu krāsošanas mēness kalendārs 2024.gada janvārim: jauns imidžs, jaunas iespējas!

8. janvāris – Mēness Strēlniekā

Ceļojums pie friziera būs veiksmīgs, lai arī kādu krāsošanas iespēju izvēlētos. Procedūra dos spēku, sniegs dzīvības enerģijas pieplūdumu un labu garastāvokli. Un, ja jūs radikāli mainīsit savu matu krāsu, tas piesaistīs finanšu plūsmu un palīdzēs uzlabot jūsu finansiālo stāvokli.

9. janvāris – Mēness Strēlniekā

Krāsošanai ārkārtīgi nelabvēlīga diena. Bet, ja jums steidzami jāatsvaidzina mati, varat izgaismot tikai atsevišķas šķipsnas – tas neradīs lielu kaitējumu jūsu ķermeņa aizsardzībai. Pretējā gadījumā pastāv liels veselības pasliktināšanās risks.

10. janvāris – Mēness Mežāzī

Krāsošana būs veiksmīga tikai tad, ja izvēlēsities savam dabiskajam tonim tuvu krāsu. Radikālas toņa maiņas izraisīs finansiālas grūtības un pasliktinās attiecības ar mīļajiem, kolēģiem un priekšniecību. Iespējamas arī veselības problēmas.

11. janvāris – Mēness Mežāzī

Krāsošana, kas veikta jaunā mēness priekšvakarā, nedos vēlamo rezultātu un būsiet vīlušies. Labāk neriskēt un atlikt došanos uz salonu uz labvēlīgāku brīdi.

12. janvāris – Mēness Ūdensvīrā

Iepriekšējās dienas ieteikumi ir daļēji saglabāti – negatīvās enerģijas vairs nav tik spēcīgas, un var domāt par krāsošanu, bet izmantot tikai dabīgas krāsvielas. Tas palīdzēs piesaistīt pozitīvas pārmaiņas un palielināt naudas plūsmu.

13. janvāris – Mēness Ūdensvīrā

Šajā dienā ir atļauta matu krāsošana, jūs pat varat izlemt radikāli mainīt krāsu. Tas labvēlīgi ietekmēs attiecības darba kolektīvā un pavērs jaunas iespējas karjeras izaugsmei. Bet tomēr labāk ir izmantot tikai dabīgas sastāvdaļas.

14. janvāris – Mēness Zivīs

Diena nav piemērota manipulācijām ar matiem – nevajadzētu ne griezt matus, ne uzklāt kosmētiku. Bet, ja rodas šāda vajadzība, ir pieļaujams krāsot tikai tos toņus, kas ir tuvu jūsu dabiskajai krāsai, tas ir, tumšāki vai gaišāki ne vairāk kā par 1-2 toņiem.

15. janvāris – Mēness Zivīs

Matu krāsošana piektajā Mēness dienā aktivizēs sievietes pievilcību un labvēlīgi ietekmēs darba vidi. Kolēģi, priekšnieki un klienti izrādīs labu gribu un sirsnību, un visi uzdevumi un problēmas tiks atrisinātas viegli un ātri.

16. janvāris – Mēness Aunā

Nelabvēlīga diena – jebkuras manipulācijas ar matiem stiprinās negatīvo enerģiju iedarbību un vājinās aizsardzību. Krāsošana sestajā Mēness dienā ienesīs jūsu dzīvē strīdus un konfliktus gan mājās, gan darbā.

17. janvāris – Mēness Aunā

Matu krāsošana ir ļoti nevēlama, krāsas maiņa vai pat neliela krāsas korekcija izraisīs pārmērīgas juteklības pamodināšanu un atklās lieko seksuālo enerģiju. Jūs kļūsiet tik pievilcīgs pretējā dzimuma pārstāvjiem, ka uzmanība kļūs apsēsts.

18. janvāris – Mēness Vērsī

Šajā dienā jūs varat tikai nedaudz pielāgot toni, izmantojot tikai dabīgas krāsas. Agresīvu ķīmisko krāsvielu izmantošana vai radikālas krāsas maiņa var novest jūs sarežģītā situācijā un neizskatīties vislabākajā apkārtējo acīs.

19. janvāris – Mēness Vērsī

Ir vēlams krāsot cirtas tikai gaišos toņos, un tumšmatainiem cilvēkiem ir atļauts matus izgaismot par 1-2 toņiem. Šis pasākums pasargās jūs no negatīvo enerģiju ietekmes un labvēlīgi ietekmēs jūsu vitalitāti.

20. janvāris – Mēness Dvīņos

Krāsošanai nelabvēlīga diena, vienīgais izņēmums ir gadījumi, kad tiek lietota henna vai basma – tas uzlabos attiecības ar kolēģiem un palīdzēs iekarot priekšnieku labvēlību. Krāsošanu ar citām kompozīcijām labāk atlikt uz labvēlīgāku brīdi.

21. janvāris – Mēness Dvīņos

Krāsot cirtas ar dabīgām krāsvielām vienpadsmitajā Mēness dienā ir lieliska iespēja gūt savstarpēju sapratni ar citiem. Jūs spēsiet atrast kopīgu valodu pat ar grūtāko, kritiskāko sarunu biedru.

22. janvāris – Mēness Dvīņos

Iepriekšējās Mēness dienas ieteikumi paliek nemainīgi – matu krāsošana uzlabos komunikācijas prasmes un aktivizēs pārliecināšanas dāvanu, taču tikai tad, ja tiek izmantotas dabīgas sastāvdaļas. Un, ja jūs padarīsit savas cirtas gaišākas par 1-2 toņiem, tas palīdzēs piesaistīt veiksmi.

23. janvāris – Mēness Vēzī

Krāsošana ar dabīgām sastāvdaļām ne tikai labvēlīgi ietekmēs jūsu izskatu, bet arī nesīs veiksmi mīlestībā. Un ķīmisko krāsvielu izmantošana ienesīs jūsu dzīvē problēmas un nepatikšanas, kā arī negatīvi ietekmēs jūsu veselību.

Lasi arī: Austrumu prognoze nedēļai no 2024. gada 1. līdz 7. janvārim: jaunas iespējas dažādās dzīves sfērās!

Lasi arī: Vienkārša ēdienkarte Jaunajam gadam, kas priecēs viesus un palīdzēs saimniecei ietaupīt enerģiju svinībām

24. janvāris – Mēness Vēzī

Neitrāla diena krāsošanai. Ieteicams izvēlēties dabiskajai krāsai tuvus toņus, tikai 1-2 toņus tumšākus. Izgaismošana un radikālas attēla izmaiņas četrpadsmitajā Mēness dienā ir kontrindicētas.

25. janvāris – Mēness Lauvā

Matu krāsas maiņa šajā dienā radīs nepatikšanas visās dzīves jomās un var izraisīt sliktu veselību. Jūs varat tikai atsvaidzināt toni, padarot to nedaudz tumšāku, bet izmantojiet tikai dabīgas sastāvdaļas.

26. janvāris – Mēness Lauvā

Krāsošana ir nevēlama, īpaši gaišos toņos. Un tiem, kas vēlas padarīt savas cirtas par pāris toņiem tumšākas, ieteicams izvēlēties augu kompozīcijas un sazināties tikai ar uzticamu frizieri.

27. janvāris – Mēness Jaunavā

Septiņpadsmitajā Mēness dienā izdosies krāsot gaišos, sarkanos vai īpaši spilgtos toņos: rozā, zilā utt. Tas piesaistīs veiksmi un palīdzēs uzlabot attiecības ar citiem. Bet tiem, kas nolemj kļūt par bruneti vai brūnmatainiem, labāk to darīt citā dienā.

28. janvāris – Mēness Jaunavā

Šajā dienā jūs varat eksperimentēt ar saviem matiem un krāsot tos jebkurā krāsā, sākot no dabīgas līdz ekstravagantai un provokatīvai, tas palielinās jūsu enerģijas potenciālu. Bet salona apmeklējumu var ieplānot tikai tie, kuriem nav hronisku slimību – šajā gadījumā ir iespējama saasināšanās.

29. janvāris – Mēness Jaunavā

Ir atļauts izmantot tikai vieglus tonēšanas līdzekļus un tikai dabiskus toņus, kas ir vistuvāk jūsu dabiskajai matu krāsai. Apgaismošana, izcelšana un citas procedūras, kas saistītas ar agresīvu savienojumu izmantošanu, ir kontrindicētas.

30. janvāris – Mēness Svaros

Viens no nelabvēlīgākajiem brīžiem matu manipulācijām. Krāsošana tik ļoti pastiprinās negatīvo enerģiju iedarbību, ka novedīs pie sliktas veselības un smagas depresijas.

31. janvāris – Mēness Svaros

Lielisks laiks krāsošanai, tostarp izmantojot sarežģītas tehnikas un jebkādas krāsvielas. Bet krāsas maiņa īpašu veiksmi nesīs tiem, kas izvēlas gaišu vai sarkanu nokrāsu – tas piesaistīs jūsu dzīvē pozitīvas pārmaiņas un patīkamus cilvēkus.

Leave a Comment