Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (27.04-03.04)

27. aprīlis, pirmdiena – 10.,11. Mēness dienas. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Labvēlīgs laiks, lai nodarbotos ar matu kopšanu, obligāti aizejiet šodien uz frizētavu. Variet uztaisīt matu griezumu, nokrāsošanu vai arī veikt matu audzēšanas procedūras – būtībā jebkādas matu kopšanas procedūras šodien būs labvēlīgas. Ja jūs ieplānojāt šodien iet uz solāriju, tad labāk šo procedūra atlikt vairāk labvēlīgākam periodam. Tiem, kuri ir ieplānojuši atvaļinājumu siltajās zemēs, nav ieteicams ilgstoši atrasties saulē. 

28. aprīlis, otrdiena – 11., 12. Mēness dienas. Augošs Mēness Jaunavas zvaigznājā. Šodien turpinās labvēlīgais matu kopšanas periods. Jebkuras, pat visriskantākie eksperimenti, spēj izmainīt ne tikai jūsu izskatu, bet arī labvēlīgi ietekmēt uz privātās dzīves un karjeras pārmaiņām. Šodien var uztaisīt pedikīru. 

29. aprīlis, trešdiena 12., 13. Mēness dienas. Augošs Mēness Jaunavas zvaigznājā. Pirmā dienas puse ideāli noderēs matu kopšanai. Ja jūs vēl neesat apmeklējusi frizētavu, tad vajadzētu to izdarīt tieši šodien. Pēc 17.00 ieteicams nodarboties ar sejas un ķermeņa ādas kopšanu. Uz šodienu neieplānojiet nekādas kosmētiskās operācijas. Periodā, kad Mēness atrodas bez kursa, šīm procedūrām var būt nepatīkamas sekas. 

30. aprīlis, ceturdiena – 13.,14. Mēness dienas. Augošs Mēness Jaunavas un Svaru zvaigznājos. Diena ir labvēlīga matu kopšanas procedūrām. Taisiet maskas ar naturālām eļļām, var arī veikt matu griezumu. Taču atbrīvošanās no nelabvēlīgiem matiem šodien nav veiksmīga.  

1. maijs, piektdiena14. Mēness diena. Augošs Mēness Svaru zvaigznājā. Šī diena ir vairāk labvēlīgākā sarežģītām kosmētiskām un kosmetoloģiskām ādas procedūrām. Taču plastiskās procedūrās labāk ieplānot uz dilstoša Mēness periodu. Šodiena ir veiksmīga problemātisko zonu masāžai, sevišķi, gurnu un vēdera. Vakarā uztaisiet manikīru un pedikīru. 

2. maijs, sestdiena – 14., 15. Mēness dienas. Augošs Mēness Svaru zvaigznājā. Šajā dienā obligāti pierakstieties uz masāžas procedūru. Dienu sāciet ar kontrasta dušu, lai paaugstinātu organisma tonusu, taču pēc ūdens procedūrām kārtīgi noslaukieties ar mitru dvieli. Pievērsiet arī īpašu uzmanību problemātiskām zonām.  

3. maijs, svētdiena – 15. Mēness diena. Augošs Mēness Skorpiona zīmē. Šī diena ir domāta atpūtai! Atlieciet fitnesa nodarbības uz nākamo dienu – vislabākais būtu doties nelielā pastaigā uz mežu. Otrajā dienas pusē pievērsiet uzmanību ādai! Tagad tai vienkārši ir nepieciešamas barojošās un mitrinošās procedūras. Ādas kopšanai dodiet priekšroku naturāliem produktiem. 

 

Avots: passion.ru 

 

Leave a Comment