Meditācija saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi: tas, kas tev palīdzēs panākumos

Gaisa elements: Dvīņi, Svari, Ūdensvīrs

Cilvēkiem, kas dzimuši zem šīm trim zvaigžņu zīmēm, labāk ir meditēt ārā, atklātās vietās vai dabā. Pirms meditācijas mājās pilsētā, vēlams labi izvēdināt telpu. Eksperti neiesaka gaisa cilvēkiem meditēt, guļot uz grīdas. Labāk to darīt sēžot.

Pirms darba sākšanas noteikti ir “jāelpo”, tas ir, kā piesātināt savu ķermeni ar skābekli. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešams ļoti dziļi elpot un izelpot atslābināti apmēram desmit reizes pēc kārtas. Pēc tam kādu laiku vajag nomierināties ar ļoti lēnu elpošanu. Noderēs meditēt gan naktī, gan dienā. Tiek uzskatīts, ka Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīriem ir visvieglāk sasniegt augstu līmeni meditācijas praksēs, pateicoties spējai ātri pārslēgties.

Ūdens elements: Vēzis, Skorpions, Zivis

Šīm zīmēm ir arī savi meditācijas noteikumi, kurus vislabāk ievērot. Pirms meditācijas viņiem jāizdzer glāze ūdens un jānomazgājas vai pat jāiet dušā. Tas ļaus jums iegūt pietiekami daudz sava dzimtā elementa enerģijas.

Lasi arī: “Noruna ar saviem iekšējiem dēmoniem”: 7 pazīmes, ka esi harmonijā ar sevi

Lasi arī: Kā ieprogrammēt savu veiksmi: 10 veiksminieka pazīmes

Pēc tam ir svarīgi nekavējoties sākt meditāciju. Nav vērts to izstiept, jo tas var neiedarboties uz enerģiju vislabāk: pietiks ar 5-10 minūtēm. Meditācijas laikā Vēžiem, Skorpioniem un Zivīm ļoti noderīgi ieklausīties ūdens skaņās. Tas var būt lietus, okeāns, ūdenskritums. Meditācija īsta lietus laikā būs labākais veids, kā ūdens zīmju pārstāvjiem atsākt prātu.

Ir meditācijas par naudu  un  mīlestību – procesā var padomāt par to, par ko sapņo. Tas ir ļoti noderīgi jebkura dzimuma un vecuma cilvēkiem. Mēģiniet noskaņot savas domas uz pareizo vilni, lai saņemtu vairāk visu veidu labumu no Visuma.

Leave a Comment