Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (13.04-19.04)

13. aprīlis, pirmdiena – 24. Mēness diena. Dilstošs Mēness Ūdensvīra zvaigznājā. Šajā dienā par sevišķi aktuālām kļūs ūdens procedūras. Apmeklējiet saunu, pirti vai baseinu, bet ja nav laika, ieejiet vannā, izmantojot jūras sāli vai aromātiskās eļļas. Diena labvēlīga notievēšanas procedūrām un celulīta profilaksei. Pusstundu pirms brokastīm var apēst kādu mazu saujiņu linsēklu, uzdzerot ar siltu ūdeni – šis ieradums palīdzēs jums uzsākt pareizu un veselīgu notievēšanu (tiem, kam ir kādas hroniskas Sli**bas, sākuma ir nepieciešams pakonsultēties ar ārstiem). Pigmentācijas plankumu un vasaras raibumu balināšanas procedūras būs ļoti efektīvas šodien. 

14. aprīlis, otrdiena – 25. Mēness diena. Dilstošs Mēness Ūdensvīra zvaigznājā. Sāciet rītu ar kontrasta dušu. Visas dienas garumā sevišķi aktuālas būs ūdens procedūras. Visai labvēlīgs šodien būs arī solārija apmeklējums. Sarežģītās kosmetoloģiskās procedūras vajadzētu atlikt uz kādu citu piemērotāku periodu. Brokastīs un vakariņās ir nepieciešams iekļaut salāta lapas un ceptas bietes, būtu vēlams tā darīt ikdienā. 

15. aprīlis, trešdiena – 26. Mēness diena. Dilstošs Mēness Zivju zvaigznājā. Šajā dienā būs veiksmīga nevēlamo matu likvidēšanas procedūras. Manikīrs, pedikīrs un matu griezums šodien ir nelabvēlīgi. Ja jums šķiet, ka notievēšana palēninājusies, variet veikt limfodrenāža procedūru, tā paātrinās svara samazināšanās procesu. 

16. aprīlis, ceturdiena – 27. Mēness diena. Dilstošs Mēness Zivju zvaigznājā. Šajā diena vairāk atpūtieties un atslābinieties. Veiciet meditācijas un aromterapijas seansu, kas palīdzēs uzlabot pašsajūtu un garastāvokli, kā arī līdz minimumam samaziniet stresa sekas. Mēness fāžu cikla nobeigums atņem daudz spēku, un, jā, “pavasara beri-beri” nesniegs jums enerģiju. Tādēļ neaizmirstiet par kompleksiem vitamīniem, fiziskām slodzēm (bet bez fanātisma) un citām nodarbēm un lietām, kas palīdz nostiprināt organisma tonusu. 

17. aprīlis, piektdiena – 28. Mēness diena. Dilstošs Mēness Auna zvaigznājā. Diena nav piemērota sarežģītām kosmētiskām un kosmetoloģiskām procedūrām. Jebkādas intensīvās iedarbības uz ādu var novest pie traumām. Procedūras mājās apstākļos, otrādāk, sniegs labvēlīgu iedarbību uz dermu. Tādēļ jebkuras maskas, vieglie pīlingi un attīrošās procedūras mājas apstākļos palīdzēs uzlabot ādas stāvokli. 

18. aprīlis, sestdiena – 29, 1 Mēness dienas. Mēness Auna zvaigznājā. Āda šodien būs visai neaizsargāta, tādēļ pacentieties visas traumatiskās procedūras atlikt uz citu dienu. Var veikt ādas atjaunošanu un attīrīšanu, balināt zobus, likvidēt zobakmeņus, bet zobu ārstēšanu šodien labāk atcelt. 

19. aprīlis, svētdiena – 2. Mēness diena. Dilstošs Mēness Vērša zīmē. Šodien ir ieteicams kā nākas atpūsties un atslābināties. Starp veiksmīgām kosmētiskām procedūrām – tikai pedikīrs. Nekādas sarežģītās ādas procedūras, vēl jo vairāk operācijas, šodien veikt nedrīkst. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment