Mehdi Ebrahimi Vafa: kā uzturēt pozitīvu enerģiju mājā

Vai esat kādreiz domājuši par to, kas īsti atrodas jūsu mājās? Pastāv liela varbūtība, ka gandrīz katram cilvēkam ir vairākas šādas lietas, kuru lietderību var apšaubīt. Taču tās ir lietas, kas vairumā gadījumu ietekmē mūsu noskaņojumu un pozitīvo enerģiju mājā kopumā.

TNT šova “Ekstrasensu cīņas” uzvarētājs irānis Mehdi Ebrahimi Vafa ir pārliecināts, ka daudzas lietas, ko esam pieraduši glabāt savās mājās, var nest negatīvu enerģiju un tādējādi izjaukt visu enerģijas plūsmu līdzsvaru telpā. . Apskatīsim, ko jūs varat un ko nevarat uzglabāt savās mājās.

Lasi arī: Lai uzlabotu savu dzīvi visās jomās, reizi mēnesī ir jāizmet sāls pa logu, ir noteikti datumi

Lasi arī: Šie augi piesaista naudu mājai: Jeļenas Golunovas padoms

Pēc Mehdi domām, piemēram, dzīvnieku kažokādas mājā veicinās veiksmīgu tirdzniecību un palielinās ģimenes budžetu, tāpēc šis ir lielisks variants uzņēmējiem un uzņēmējiem.

Žāvēti ziedi, pretēji plaši izplatītam uzskatam, arī palīdz saglabāt pozitīvo enerģiju mājā. Viņi var neitralizēt negatīvismu, kas nāk no nejaušiem viesiem. Šādi pušķi iegūs visefektīvāko efektu, ja tie tiks izkārti ķekaros noteiktās telpas vietās. Piemēram, virs ārdurvīm vai pie loga var pakārt nelielu pušķi ar kaltētu As**szāli un dadzis.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment