Medicīnisks brīnums: sievieti uztur pie dzīvības, lai piedzemdētu bērniņu

22 gadus vecā Karla Pereza (Karla Perez) un viņa bija grūtniecības 22 nedēļā, kad viņai atmira smadzenes. Bet tomēr vēl pastāvēja cerība, ka bērniņš varētu tikt piedzemdēts par spīti mātes Nā*ei.

Karla 8.februārī sāka sūdzēties par spēcīgām galvassāpēm. Izrādījās, ka Karlai bija sākusies smadzeņu asiņošana, un dažas stundas pēc nogādāšanas Slim**cā viņas smadzenes atmira. Viņai tika atklāts arī artrīts, un sievietēm ar šādā stāvoklī nav ieteicams palikt stāvoklī. Lai arī viņa jau bija iznēsājusi vienu bērnu, kuram nu jau ir 3 gadi.

Kad Karla bija nogādāta Slim**cā, bērniņš bija tikai 22 nedēļas vecs, un tādā vecumā bērniņš ārpus mātes vēdera neizdzīvotu. Tādēļ tika nolemts, ka Karlas grūtniecība tiks medicīniski uzturēta, līdz bērniņš sasniegs pietiekamu vecumu, lai viņu varētu izņemt no mātes vēdera.

Ār*ti spēja uzturēt Karlu pie dzīvības 54 dienas, un 4. aprīlī Andžela nāca pasaulē. Lai arī bērniņš pēc dzimšanas tika uzturēts inkubatora un barots ar caurulīti, viņas stāvoklis bija stabils, un viņa necieta no nekādām komplikācijām. Karlas smadzenes pilnībā atmira 6.aprīlī un viņas sirds, aknas un nieres tika pārstādītas dažādiem cilvēkiem 9.aprīlī.

Ir skumīgi, ka Andželai un viņas vecākajai māsai nāksies uzaugt bez mammas, bet kādu dienu šis stāsts viņām nesīs mazu mierinājumu.

Bildē: Andžela

20150428_angel_0002

Avots: www.womensheatlhmag.com

Leave a Comment