Mēness horoskops. Uzzini, ar kurām zīmēm tev ir vislielākā saderība mīlas frontē!

 

AUNS

Tie, kas dzimuši laikā, kad Mēness ir Auna zīmē, savā mīlas dzīvē ir piedzīvojumu kāri un entuziasma pilni. Tu ar pārliecību dodies pēc tā, ko esi iecerējis. Tev ir laba saderība ar citu enerģisko Aunu, ekstroverto Lauvu un sabiedrisko Strēlnieku.

 

 

VĒRSIS 

Tiem, kas dzimuši laikā, kad Mēness ir Vērša zīmē, piemīt liels emocionāls spēks, taču tu vari būt arī spītīgs un piesardzīgs. Tavs perfektais dzīves partneris var nebūt skaistuma iemiesojums no žurnāla vāka, taču viņam ir ļoti jārūpējas par sevi. Vislabākā saderība tev ir ar citu Vērsi, izsmalcināto Jaunavu vai organizēto Mežāzi.

 

DVĪŅI

Tie, kuru dzimšanas brīdis sakrīt ar laiku, kad Mēness ir Dvīņu zīmē, ir daudzpusīgi un nedaudz pārgalvīgi. Tev patīk diezgan bieži mainīt partnerus – tādējādi laulība vai ilgtermiņa attiecības, iespējams, nebūs tavā mīlas dzīves plānā. Vislaimīgāk tu jutīsies kopā ar labsirdīgajiem Svariem, ekscentrisko Ūdensvīru un, protams, ar citu Dvīni.

 

VĒZIS

Ja tava Mēness zīme ir Vēzis, tu esi emocionāls pēc dabas un labi saproti citu jūtas, kas ļauj tev izveidot dziļas un spēcīgas mīlas saites. Citi Vēži tevi izprot, tāpēc viņi var kļūt par lieliskiem partneriem tāpat kā jūtīgās Zivis un kaislīgie Skorpioni.

 

LAUVA

Ja esi Lunārais Lauva, tu allaž dodies pēc tā, ko esi iecerējis. Tu pie katras izdevības izmanto iespēju satikt savu dvēseles radinieku. Kā mūžīgs optimists tu vienmēr gribi mēģināt vēlreiz pat tad, ja tavas iepriekšējās attiecības beigušās ar lielu fiasko. Lielākā saderība Tev ir ar agresīvo Aunu, entuziasma pilno Strēlnieku un citu pēc uzmanības alkstošo Lauvu.

 

JAUNAVA

Lunārās Jaunavas ir mazāk emocionālas nekā citas zīmes – tev ir sirds, taču tu drīzāk tiecies lietas aplūkot no analītiskas perspektīvas, nevis sekot savām jūtām. Tu tomēr esi ļoti uzticīgs partneris. Tava ideālā otrā pusīte, visticamāk, ir racionālais Vērsis, konservatīvais Mežāzis vai cita Jaunava.

 

SVARI 

Ja tavs dzimšanas brīdis sakrīt ar laiku, kad Mēness ir Svaru zīmē, tu esi ideālistisks un laipns. Tu izdarīsi teju visu, lai saglabātu mieru. Tava mīlas dzīve var būt neprognozējama tavas neizlēmības dēļ, bet ja tu izveido partnerattiecības ar citiem godprātīgajiem Svariem, attapīgajiem Dvīņiem vai netradicionālo Ūdensvīru, tev ir labas iespējas atrast īstu mīlestību.

 

SKORPIONS

Ja tava Mēness zīme ir Skorpions, tev piemīt dziļa emocionalitāte. Jā, tu esi greizsirdīgs un ātri aizsvilsties, taču tu pārstāvi arī vienu no uzticamākajām un enerģiskākajām Mēness zodiaka zīmēm. Tavi ideālie partneri ir citi spēcīgie Skorpioni, klusais un jūtīgais Vēzis vai radošās Zivis.

 

STRĒLNIEKS

Ja esi Lunārais Strēlnieks, tev ir gaiša un optimistiska attieksme pret mīlestību. Tu esi draudzīgs un godīgs, tāpēc viegli atrodi savus potenciālos mīlestības objektus. Tev vispiemērotākie partneri ir Lauva, riskēt mīlošie Auni vai citi entuziasma pilnie Strēlnieki.

 

MEŽĀZIS

Lunārie Mežāži ir pašdisciplinēti un diezgan neelastīgi savās romantiskajās attiecībās, taču sagaida iejūtību un sapratni no partnera. Tu skaties uz lietām no praktiskā viedokļa. Ideāli piemērots partneris tev būs cits Mežāzis, stabilais Vērsis vai loģiskā Jaunava.

 

 Lasi arī: Kādas izmaiņas Vese***as jomā tev sola 2020. gads? Astroloģiskā prognoze katrai zodiaka zīmei

 

ŪDENSVĪRS

Ja esi dzimis laikā, kad Mēness ir Ūdensvīra zīmē, tu esi intelektuāls, neatkarīgs un brīvību mīlošs. Tu esi arī jūtīgs un loģisks. Kas attiecas uz mīlestību, tu reti dzīvo fantāziju pasaulē. Vislielākā saderība tev būs ar sabiedriskajiem Dvīņiem, ekstrovertajiem Svariem vai citu Ūdensvīru.

 

ZIVIS

Ja tava Mēness zīme ir Zivis, tu esi mierīgs, maigs un jūtīgs. Tev patīk būvēt intīmas attiecības, kas balstās uzticēšanos. Vislabāk būs, ja tu veidosi attiecības ar līdzjūtīgo un jūtīgo Vēzi, spēcīgo Skorpionu vai citām radošumu mīlošajām Zivīm.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Toms Paupe</cite>

    Stulbākais ko esmu lasījis 😀 Viss tas pats, kas parastā saules horoskopā, tikai citā iesaiņojumā 😀 pirms publicējiet ko tādu, tak paskatieties ko citi raksta 😀 Pilnīgi nekā jauna, kas citos horoskopos!!!

Leave a Comment