Lai uzlabotu savu dzīvi visās jomās, reizi mēnesī ir jāizmet sāls pa logu, ir noteikti datumi

Mūsu senči jau sen ir pamanījuši, ka enerģētiskās attīrīšanas rituāli vislabāk padodas dilstoša mēness laikā. Viņu gudrie priekšraksti ir saglabājušies līdz mūsdienām. Mēs varam nezināt, kas ir burvība un kādi ir tās likumi, un mēs varam neticēt zīmēm. Bet dažreiz dvēselē kaut kas nodreb, kad redzes laukā parādās “mākoņains” cilvēks. Tūlīt gribas sevi nokratīt, nomazgāt šo lipīgo smagumu. Un šeit palīdz vecmāmiņas vecās receptes.

Mēness ietekmē mūsu zemapziņu, emocijas un spēka līmeni. Ja iemācīsities dzīvot saskaņā ar tās ritmiem, jūs varat gūt panākumus daudzās jomās. Šodien es pastāstīšu par to, kā ar Mēness kalendāra un sāls šķipsniņas palīdzību palīdzēt sev atbrīvoties no smagās enerģijas.

Lasi arī: Ir nosauktas Zvaigžņu zīmes, kurām jāgatavojas finansiālai veiksmei 2024. gadā: nauda plūdīs kā upe

Lasi arī: Šādus telpaugus var dāvināt saskaņā ar davanas saņēmēja zvaigžņu zīmi: lai nenoskaustu laimi

Kas ir burvība

Daudzi brīnumi, kuriem mūsu vecvecvecmāmiņas šodien piešķīra mistisku nozīmi, saņem zinātnisku pamatojumu. Tas pats dilstošais Mēness ir cieši saistīts ar enerģijas aizplūšanu. Mēs palēnināmies, mūsu reakcijas kļūst nedaudz kavētas. Tāpēc šis ir piemērots brīdis, lai kvalitatīvi pabeigtu nepabeigtos darbus, pamestu veco darbu un šķirtos no pagātnes. Un vēl – attīrīt savu enerģiju.

Šajā jautājumā mums būs nepieciešams uzticīgs burvju palīgs – sāls. Viņa spēj kā sūklis uzņemt negatīvo enerģiju, izveidot mājas amuletu un atjaunot dzīvē mieru. Dusmas, bailes un greizsirdība jau sen baidās no šiem baltajiem kristāliem. Izveidosim lamatas tumšajiem spēkiem!

Kā atbrīvoties no negatīvisma no mājām

Sagatavošanās attīrīšanas rituālam sastāv no 3 soļiem: pareizi sagatavojiet sāli, izvēlieties pareizo Mēness cikla dienu un izlasiet burvestību.

Lai viss darbotos kā nākas, ņem sāli tikai no jauna iepakojuma. Vislabāk, ja tas ir rupji kristālisks produkts, bez aromātiskām un aromatizējošām piedevām – kalcija, joda un tamlīdzīgi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment