Dzērieni saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi: stiprinām imūnsistēmu un biolauku

Dzērieni ir ne tikai veids, kā remdēt slāpes, bet arī spēka avots. Dzērienu karte palīdzēs zvaigznāju pārstāvjiem stiprināt imūnsistēmu un biolauku. Ar viņu palīdzību būs iespējams pasargāt sevi no slimībām un pretoties negatīvajām ietekmēm.

Katrs dzēriens var kļūt par vitamīnu krātuvi, kas ne tikai stiprinās imūnsistēmu, bet arī dos spēku svarīgu jautājumu risināšanai. Zvaigžņu eksperti iesaka iepazīties ar to, kādi dzērieni ir piemēroti cilvēkiem, atkarībā no viņu piederības kādam no elementiem. Ar viņu palīdzību būs iespējams tikt galā ar kaites, kā arī nostiprināt biolauku .

Uguns elements

Cilvēki, kas pieder pie Uguns stihijas, izceļas ar spēcīgu temperamentu, un dažreiz viņiem vienkārši jānomierina trakojoša uguns, lai neizdegtu un nekļūtu par slikta garastāvokļa un sabrukuma ķīlniekiem. Dzērieni, kas satur piparmētru, koriandru, ķimenes, žeņšeņa sakni, lieliski derēs. Tāpat tiem, kam nav laktozes nepanesības, noderēs dzērienus pagatavot uz piena bāzes, pievienojot medu, kas arī lieliski ietekmē garastāvokli un ļauj atpūsties pēc saspringtas dienas.

Lasi arī: Meditācija saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi: tas, kas tev palīdzēs panākumos

Lasi arī: “Noruna ar saviem iekšējiem dēmoniem”: 7 pazīmes, ka esi harmonijā ar sevi

Auniem, Lauvām un Strēlniekiem imunitāti  palīdzēs stiprināt ārstniecības augu uzlējumi, pret kuriem nav alerģijas , bet Ugunīgajiem vislabāk der ārstniecības augi no pakājes. Šīs maksas noderēs tiem, kuri cieš no elpceļu slimībām. Dzērieni, kuru pamatā ir kazenes, cigoriņi, kliņģerīši, jasmīns un liepu ziedi, palīdzēs stiprināt biolauku. Dziedinoši un atjaunojoši būs uzlējumi, pievienojot nātru, avenes un safrānu.

Gaisa elements

Gaisa stihijas cilvēkiem ir nepieciešami dzērieni, kas papildina viņu enerģijas rezerves un ļauj uzturēt labu garastāvokli visas dienas garumā. Turklāt tiem jābūt barojošiem un jāsatur liels daudzums vitamīnu. Tam lieliski piemēroti kokteiļi, kuru pamatā ir eksotiski augļi, kā arī kakao, kas paceļ garastāvokli un sniedz sāta sajūtu.

Lai pasargātu organismu no slimībām , Dvīņi, Svari un Ūdensvīri ir piemēroti ārstnieciskām uzlējumiem, kuru pamatā ir augi un ogas: mežrozīšu gurni, avenes, kazenes, jāņogas. Biolauku varēs nostiprināt ar dārzeņu kokteiļu palīdzību uz burkānu un biešu sulas bāzes. Šādi dzērieni palīdz atbrīvoties no toksīniem un palielina ķermeņa izturību pret ārējās vides agresīvo ietekmi, tostarp skaudīgu cilvēku un ļaundaru nevēlamu uzmanību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment