Mēness kalendārs februārim: labākās dienas matu griešanai un krāsošanai

Mēness kalendārs pateiks priekšā, kuras ir labākās un sliktākās februāra dienas matu griešanai un krāsošanai.

Mēnesim ir liela ietekme uz dzīvi uz Zemes. Arī mūsu matus ietekmē Mēness. Cilvēki jau sen ir pamanījuši saikni starp Mēness fāzi un matu stāvokli: augošā Mēness laikā mati aug ātri un slikti notur formu, savukārt dilstoša Mēness laikā tie aug lēni un labi ieveidojas. Mēness kalendārs palīdz jums izvēlēties labākās dienas frizūras maiņai, lai rezultāts jūs noteikti iepriecinātu.

Esam sastādījuši Mēness frizūru kalendāru 2024. gada februārim, kurā ņemta vērā fāze, nedēļas diena un Zodiaka zīme, kurā atrodas Mēness.

Kad februārī nedrīkst griezt matus

Dažās dienās matu kvalitāte ievērojami pasliktinās, tāpēc frizētavas apmeklējumu šādās februāra dienās labāk atcelt.

2.februāris – šajā dienā Mēness atrodas Skorpiona zīmē, kas tiek uzskatīta par ļoti nestabilu matiem. Matu griešanai un īsināšanai būs ļoti neprognozējams rezultāts. Ilgviļņu likšanu un krāsošanu labāk atlikt, jo tās kaitēs matiem vairāk nekā parasti.

4.februāris – Strēlnieka zīmes ietekmes dēļ mati ataugs ļoti gari un nevienmērīgi, ja tos saīsinās. Turklāt matiem būs grūti saglabāt savu stilu. Un, ja tos krāsosi, jaunā krāsa ātri izbalēs.

6.februāris – matu griešana un krāsošana šajā dienā neattaisnos cerības. Ja gaidāma svarīga tikšanās, labāk nemainīt frizūru. Turklāt jebkuras manipulācijas ar matiem negatīvi ietekmēs tavu garastāvokli un var izraisīt enerģijas kritumu.

Lasi vēl: Tautas metodes, kas palīdzēs pasargāt kaķi no blusām

16.februāris – Mēness matu griešanas kalendārs neiesaka šo dienu matu griešanai. Jebkuras izmaiņas frizūrā nebūs patīkamas. Matu krāsošana un īsināšana sagādās vilšanos un var negatīvi ietekmēt matu sakņu veselību.

25.februāris – šī diena iekrīt sešpadsmitajā Mēness dienā, kas tiek uzskatīta par nelabvēlīgu matu griešanai – pēc tās plāni un novājināti mati kļūs vēl plānāki. Krāsošana ir iespējama, bet tikai tad, ja matus krāso tonī, kas ir ļoti pietuvināts dabīgajam tonim.

Tāpat piektdienās neveidojiet sarežģītas frizūras, jo rezultāts būs neparedzams.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment