Meitene no Dziesmu svētkiem, kas mūs aizkustināja ar savām asarām! Kas viņa ir?

 

1a

Latvijas Skolu un jaunatnes dziesmu un deju svētkos lielais koncerts ir aizvadīts, un jau kārtējo reizi emocionāli spēcīgākais mirklis, kurš burtiski satricināja mūsu dvēseles, bija brīdis, kad atskanēja otrā Latvijas himna – Saule, Pērkons, Daugava. 

Tomēr, iespējams, daudzi no jums nepamanīja īpaši aizskustinošu mirkli šīs dziesmas izpildīšanas laikā – kāda jauna meitene, būdama tik ļoti aizkustināta no dziesmas radītajām emocijām, bija izplūdusi asarās.

Šķirsti otru lapu, lai redzētu video un uzzinātu vairāk

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Taxi Valmiera</cite>

    Par šīm asarām viņa ir pelnījusi
    godarakstu..,

  • <cite class="fn">Sandra</cite>

    Cik labi, ka mūsdienās vēl ir jaunieši ar skaidru un tīru dvēseli!

  • <cite class="fn">AIRISA</cite>

    PRIEKS PAR JAUNIETI…KATRAM IR SAVAS EMOCIJAS

  • <cite class="fn">Jāņa Meita</cite>

    Saule, Pērkons, Daugava vajadzēja būt Latvijas himnai (Dievs svētij Latviju ar nav ne vainas), bet Brauna dziesmā tomēr ir atspoguļots mūsu valsts liktenis <3

  • <cite class="fn">Dace Eglīte</cite>

    Nu un ko tālāk.Nosauks vārdu-Dace Eglīte.Un ko ta’ ordeni vai dos?

  • <cite class="fn">Lauma</cite>

    Paldies operatoram par šo notverto mirkli!

  • <cite class="fn">Gerda</cite>

    Citi pat neraudaja tapec, ka saviļnoja dziesma. Citi raudaja, jo no vinu kolektiva daudziem palika slikti un vinus ar mediku palidzibu veda prom.

  • <cite class="fn">arnis</cite>

    zinu, ka ar so dziesmu ir ari video, kur tiek prezenteta Latvija, bet nekadi nemaku atrast to. vai kads zin ka to izdarit? nu tjipa iemetat tepat komentaros linku vai ari atslegas vardus, ka sameklet youtube to video.

  • <cite class="fn">Maija</cite>

    Cik zinu no meitas stāstiem, ka ari vinai blakus stāvoš meitene ir raudājusi. Tikai tas nau uzņemts.Saviļnojoša dziesma.

  • <cite class="fn">sokkkkolaaade</cite>

    Es arii raudaaju….vienmeer asaras aciis klausoties sho dziesmu.Jo zinu,kas MAN ir MANA LATVIJA.aRII pamaniiju sho meiteni ,kad gaaja tieshraide.Taisniiba,jaa,katram savas emocijas,bet nez vai tie,kuri iemet idiotiskus komentaarus reaali izprot,ko noziimee,kad tev NAV savas Latvijas.Kad esi sveshumaa buut spiests,kad sirds un dveesele asinjo.Kad nerimstas jautaajums-kaapeec manaa zemee nebiju vajadziigs ne es,ne mani beerni,kaapeec ir taa,ka sveshaa zeme man dod to,ko mana dzimtaa zeme diemzeel veel ilgi nevarees=cilveeka cieniigu iztikshanu.

    • <cite class="fn">Laura</cite>

      Ja specigi ir vardi Esmu latviete pase , bet loti gribetos teikt ( MAN ir MANA LATVIJA) diemzel nevaru jau 12 gadus …bet sirds sap par to kad nav man iespeju but 100 procentigi latvietei ….dzirdot latviesu dziesmas es svesa zeme raudu..

  • <cite class="fn">Dace Eglīte</cite>

    Ir jau , ir raudamais gabals.Par to jāpateicas.Braunam.Jo arī katalāņi tagad šo gabalu sauc par savu himnu un arī raud to klausoties un izpildot.Spēks ir mūzikā.Viena pati melodija jau vien rada saviļnojumu un kur vēl klāt Raiņa vārdi.

  • <cite class="fn">Jurka</cite>

    Raudāja daudzas, bet feisīša pumpēšanai izvēlējās šo, ar modeles sejiņu, jo tā trendīgāk.

  • <cite class="fn">Ilona Niedre</cite>

    Ak pastalnieku dvēseles…. Tik vien problēmas jums dzīvē – meklēt meiteni, kuru aizkustināja spēcīga mūzika. Jā, te aizkustināt var TIKAI mūzika. Sveši ļaudis vārtus lauza, bitītmatos, re, kur salauzuši i vārtus, i visu, ko vien varēja – jūsu ES, ASV, NATO, Brisele-piseles utml… Bet jums tik ramcaicai un likubēduzemakmeņa, un meitenes ar asarām acīs, un viss kārtībā. Pseidopatriotisms augstākajās cinisma tradīcijās…

    • <cite class="fn">sokkkkolaaade</cite>

      par ko tu iisti runaa?izklausaas nesakariigi,piedod….tavu zargonu ne katrs sapratiis

    • <cite class="fn">Dace Kalniņa</cite>

      Vai Jums, Ilona, patīk uzlādēties no negatīvām emocijām? Par laimi , daudziem labāk patīk šādi pozitīvi mirkļi. Katram savs 🙂

  • <cite class="fn">Dziedātāja</cite>

    Saprotu, ka ir jauki redzēt meiteni ar emocijām, bet tas, ka viņa vienīgā tika filmēta šajā brīdī nenozīmē to, ka visai Latvijai tagad ir jādodas viņas meklējumos, jo viņa apraudājās. Filmēti tika tikai tie jaunieši, kuri bija estrādes malās un pirmajās rindās, tāpēc nebija iespējams notvert vidusskolnieku emocijas. “Lielās” meitenes bija aizkustinātas viena aiz otras. Sadevušās rokās tās raudāja un dziedāja no visas sirds šos spēcīgos vārdus. Daudz iespaidīgāki video kadri būtu bijuši, un vairāk cilvēku būtu aizkustināti, ja būtu filmētas neskaitāmās meitenes no augšējām rindām, kur tās raudāja viena pie otras…

  • <cite class="fn">a</cite>

    Vienkārši tikko saņēma SMS no sava boyfrienda par to, ka viss cauri un jāšķiras.

  • <cite class="fn">.</cite>

    būšu īdētājs, kam nekad nekas nav labi, bet… kāpēc tik daudziem kaklā ir tās dalībnieku caurlaides? vai tiešām tādas lietas nevarēja atstāt autobusā pie citām mantām vai vismaz paslēpt zem krekliem/blūzēm? neforši izskatās, kad pie tautastērpa klāt vēl oranža “bļemba”

    • <cite class="fn">Dziesmu svētku dalīdbieks</cite>

      Tas ir tāpēc, ka mežaparka teritorijā ielaida tikai tos, kuriem tās bija un visu laiku tika stingri uzraudzīts, lai nepiederošie neatrastos estrādē.

  • <cite class="fn">guntis</cite>

    Kauns par tadiem ka Jurka. Aprobezots individs nekur neko sirdstiru un skaistu nesaskata,ka tik pariet par citiem.Un sajusties krutam,patiesiba dveseliski tuksumu censas piepildit ar citu nonievosanu.Lai LATVIJA vairak tadu jauniesu,sirdstiru un sirdsgudru ka si meitene.Lai vinai laime iet visu muzu lidzas.

  • <cite class="fn">Līga</cite>

    Es un man apkārt stāvošas meitenes arī raudājām, bet es stāvēju vietā, kurai kameras pat tuvu nebija. Un mēs tagad skatāmies kauna traipi? Man prieks par meiteni, bet tā tomēr ir diskriminācija…

  • <cite class="fn">Daira Purviņa</cite>

    Patiesību sakot, daudzi raudāja. Es arī biju viena no tām. Prieks un gods bija būt tur un redzēt cik latviešu tauta spēj būt vienota un stipra. Jau tas, ka visi skatītāji piecēlās kā uz Himnu šķita aizkustinoši un kad klaigas nerima un dziesma tika dziedāta otro reizi ar tikpat spēcīgām emocijām.. Esmu lepna, ka esmu Latviete! 🙂

Leave a Comment